Windows Live Messenger 8.5 Beta Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 13-07-2007   #221 (mesaj-linki)
Cvp: Windows Live Messenger 8.5 Beta

ahmed adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
81000306 hata çözümü:

Proxy ayarlarınızdaki, DNS önbelleğindeki veya güvenlik duvarındaki (Bilgisayarı yetkisiz dış erişimden korumaya yardımcı olmak üzere tasarlanmış bir güvenlik özelliği. Donanım, yazılım veya her ikisi de olabilir) sorunlar gibi birkaç sorun nedeniyle oturum açamayabilirsiniz. Sorunu gidermek için:
1. Başka bir web sitesini ziyaret ederek Internet'e bağlı olduğunuzu doğrulayın.
2. Windows Live Messenger proxy ayarlarını temizleyin
1. Messenger programını başlatın.
2. Araçlar menüsünde Seçenekler'i tıklatın.
3. Bağlantı'nın altında Gelişmiş Ayarlar'ı tıklatın.
4. SOCKS altındaki girdileri silin.
5. Tamam'ı ve tekrar Tamam'ı tıklatın.
3. Bilgisayarınızda Windows XP çalıştırılıyorsa, DNS çözümleyici önbelleğini temizleyin
* Görev çubuğunda Başlat'ı ve sonra da Çalıştır'ı tıklatın.
* cmd yazın ve sonra Tamam'ı tıklatın.
* Komut isteminde ipconfig/flushdns yazıp ENTER'a basın.
4. Yine de Messenger oturumu açamıyorsanız
* Çevirmeli bağlantı zaman aşımına uğruyor olabilir. Birkaç dakika bekleyin ve yeniden oturum açmayı deneyin.
* Bilgisayarınız şirket ağına bağlıysa, ağın Messenger hizmetine erişime izin verdiğinden emin olmak için ağ yöneticinize başvurun.
* Güvenlik duvarı ayarlarınızı denetleyin:
1. MSN Web Messenger web sitesine gidin.
2. MSN Web Messenger Başlat'ı tıklatın ve sonra oturum açmayı deneyin.
MSN Web Messenger oturumu açabiliyorsanız ancak Windows Live Messenger hala Internet'e erişemiyorsa, Windows Live Messenger bir güvenlik duvarı tarafından engelleniyor olabilir. MSNmsgr.exe dosyasını güvenlik duvarınızın izin verilenler listesine eklemeniz gerekebilir. MSNmsgr.exe dosyasını izin verilenler listenize nasıl ekleyebileceğiniz konusunda daha fazla bilgi için güvenlik duvarınızın belgelerine veya web sitesine bakın.
* Virüsten koruma veya casus yazılımlarından koruma programlarınızın Messenger ile çakışmadığından emin olun.
arkadaşım herşeyi denedim ama olmadı msn.com.tr girmeyi denedim ama onada girmedi virüs bulamıştır dedim birşey çıkmadı msn deki 81000306 hata mesajının altındaki sorun gidere tıkladım 'sistem dosyanızda bulunan windows live messenger uygulamasıyla ilgili girdiler ad çözümlemesini etkiliyor olabilir' dedi ve onar dediğimdeyse 'sistem dosyanızda ad çözümlemesini etkileyebilecek MSDN ile ilgili girdiler var' diyor sistem dosyasını temizle diyorum sorunu çözemiyoruz diye bir mesaj geliyor ne yapmalıyım sorun tam olarak nerde yoksa formata mı başvurmalıyım şuan ben format yapamam zaten
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 13-07-2007   #222 (mesaj-linki)
GENÇ GÜLLER

Ben indirdim,ama çoklu oturumu varmı bu 8.5 in??çünki bi kaç kere tıklayınca kaç tane msn açıldı sayamadım başka bir bilgisayardan bağlandınız falan dedi,anlamadım ben bişe ya...neyse ,arayüzü falan güzel,teşekkürler...
Eski 13-07-2007   #223 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

GENÇ GÜLLER adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Ben indirdim,ama çoklu oturumu varmı bu 8.5 in??çünki bi kaç kere tıklayınca kaç tane msn açıldı sayamadım başka bir bilgisayardan bağlandınız falan dedi,anlamadım ben bişe ya...neyse ,arayüzü falan güzel,teşekkürler...
MsXLabs 'ın hazırladığı WLM 8.5'in çoklu oturum açma özelliği var. Oturum açtığınız Messenger'a Windows görev çubuğundan ya da kapatıp sistem tepsisine gönderdiyseniz sistem tepsisinden erişmelisiniz.
Eski 14-07-2007   #224 (mesaj-linki)
sakirr

ARKADASLAR NASIL INDIRECEMI BILEN VARMI
Eski 14-07-2007   #225 (mesaj-linki)
em_rock

merhabalar tüm sayfaları okudum fakat göremedim belki de sorulmuştur.. 8,5tr yükledim ve sorunsuz çalışıyor(du) ilk başta "ne dinliyorum" özelliği çalışıyordu fakat şimdi çalışmıyor..
Eski 14-07-2007   #226 (mesaj-linki)
YASKO

kardeşim ben bunu türkçe yapamadım benim 8.5 update 1 ama türkçe yapamadım yardımcı olursanız sevinirim
Eski 14-07-2007   #227 (mesaj-linki)
ahmed - avatarı

YASKO adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
kardeşim ben bunu türkçe yapamadım benim 8.5 update 1 ama türkçe yapamadım yardımcı olursanız sevinirim
tr yamayı (msgslang.8.5.1238.0601.dll):
C:\Program Files\Windows Live\Messenger klasörü içine atın size uyarı gelicek onu evet deyiniz.bu işlemi yaparken wlm tamamen kapatınız.
Eski 14-07-2007   #228 (mesaj-linki)
GENÇ GÜLLER

arkadaşlar gerçekten süper bir program ama bilgisayarı açtığımda yine live msn 8.0 çıkıyor??? masa üstündeki beta live msn e tıklamayınca bu 8.5 çıkmıyor ,ne yapmam lazım??? önceden sorulduysa gerçekten özür dilerim
Eski 15-07-2007   #229 (mesaj-linki)
stronger_man2

slm ben bunu bikez kurdum pc ye format bastım şimdi kuramıyorum hata veriyor aceba neden sagolun
Eski 18-07-2007   #230 (mesaj-linki)
Billur Yazgan

ohh
be sonunda yaptım
sağol aşkısı öğrettiğin için heh
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Etiketler
beta, live, messenger, windows
Windows Live Messenger 8.5 Beta Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live ahmetgns Arşive Kaldırılan Konular 283 01-02-2009 13:37
Windows Live Messenger 2009 (WLM 9.0 Beta 2) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 121 17-09-2008 20:57
Windows Live Messenger 9.0 (WLM 9.0 Beta TR) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 477 24-08-2008 21:11
Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 65 30-01-2007 05:32
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 118 20-06-2006 13:30