Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Sponsor Bağlantılar
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 28-05-2007   #6 (mesaj-linki)
Cvp: Windows Live Messenger 8.5 Beta

Tanimlanmayan Arsiv Sonu Diyor Acaba Bendemi Bi Sorun Var Yukleyen Oldumu ??
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 28-05-2007   #7 (mesaj-linki)
XoftSpy

ama bi hata çıkmaz demi
Eski 28-05-2007   #8 (mesaj-linki)

Alıntı:
nikE adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Tanimlanmayan Arsiv Sonu Diyor Acaba Bendemi Bi Sorun Var Yukleyen Oldumu ??
İndirme bağlantısına sağ tıklayın ve "Farklı kaydet.." seçeneğini kullanarak indirin.

Boyutu 11.7 mb olmalı. Yeniden indirmeniz sorunu çözecektir...

Alıntı:
XoftSpy adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ama bi hata çıkmaz demi
Herhangi bir sorun yok. Ayrıca istediğiniz an kolayca kaldırıp eski sürümü kullanmaya devam edebilirsiniz.
Eski 28-05-2007   #9 (mesaj-linki)

NeutralizeR Her Sekil İndirdim Ama Yine Ayni Hatayi Veriyor.. i$letim Sistemi Windows Wista Bi Alakasi oLabiLirmi ??
Eski 28-05-2007   #10 (mesaj-linki)

Alıntı:
nikE adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
NeutralizeR Her Sekil İndirdim Ama Yine Ayni Hatayi Veriyor.. i$letim Sistemi Windows Wista Bi Alakasi oLabiLirmi ??
Fark etmemeli...

Burdan orjinal kurulumu indirebilirsiniz:
RapidShare: 1-Click Webhosting
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
tanimlanmayan arşiv hatalari, tanımlanmayan arşiv sonu, tanımlanmayan arşiv sonu hatası, tanımlanmayan arşıv sonu diyor,
Windows Live Messenger 8.5 Beta Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 65 30-01-2007 04:32
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 19:40
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 118 20-06-2006 12:30
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 21:21Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.16118407 saniyede (60.94% PHP - 39.06% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR