Windows Live Messenger 8.5 Beta Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 29-05-2007   #61 (mesaj-linki)
Cvp: Windows Live Messenger 8.5 Beta

TEŞŞEKÜRLER ŞİMDİ ÇALIŞTI VİSTA KULLANAN BAYYA ARKDAŞ VAR KONU BAŞLIĞINA ATARSANIZ HERKEZ FAYDALANIR TEKRAR TEŞŞEKKÜRLER...
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 29-05-2007   #62 (mesaj-linki)
turguttemel

arkadaslar ben denedim mesenger plus ve stuff plug u da yukarda ki gibi ayarlayınca kusursuz calısıyo süper herkese tavsiye ederim
Eski 29-05-2007   #63 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Windows Live Messenger'ı tamamen kapatın. (saatin yanındaki sembolüne sağ tıklayın ve Çıkış'ı seçin.)

C:\Program Files\Windows Live\ klasörünü silin.

Masaüstündeki Windows Live Messenger 8.5 Beta TR kısayolunu silin.
Yani program ekle kaldırdan kaldırmıcakmıyız ??
Ve pc'm de kurul olan Msn Dıscovery kaçıncı surumu oldugunu nasıl ogrene bılırım ?
Eski 29-05-2007   #64 (mesaj-linki)
hagaaan

valla süper bişe peki bu reklam bandlarını nasıl kapatabiliriz bunda onuda bi açıklayabilirseniz çok sevinirim teşekkürler paylaşım için emeğinize sağlık çok teşekkürler
Eski 29-05-2007   #65 (mesaj-linki)

ARKDAŞLAR HENÜZ PATCHİİ YOK HERHALDE ŞU APTAL REKLAMI NASIL KALDIRABİLİRİZ ALTINDAN BİLDİĞİNİZ Bİ YÖNTEM VARMİ KOTADAN YİYİYOO İLGİNİZ İÇİN TEŞŞEKKÜRLER.
Eski 29-05-2007   #66 (mesaj-linki)
zapatazu

Kendi install dosyanızı nasıl yaptınız ya.. çok merak ettim... Çok kısaca cevaplayabilir misiniz...
Eski 29-05-2007   #67 (mesaj-linki)
jöly - avatarı

ben kurdum ama memnun kalmadım..plusım yok oldu ve gelen ileti sesleri hiç çıkmadı..ben de live messengera geri dönmek zorunda kaldım...
Eski 29-05-2007   #68 (mesaj-linki)

ses yook bu berbat bişeyy şekil güzelde oturması lazım bayaa
Eski 29-05-2007   #69 (mesaj-linki)
kompetankedi - avatarı

Arkadaşlar Bu sürümün Beta olduğunu ve Beta anlam olarak ufak tefek eksikliklerinin olabileceğini ve geliştirilmesi daha çabuk farkedilmesi adına sürümü yapıldığını göz ardı ediyorsunuz.

Sorun yaşayan arkadaşlarımızın bu durumu göz önüne almalarını ve sorun yaşamayanlarında olduğunu farketmeleri durumun açıklamasına yardımcı olacaktır.

Ayrıca bu Beta sürümü eski msn' nizle aynı anda farklı adreslerle kullanabilir, gereği halde ilgili klasörü silerek kaldırabilirsiniz.

Beta sürümleri Test sürümleridir. Tıpkı bundan önce 7.0 çıktığında da olduğu gibi ve bu şekilde süre gelecektir.

Saygılarımla.
Eski 29-05-2007   #70 (mesaj-linki)

8.1 kurulu olsun kaldırmayın sesler kalmış oluyoo bilinizee
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Etiketler
beta, live, messenger, windows
Windows Live Messenger 8.5 Beta Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live ahmetgns Arşive Kaldırılan Konular 283 01-02-2009 13:37
Windows Live Messenger 2009 (WLM 9.0 Beta 2) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 121 17-09-2008 20:57
Windows Live Messenger 9.0 (WLM 9.0 Beta TR) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 477 24-08-2008 21:11
Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 65 30-01-2007 05:32
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 118 20-06-2006 13:30