Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Sponsor Bağlantılar
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 26-08-2007   #251 (mesaj-linki)
shad
Cvp: Windows Live Messenger 8.5 Beta

olmuyor
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 01-09-2007   #252 (mesaj-linki)

Yaptığınız bu haber bana sansasyonel geliyor Verdiğiniz al sızıntı yapan kişinin profili dediğiniz herifin sızıntı ile alakası olmayı profilde 2002 geçiyor 2007 Messenger live 8.5 çalındı demiyor insanları kandırmayın eğer bir doğruluk bir gerçeklik ispatlamak istiyorsan http://xx.msn.com/bilmemne.exe şeklinde global bir link vermelisin. Hiçbir beta sürümü yoktur ki msn sitesinde yer almasın.

Hakkında kısmından powered msxlabs yazıyor Bu kısım ExeScoope kullanılarak veya herhangi bir exe editör kullanılarak değiştirilebilir

Buyrun sizden offical bir link bekliyorum !
Eski 01-09-2007   #253 (mesaj-linki)

Alıntı:
trolojik1 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Yaptığınız bu haber bana sansasyonel geliyor Verdiğiniz al sızıntı yapan kişinin profili dediğiniz herifin sızıntı ile alakası olmayı profilde 2002 geçiyor 2007 Messenger live 8.5 çalındı demiyor insanları kandırmayın eğer bir doğruluk bir gerçeklik ispatlamak istiyorsan http://xx.msn.com/bilmemne.exe şeklinde global bir link vermelisin. Hiçbir beta sürümü yoktur ki msn sitesinde yer almasın.

Hakkında kısmından powered msxlabs yazıyor Bu kısım ExeScoope kullanılarak veya herhangi bir exe editör kullanılarak değiştirilebilir

Buyrun sizden offical bir link bekliyorum !
Sizi hack'lenme paranoyanızla baş başa bırakmadan önce.... buyrun:
Download: Windows Live Messenger 8.5.1235.0517 (İngilizce)

Konunun ilk mesajında da yer aldığı gibi
Eski 02-09-2007   #254 (mesaj-linki)
denix

paylaşm güzl. ama bn hiçbirzaman beta sürümlere güvenmiorm
Eski 02-09-2007   #255 (mesaj-linki)

Ben paranoya içinde değilim teşekkür ederim sanırım siz paranoya içindesiniz ki "HACK" kelimesini kullanmışsınız..
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
al messenger, live messenger 8.5 exe, windows mesenger al, windows live 8.5 al, windows live al 8.5, windows live messenger 2002, windows live messenger beta al, windowslive al, wındows lıve sayfası al, xx@msn.com al,
Windows Live Messenger 8.5 Beta Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 65 30-01-2007 04:32
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 19:40
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 118 20-06-2006 12:30
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 15:58Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.13115096 saniyede (58.09% PHP - 41.91% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR