| | #61 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 Beta
TEŞŞEKÜRLER ŞİMDİ ÇALIŞTI VİSTA KULLANAN BAYYA ARKDAŞ VAR KONU BAŞLIĞINA ATARSANIZ HERKEZ FAYDALANIR TEKRAR TEŞŞEKKÜRLER... | |
|
| | #62 (mesaj-linki) | |
arkadaslar ben denedim mesenger plus ve stuff plug u da yukarda ki gibi ayarlayınca kusursuz calısıyo süper herkese tavsiye ederim | |
|
| | #63 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 BetaVe pc'm de kurul olan Msn Dıscovery kaçıncı surumu oldugunu nasıl ogrene bılırım ? | |
|
| | #64 (mesaj-linki) | |
valla süper bişe peki bu reklam bandlarını nasıl kapatabiliriz bunda onuda bi açıklayabilirseniz çok sevinirim teşekkürler paylaşım için emeğinize sağlık çok teşekkürler
| |
|
| | #65 (mesaj-linki) | |
ARKDAŞLAR HENÜZ PATCHİİ YOK HERHALDE ŞU APTAL REKLAMI NASIL KALDIRABİLİRİZ ALTINDAN BİLDİĞİNİZ Bİ YÖNTEM VARMİ KOTADAN YİYİYOO İLGİNİZ İÇİN TEŞŞEKKÜRLER.
| |
|
| | #66 (mesaj-linki) | |
Kendi install dosyanızı nasıl yaptınız ya.. çok merak ettim... Çok kısaca cevaplayabilir misiniz...
| |
|
| | #67 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 Beta ben kurdum ama memnun kalmadım..plusım yok oldu ve gelen ileti sesleri hiç çıkmadı..ben de live messengera geri dönmek zorunda kaldım... | |
|
| | #68 (mesaj-linki) | |
ses yook bu berbat bişeyy şekil güzelde oturması lazım bayaa
| |
|
| | #69 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 Beta Arkadaşlar Bu sürümün Beta olduğunu ve Beta anlam olarak ufak tefek eksikliklerinin olabileceğini ve geliştirilmesi daha çabuk farkedilmesi adına sürümü yapıldığını göz ardı ediyorsunuz. Sorun yaşayan arkadaşlarımızın bu durumu göz önüne almalarını ve sorun yaşamayanlarında olduğunu farketmeleri durumun açıklamasına yardımcı olacaktır. Ayrıca bu Beta sürümü eski msn' nizle aynı anda farklı adreslerle kullanabilir, gereği halde ilgili klasörü silerek kaldırabilirsiniz. Beta sürümleri Test sürümleridir. Tıpkı bundan önce 7.0 çıktığında da olduğu gibi ve bu şekilde süre gelecektir. Saygılarımla. | |
|
| | #70 (mesaj-linki) | |
8.1 kurulu olsun kaldırmayın sesler kalmış oluyoo bilinizee
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| beta, live, messenger, windows |
Windows Live Messenger 8.5 Beta Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live | ahmetgns | Arşive Kaldırılan Konular | 283 | 01-02-2009 13:37 |
| Windows Live Messenger 2009 (WLM 9.0 Beta 2) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 121 | 17-09-2008 20:57 |
| Windows Live Messenger 9.0 (WLM 9.0 Beta TR) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 477 | 24-08-2008 21:11 |
| Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 65 | 30-01-2007 05:32 |
| Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 118 | 20-06-2006 13:30 |