| | #51 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 Beta
C:\Program Files\Windows Live\ klasörünü silin. Masaüstündeki Windows Live Messenger 8.5 Beta TR kısayolunu silin. | |||||
|
| | #52 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 Beta Teşekkürler...Ama Bişey sorcam bunun msn 8.0 dan farkları neler ??? | |
|
| | #53 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 Beta arkadaşlar bu 8.5 beta diger programlarla uygunmu ögrene bilirmiyim?? mesela plus! ondan sonra messenger discovery bu gibi programlarla uyumlumu?? | |
|
| | #54 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 Beta (II) ,(pi),(ap),(um), ,(mp),(brb), ,(li) yeni ifadeler deneyin görün mükemmel olmuş tebrikler Msxlabs.org | |
|
| | #55 (mesaj-linki) | |
tşkler saolasınız yni şimdi diğer messengeri yani 7,5 kullanabilecekmiyim yoksa 8 imi kullanabileceğiz
| |
|
| | #56 (mesaj-linki) | |||||
WLM 8.5 BETA TR, dahili olarak çoklu oturum açma özelliğine sahiptir, kısayoluna birden fazla tıklayarak yeni WLM 8.5 oturumları açabilirsiniz. Henüz birçok yama ve eklenti ile uyumlu değildir. Messenger Plus! Live ile kısmen uyumludur. Temel Plus! özelliklerini kullanabilirsiniz. MessengerDiscovery Live 2.0 üzerinde çalışılıyor, bu sürüm uyumlu olacak. | |||||
|
| | #57 (mesaj-linki) | |
yha bu muhteşem ama ben 1 pencerede 2 konuşma açında kimin msj atıgını anlamıom oranın bi sorunumu var acaba hani yanıp sönen ışık yok bunda onu demeye çalışıom
| |
|
| | #58 (mesaj-linki) | |
ARKDAŞLAR VERİLEN HER İKİ LİNKİDE DENEDİM VİSTADA ÇALIŞMIYOOOR ÇALIŞTIRABİLEN VARSA YAZSİN LÜTFEEENNNN...KURDUĞUM ANDA S... Lİ Bİ DOSYA EKSİK DİYORRR.....
| |
|
| | #59 (mesaj-linki) | |||||
http://dts.msxlabs.org/NeutralizeR/sirenacm.dll \WINDOWS\SYSTEM32 klasörünün içine kopyalayın. | |||||
|
| | #60 (mesaj-linki) | |
emeğinize sağlık arkadaslar yanlız ben bişey sormak istiyorum ben vista kullanıyorum ve 8.1 i kullanırken sık sık msni kapatıyordu bunda da aynısı sorunla karşılaşırmıyım acaba ? bana bilgi verebilirmisiniz? | |
|
![]() |
| Etiketler |
| beta, live, messenger, windows |
Windows Live Messenger 8.5 Beta Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live | ahmetgns | Arşive Kaldırılan Konular | 283 | 01-02-2009 13:37 |
| Windows Live Messenger 2009 (WLM 9.0 Beta 2) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 121 | 17-09-2008 20:57 |
| Windows Live Messenger 9.0 (WLM 9.0 Beta TR) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 477 | 24-08-2008 21:11 |
| Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 65 | 30-01-2007 05:32 |
| Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 118 | 20-06-2006 13:30 |