| | #11 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Live Messenger 8.5 Beta peki bu tavsani sadece 8.5 i olanlar mi gorebiliyor ? | |
|
| | #12 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Live Messenger 8.5 Beta
Eline sağlık Neutralizer,Fakat bir sorum olacaktı: Messenger Discovery, WLM 8.5 Beta ile uyumlumudur ? | |
|
| | #13 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Live Messenger 8.5 Beta Evet... İsterseniz resmi sağ tıklayıp farklı kaydet ile pc'nize indirdikten sonra kişisel ifade olarak ekleyebilirsiniz. Hayır, uyumlu değil. MessengerDiscovery Live 2.0 üzerinde çalışılıyor, bu sürüm uyumlu olacak. | |
|
| | #14 (mesaj-linki) |
teşekkür ederim indirdim ve çok beğendim.ancak bir sorunum var hiçbir ses çıkmıyor ileti geldinde veya tirettiğimde veya biri oturum açtında vs vs nası düzeltebilirim kaldırıp tekrar yükledm sorunum çözülmedi.ayrıca discoveryle beraber kullanabilecekmiyiz??
| |
|
| | #15 (mesaj-linki) |
arkadaşım çok makbule geçti eline sağlık ama discovery i kullanamıyoz mu bunda?
| |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Windows Live Messenger 8.5 Beta Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 65 | 30-01-2007 04:32 |
| (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 2 | 11-11-2006 22:59 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 19:40 |
| Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 118 | 20-06-2006 12:30 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||