Windows Live Messenger 8.5 Beta Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 28-05-2007   #31 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: Windows Live Messenger 8.5 Beta

nikE adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Neutralizer Herkezde oLuyor Bende oLmuyor Sorun Ne Bilmiyorum o Verdigin OrjinaL' Rapid Adresinden Indirdigim Gayet Normal Calisiyor Ama Turkcesi Yani Burdaki Acilmiyor Acaba Sorun Nerde.
Program Files\MSN Messenger\ klasörünün içinde bulunan msgslang.8.1.0178.00.dll dosyasını Program Files\Windows Live\Messenger klasörünün içine kopyalayın.

Windows Live Messenger'ı kapatın.

msgslang.8.5.1235.0517.dll dosyasını silin.

Kopyaladığınız msgslang.8.1.0178.00.dll dosyasını msgslang.8.5.1235.0517.dll olarak yeniden adlandırın.

WLM 8.5 Beta bu şekilde büyük ölçüde Türkçe'leşecektir.

bluedream7474 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ARKADASLAR SİFRE SORUYOR SİFRE NE ZİPLİ DOSYAYI ACMAK İÇİN
Herhangi bir şifre yok?

Yine de msxlabs.org ya da msxlabs.com yazıp deneyebilirsiniz. Belki göz kırpmalarının şifresini soruyorsunuzdur...
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 28-05-2007   #32 (mesaj-linki)
b_boy_allen

elinize sağlık bende herhangi bi sorun oluşmadı fakat ismimi renkli göremiyorum...

sanırım plus yüklenmiyor buna...ve bunun yüzünden kodlar çıkıyo renkler çıkmıyo...

en kısa sürede plus felanda yükleriz sorunumuz hallolur iyi paylaşımlar...
Eski 28-05-2007   #33 (mesaj-linki)
sssinannn

ben programı kurdum ama masaüstündeki simgesine(kısayoluna) tıkladıımda eksik kısayol diyo program filesteki .exe sine tıkladııımda dosya bileşenleri bulunamıor falan diyo bi el atarsanız çok makbule geçer şimdiden teşekkürler.
Eski 28-05-2007   #34 (mesaj-linki)
nikE - avatarı

Neyse Neutralizer Bizde Care Tükenmez Baska Bi Bilgisayarda Indirdim Agdanda Kendi biLgisayarima aLdim Yukledim Kullaniyorum Suan Sorun Yok.. İlgin icin Cok Tesekkür Ederim Ayrica Calismalarina Hayranim. Basarilarinin Devamini Dilerim Saygilar.
Eski 28-05-2007   #35 (mesaj-linki)
wOOdy - avatarı

bu msn pLus ve discovery destekLio mu ?
Eski 28-05-2007   #36 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

b_boy_allen adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
elinize sağlık bende herhangi bi sorun oluşmadı fakat ismimi renkli göremiyorum...

sanırım plus yüklenmiyor buna...ve bunun yüzünden kodlar çıkıyo renkler çıkmıyo...

en kısa sürede plus felanda yükleriz sorunumuz hallolur iyi paylaşımlar...
Messenger Plus! Live'ın WLM 8.5 Beta'da çalışması için gerekli olan dll dosyası Türkçe kurulum paketiyle birlikte geliyor. Orjinal kurulumu gerçekleştirdiyseniz;

\Program Files\MSN Messenger içinde bulunan msimg32.dll dosyasını Program Files\Windows Live\Messenger içine kopyalayın. Windows Live Messenger'ı yeniden başlatın.

sssinannn adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ben programı kurdum ama masaüstündeki simgesine(kısayoluna) tıkladıımda eksik kısayol diyo program filesteki .exe sine tıkladııımda dosya bileşenleri bulunamıor falan diyo bi el atarsanız çok makbule geçer şimdiden teşekkürler.
Önce orjinal kurulumu deneyin, üzerine Türkçe sürümü kurun:
RapidShare: 1-Click Webhosting

Kısayolu Program Files\Windows Live\Messenger içindeki msnmsgr.exe'den yeniden oluşturabilirsiniz.

wOOdy adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bu msn pLus ve discovery destekLio mu ?
Messenger Plus! Live kısmen çalışıyor, MessengerDiscovery Live çalışmıyor.
Eski 28-05-2007   #37 (mesaj-linki)
nuri59

gayet güzel bir program deneyimiden şu sonuç çıkardım mail sayfasını çok hızlı açıyor çoklu oturum var sorun çıkarmazssa ileride benim sade eklentisizkullananlar gönül rahatlığı ile geçebilir teşekkür ederim program için ustalara
Eski 28-05-2007   #38 (mesaj-linki)

ıyı aksamlar tesekkurler guzel bı calısma ben eskı surumu kaldırmadan kurdum sorun yok calsıyo plus da dedıgınız gıbı calısıyo fakat bende normal kısılerın oldugu yerde kısılerım ve benım nıck renklı gozukuyo fakat pencerede resnk sayıları cıkıyo nıck renklı dııl yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler saygılar
Eski 28-05-2007   #39 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

tomy73 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ıyı aksamlar tesekkurler guzel bı calısma ben eskı surumu kaldırmadan kurdum sorun yok calsıyo plus da dedıgınız gıbı calısıyo fakat bende normal kısılerın oldugu yerde kısılerım ve benım nıck renklı gozukuyo fakat pencerede resnk sayıları cıkıyo nıck renklı dııl yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler saygılar
Maalesef Messenger Plus! Live'ın WLM 8.5 ile tam uyumlu sürümünü beklemeniz gerekiyor. Kısmen çalışmasından kastım buydu...
Eski 28-05-2007   #40 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

imhatimi adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
saol dostum güzel bişey olmuş ben 9 çıktı diye duydum ama bilmiyorum harbiden çıkdımı
Hayır.
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
msgslang 8 5 1235 0517 dll rapidshare, msn ses çıkmıyor,
Windows Live Messenger 8.5 Beta Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live ahmetgns Arşive Kaldırılan Konular 283 01-02-2009 13:37
Windows Live Messenger 2009 (WLM 9.0 Beta 2) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 121 17-09-2008 20:57
Windows Live Messenger 9.0 (WLM 9.0 Beta TR) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 477 24-08-2008 21:11
Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 65 30-01-2007 05:32
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 118 20-06-2006 13:30