| | #141 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 Beta | |
|
| | #142 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 Beta
8.5i yükledim ama ileti geldiğinde alttaki ışığı yanıp sönmüyor. ses kartı olmadığı için sesini de duyamıyorum. ne yapmam lazım . yardım edebilirmisiniz
| |
|
| | #143 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar, bu yüklediğiniz 8.5 henüz beta olduğu için düzgün çalışmaması normal, bu tür hataları WLM team'e bildirin daha iyi olur.
| |
|
| | #144 (mesaj-linki) | |
| msn 8.5 tr yardım | |
|
| | #145 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #146 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 Beta süper ellerinize saglık ama bende ranksız calısıoo sürümden mi kaynaklı | |
|
| | #147 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 Beta Merhaba, Benim naçizane bir sorum olucaktı... Live msn 8.5 kullanmaya başladığımdan beri chat loglarım kayıt olmuyor... Haziran ayının klasörü boş bunun sebebi nedir acaba ? | |
|
| | #148 (mesaj-linki) | |
Messenger Plus! mı kaydetmiyor, normal Windows Live Messenger mı? Chat Log dediğine göre Messenger Plus!'tan bahsediyosun gibime geldi. Messenger Plus!'ın son sürümünü indir Messenger Plus! Live - The Windows Live Messenger Extension . Sorun WLM'de diyorsan da farkettiğiniz böyle hataları Windows Live Messenger Team'e bildirin lütfen. Çünkü kullandığınız beta aşamasında bir program ve bu hatalar normal karşılanır.
| |
|
| | #149 (mesaj-linki) | |
bu 8. de en üstte msxlabs.org reklamı var nasıl kaldırabiliriz?:????
| |
|
| | #150 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 Beta![]() İŞTE ARKDAŞLAR SORUN BURDA İŞTE ASLINDA SORUN DİİL YANİ O YAZIYI NASIL KALDIRCAZ VEYA DEİŞCEZZ BİLGİSİ OLAN VAR MI POWERED BY mxlabs.org OLAN YERİ DİORUMM ???? | |
|
![]() |
| Etiketler |
| beta, live, messenger, windows |
Windows Live Messenger 8.5 Beta Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live | ahmetgns | Arşive Kaldırılan Konular | 283 | 01-02-2009 13:37 |
| Windows Live Messenger 2009 (WLM 9.0 Beta 2) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 121 | 17-09-2008 20:57 |
| Windows Live Messenger 9.0 (WLM 9.0 Beta TR) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 477 | 24-08-2008 21:11 |
| Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 65 | 30-01-2007 05:32 |
| Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 118 | 20-06-2006 13:30 |