| | #211 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 için Mess PatchEğer kullanmıyorsanız, bir kez kurup kaldırın: http://www.msxlabs.org/forum/son-hab...very-live.html | |
|
| | #212 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 için Mess Patch
Arkadasim ben msn le ilgili hicbir eklenti pack kullanmiyorum. senin dediginin aynisini yaptim discovery i yukleyip kaldirdim. ancak gene masa ustundeki kisa yola tikladigimda bu hatayi veriyor. | |
|
| | #213 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 için Mess PatchMessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım? | |
|
| | #214 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 için Mess Patch
Kardes Regedit ten kaldirdim butun dosyalarini daha onceden ancak gene ayni hatayi veriyor. Sana da 2 de 1 kardes diyip soru soruyoruz belki icinden hay sanada kardesine de diyosun ama napalim sorcaz mecburen =)
| |
|
| | #215 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 için Mess PatchC:\Program Files\Windows Live\Messenger klasörünün içinde bulunan "Version.dll, Winhttp.dll ve winmm.dll" dosyalarını siliniz. Bu dosyaların yer almadığı WLM 8.5 BETA TR kurulum paketi şu an yüklenmiştir. Mesajlar, Mess Patch konusuyla alakalı olmadığı için, ilgili konuya taşınmıştır. | |
|
| | #216 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 Beta Kurmakta zorlandım ama çok güzel oldu teşekkürler arkadaşlar.Ama sizin farkınız bu.Çünkü bir önceki versiyonunu bir yerden yüklememle kaldırmam bir olmuştu çünkü hiç beğenmemiştim | |
|
| | #217 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 Beta
Ya ßirader Msn 8.5 Kurdum.Ama ßi TurLu Turkce Yapamadım NasıL Yapıldıgını AcıkLamı$sıN Ama Ona Gore Yapıyorum Yine oLmuyor. | |
|
| | #218 (mesaj-linki) | |||||
C:\Program Files\Windows Live\Messenger klasörü içine atın size uyarı gelicek onu evet deyiniz.bu işlemi yaparken wlm tamamen kapatınız. | |||||
|
| | #219 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar ben de 8.5 u kuralı 5 gün falan oldu şimdiye dek iyiydi ama bugün 81000306 nolu hatayı aldım ve aynı zamanda microsoftun sitelerine de giremiyorum güncellemelerde eksik bir şey mi var benim güncelleştirmelerim kapalıydı şimdi güncelleştirmek istiyorum güncellemiyor msn yi tekrar yüklemeye kalksam da hata veriyor hata benden mi yoksa microsoftan mı kaynaklanıyor acaba benim gibi giremeyen varmı?
| |
|
| | #220 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 BetaProxy ayarlarınızdaki, DNS önbelleğindeki veya güvenlik duvarındaki (Bilgisayarı yetkisiz dış erişimden korumaya yardımcı olmak üzere tasarlanmış bir güvenlik özelliği. Donanım, yazılım veya her ikisi de olabilir) sorunlar gibi birkaç sorun nedeniyle oturum açamayabilirsiniz. Sorunu gidermek için: 1. Başka bir web sitesini ziyaret ederek Internet'e bağlı olduğunuzu doğrulayın. 2. Windows Live Messenger proxy ayarlarını temizleyin 1. Messenger programını başlatın. 2. Araçlar menüsünde Seçenekler'i tıklatın. 3. Bağlantı'nın altında Gelişmiş Ayarlar'ı tıklatın. 4. SOCKS altındaki girdileri silin. 5. Tamam'ı ve tekrar Tamam'ı tıklatın. 3. Bilgisayarınızda Windows XP çalıştırılıyorsa, DNS çözümleyici önbelleğini temizleyin * Görev çubuğunda Başlat'ı ve sonra da Çalıştır'ı tıklatın. * cmd yazın ve sonra Tamam'ı tıklatın. * Komut isteminde ipconfig/flushdns yazıp ENTER'a basın. 4. Yine de Messenger oturumu açamıyorsanız * Çevirmeli bağlantı zaman aşımına uğruyor olabilir. Birkaç dakika bekleyin ve yeniden oturum açmayı deneyin. * Bilgisayarınız şirket ağına bağlıysa, ağın Messenger hizmetine erişime izin verdiğinden emin olmak için ağ yöneticinize başvurun. * Güvenlik duvarı ayarlarınızı denetleyin: 1. MSN Web Messenger web sitesine gidin. 2. MSN Web Messenger Başlat'ı tıklatın ve sonra oturum açmayı deneyin. MSN Web Messenger oturumu açabiliyorsanız ancak Windows Live Messenger hala Internet'e erişemiyorsa, Windows Live Messenger bir güvenlik duvarı tarafından engelleniyor olabilir. MSNmsgr.exe dosyasını güvenlik duvarınızın izin verilenler listesine eklemeniz gerekebilir. MSNmsgr.exe dosyasını izin verilenler listenize nasıl ekleyebileceğiniz konusunda daha fazla bilgi için güvenlik duvarınızın belgelerine veya web sitesine bakın. * Virüsten koruma veya casus yazılımlarından koruma programlarınızın Messenger ile çakışmadığından emin olun. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| beta, live, messenger, windows |
Windows Live Messenger 8.5 Beta Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live | ahmetgns | Arşive Kaldırılan Konular | 283 | 01-02-2009 13:37 |
| Windows Live Messenger 2009 (WLM 9.0 Beta 2) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 121 | 17-09-2008 20:57 |
| Windows Live Messenger 9.0 (WLM 9.0 Beta TR) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 477 | 24-08-2008 21:11 |
| Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 65 | 30-01-2007 05:32 |
| Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 118 | 20-06-2006 13:30 |