Windows Live Messenger 8.5 Beta Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 28-05-2007   #21 (mesaj-linki)
serciyo84
Cvp: Windows Live Messenger 8.5 Beta

ya arkadaşlar kabalık etmek istemem ama bu msn 8.5 değil.sadece sizin tarafınızdan düzeltilmiş ve skin eklenmiş bir çalışma.güzel olmuş ellerinize sağlık.arkadaşlar bilgisayarında msn si olanlar kaldırsın sonra bunu kursun bakayim ondan sonra ne oluyor doğal olarak açmıyor.ama dediğim gibi güzel bir çalışma görsellik bakımından yane.bide kimse sızdıramaz böle bişeyi onuda belirteyim yane.benim dayım micosofta çalışıyor.onun dediğine göre msn içindeki her .dll .exe v.b dosyları ayrı kişiler ve ayrı şirket çalışanları hazırlıyormuş.adamın sızdırması için bütün dosya parçalarını kendisi toplaması lazım.uzun lafın kısası kırılmayın bana ama bu 8.1
daha detaylı bilgi alırsam size bildiririm.allaha emanet olun
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 28-05-2007   #22 (mesaj-linki)
Msn baglantı hatası)))

Arkadaşlar messengerin son versionunu kurdum surekli olarak 15-20 sn de bi kopuyor ve tekrar bağlanıyor,daha oncedende kurmustum tekrar sildim,simdi cozemezzsem tekrar silcem,bunun bi yontemi varmı?yardımınızı bekliyorum)))
Eski 28-05-2007   #23 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

serciyo84 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya arkadaşlar kabalık etmek istemem ama bu msn 8.5 değil.sadece sizin tarafınızdan düzeltilmiş ve skin eklenmiş bir çalışma.güzel olmuş ellerinize sağlık.arkadaşlar bilgisayarında msn si olanlar kaldırsın sonra bunu kursun bakayim ondan sonra ne oluyor doğal olarak açmıyor.ama dediğim gibi güzel bir çalışma görsellik bakımından yane.bide kimse sızdıramaz böle bişeyi onuda belirteyim yane.benim dayım micosofta çalışıyor.onun dediğine göre msn içindeki her .dll .exe v.b dosyları ayrı kişiler ve ayrı şirket çalışanları hazırlıyormuş.adamın sızdırması için bütün dosya parçalarını kendisi toplaması lazım.uzun lafın kısası kırılmayın bana ama bu 8.1
daha detaylı bilgi alırsam size bildiririm.allaha emanet olun
Maalesef bu tarz çıkışlar yapmamanız gereken bir site ve topluluk olduğumuzu yeni üye olmamanıza rağmen öğrenememiş olmanız üzücü.

Hiçbir zaman aslı olmayan, sansasyonel haberler yapmadık.

Aşağıda bu konuyla ilgili bazı yabancı sitelerin bağlantıları bulunmaktadır:
Messenger Adictos, Messenger 8.5
Mess with MSN Messenger: msn emoticons msn names display pictures download
Windows Live Messenger 8.5? - Msgshit.com MSN/WLM Forum

Bu da WLM 8.5 Beta sürümünü sızdırdığı düşünülen şahsın Microsoft profili:
https://mvp.support.microsoft.com/de...9-a5c7c6422ba3

Umarım yeterince aydınlatıcı olmuştur
Eski 28-05-2007   #24 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: Msn baglantı hatası)))

wwwennnommm adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaşlar messengerin son versionunu kurdum surekli olarak 15-20 sn de bi kopuyor ve tekrar bağlanıyor,daha oncedende kurmustum tekrar sildim,simdi cozemezzsem tekrar silcem,bunun bi yontemi varmı?yardımınızı bekliyorum)))
Son sürümden kastınız nedir? WLM 8.1? WLM 8.5 Beta?

Çoklu oturum özelliğini kullanıyorsanız açık olan tüm Messenger işlemlerini kapatın ve masaüstünüzdeki kısayolu kullanarak WLM'yi başlatın.

Sorun devam ederse;

Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Program Ekle veya Kaldır > Windows Live Messenger > Değiştir > Onar
Eski 28-05-2007   #25 (mesaj-linki)

arkadaşlar ben 8.0 ı yüklediğimden beri sorun yaşıyorum ce 30001d gibi bi sorun iletisi veriyor..bi arkadaşım bana msn discovery yüklediğim için bu hatayı verdiğini söyledi ve format atmadan 8.1 kullanamıycagımı söyledi..aynı şekilde bu 8.5 içined sorun verirmi..
Eski 28-05-2007   #26 (mesaj-linki)
prof_mumin - avatarı

Arkadaşlar bende kurdum fakat bu hatayı veriyo, bilgisi olan varmı neden bu sorunu yaşıyorum?

Eski 28-05-2007   #27 (mesaj-linki)
serciyo84

tabiki bunlar inandırıcı geliyor ama böle bişeyin olması mümkün değil.veya ben yanlış biliyorum.sizin sitenizin kalitesini geçen seneden beridir
biliyorum ben başka nick vardı bende yeni değilim zaten.hem konunun başındada belirtmişsiniz biz çevirdik diye düzenledik diye.direk biz bulduk alın dememişsiniz bu konudada tebrik ederim sizi buradan bile anlaşılıyor sitenizin klitesi.bundan yana şüpham yok ama msn 8.1 kurulu bende onu silince 8.5 i kurunca çalışmıyor ona endeksli sanırım orası beni zaten yanıltdı kusura bakmayın aşalıyıcı bir biçimde konuşmam hiçbir zaman ben emeğede saygım vardır kimsenin emeğinide yabana atmam.yinede helal olsun size.normal orjinal dilindede sunarsanız sevinirim
Eski 28-05-2007   #28 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

bratness adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar ben 8.0 ı yüklediğimden beri sorun yaşıyorum ce 30001d gibi bi sorun iletisi veriyor..bi arkadaşım bana msn discovery yüklediğim için bu hatayı verdiğini söyledi ve format atmadan 8.1 kullanamıycagımı söyledi..aynı şekilde bu 8.5 içined sorun verirmi..
Yeni sürümü denemenizi öneririm. Bunun dışında ilgili hata koduyla ilgili forumumuzda arama yapabilirsiniz. http://www.msxlabs.org/forum/msn-tek...stek-bilgiler/

prof_mumin adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaşlar bende kurdum fakat bu hatayı veriyo, bilgisi olan varmı neden bu sorunu yaşıyorum?

Önce orjinal kurulumu deneyin, üzerine Türkçe sürümü kurun:
RapidShare: 1-Click Webhosting

serciyo84 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
tabiki bunlar inandırıcı geliyor ama böle bişeyin olması mümkün değil.veya ben yanlış biliyorum.sizin sitenizin kalitesini geçen seneden beridir
biliyorum ben başka nick vardı bende yeni değilim zaten.hem konunun başındada belirtmişsiniz biz çevirdik diye düzenledik diye.direk biz bulduk alın dememişsiniz bu konudada tebrik ederim sizi buradan bile anlaşılıyor sitenizin klitesi.bundan yana şüpham yok ama msn 8.1 kurulu bende onu silince 8.5 i kurunca çalışmıyor ona endeksli sanırım orası beni zaten yanıltdı kusura bakmayın aşalıyıcı bir biçimde konuşmam hiçbir zaman ben emeğede saygım vardır kimsenin emeğinide yabana atmam.yinede helal olsun size.normal orjinal dilindede sunarsanız sevinirim
Beta sürüm olduğu için bazı problemlerin yaşanması normal. Önceki sürüme geri dönmek istediğinizde bir hatayla karşılaşıyorsanız;

Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Program Ekle veya Kaldır > Windows Live Messenger > Değiştir > Onar

sorunu çözecektir.
Eski 28-05-2007   #29 (mesaj-linki)
nikE - avatarı

Neutralizer Herkezde oLuyor Bende oLmuyor Sorun Ne Bilmiyorum o Verdigin OrjinaL' Rapid Adresinden Indirdigim Gayet Normal Calisiyor Ama Turkcesi Yani Burdaki Acilmiyor Acaba Sorun Nerde.
Eski 28-05-2007   #30 (mesaj-linki)

ARKADASLAR SİFRE SORUYOR SİFRE NE ZİPLİ DOSYAYI ACMAK İÇİN
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Etiketler
beta, live, messenger, windows
Windows Live Messenger 8.5 Beta Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live ahmetgns Arşive Kaldırılan Konular 283 01-02-2009 13:37
Windows Live Messenger 2009 (WLM 9.0 Beta 2) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 121 17-09-2008 20:57
Windows Live Messenger 9.0 (WLM 9.0 Beta TR) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 477 24-08-2008 21:11
Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 65 30-01-2007 05:32
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 118 20-06-2006 13:30