| | #21 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 Beta
ya arkadaşlar kabalık etmek istemem ama bu msn 8.5 değil.sadece sizin tarafınızdan düzeltilmiş ve skin eklenmiş bir çalışma.güzel olmuş ellerinize sağlık.arkadaşlar bilgisayarında msn si olanlar kaldırsın sonra bunu kursun bakayim ondan sonra ne oluyor doğal olarak açmıyor.ama dediğim gibi güzel bir çalışma görsellik bakımından yane.bide kimse sızdıramaz böle bişeyi onuda belirteyim yane.benim dayım micosofta çalışıyor.onun dediğine göre msn içindeki her .dll .exe v.b dosyları ayrı kişiler ve ayrı şirket çalışanları hazırlıyormuş.adamın sızdırması için bütün dosya parçalarını kendisi toplaması lazım.uzun lafın kısası kırılmayın bana ama bu 8.1 ![]() daha detaylı bilgi alırsam size bildiririm.allaha emanet olun | |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
| Msn baglantı hatası)))
Arkadaşlar messengerin son versionunu kurdum surekli olarak 15-20 sn de bi kopuyor ve tekrar bağlanıyor,daha oncedende kurmustum tekrar sildim,simdi cozemezzsem tekrar silcem,bunun bi yontemi varmı?yardımınızı bekliyorum)))
| |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 BetaHiçbir zaman aslı olmayan, sansasyonel haberler yapmadık. Aşağıda bu konuyla ilgili bazı yabancı sitelerin bağlantıları bulunmaktadır: Messenger Adictos, Messenger 8.5 Mess with MSN Messenger: msn emoticons msn names display pictures download Windows Live Messenger 8.5? - Msgshit.com MSN/WLM Forum Bu da WLM 8.5 Beta sürümünü sızdırdığı düşünülen şahsın Microsoft profili: https://mvp.support.microsoft.com/de...9-a5c7c6422ba3 Umarım yeterince aydınlatıcı olmuştur | |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn baglantı hatası)))Çoklu oturum özelliğini kullanıyorsanız açık olan tüm Messenger işlemlerini kapatın ve masaüstünüzdeki kısayolu kullanarak WLM'yi başlatın. Sorun devam ederse; Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Program Ekle veya Kaldır > Windows Live Messenger > Değiştir > Onar | |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar ben 8.0 ı yüklediğimden beri sorun yaşıyorum ce 30001d gibi bi sorun iletisi veriyor..bi arkadaşım bana msn discovery yüklediğim için bu hatayı verdiğini söyledi ve format atmadan 8.1 kullanamıycagımı söyledi..aynı şekilde bu 8.5 içined sorun verirmi..
| |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
Arkadaşlar bende kurdum fakat bu hatayı veriyo, bilgisi olan varmı neden bu sorunu yaşıyorum? | |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
tabiki bunlar inandırıcı geliyor ama böle bişeyin olması mümkün değil.veya ben yanlış biliyorum.sizin sitenizin kalitesini geçen seneden beridir biliyorum ben başka nick vardı bende yeni değilim zaten.hem konunun başındada belirtmişsiniz biz çevirdik diye düzenledik diye.direk biz bulduk alın dememişsiniz bu konudada tebrik ederim sizi buradan bile anlaşılıyor sitenizin klitesi.bundan yana şüpham yok ama msn 8.1 kurulu bende onu silince 8.5 i kurunca çalışmıyor ona endeksli sanırım orası beni zaten yanıltdı kusura bakmayın aşalıyıcı bir biçimde konuşmam hiçbir zaman ben emeğede saygım vardır kimsenin emeğinide yabana atmam.yinede helal olsun size.normal orjinal dilindede sunarsanız sevinirim | |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 Beta http://www.msxlabs.org/forum/msn-tek...stek-bilgiler/
RapidShare: 1-Click Webhosting Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Program Ekle veya Kaldır > Windows Live Messenger > Değiştir > Onar sorunu çözecektir. | |||||
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 Beta Neutralizer Herkezde oLuyor Bende oLmuyor Sorun Ne Bilmiyorum o Verdigin OrjinaL' Rapid Adresinden Indirdigim Gayet Normal Calisiyor Ama Turkcesi Yani Burdaki Acilmiyor Acaba Sorun Nerde. | |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |
ARKADASLAR SİFRE SORUYOR SİFRE NE ZİPLİ DOSYAYI ACMAK İÇİN
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| beta, live, messenger, windows |
Windows Live Messenger 8.5 Beta Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live | ahmetgns | Arşive Kaldırılan Konular | 283 | 01-02-2009 13:37 |
| Windows Live Messenger 2009 (WLM 9.0 Beta 2) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 121 | 17-09-2008 20:57 |
| Windows Live Messenger 9.0 (WLM 9.0 Beta TR) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 477 | 24-08-2008 21:11 |
| Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 65 | 30-01-2007 05:32 |
| Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 118 | 20-06-2006 13:30 |