| | #81 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 Beta
| |||||
|
| | #82 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 Beta Valla emeğinize sağlık .Ayrıca Admin i de kutluyorum çok sabırlı insan .üye burda baştan yazılanları okumuyor tüm sayfaları önceden cevap verilmiş soruları soruyor ve admin hala kızmadan cevap yazıyor .Cennetliksiniz ustam Saygılar | |
|
| | #83 (mesaj-linki) | |
Biri bu sürümde Discovery'i nasıl kullanacağız, reklamları kaldırmam gerekiyor, kotadan yiyor demiş bayağı bi sayfa önce. Bir şeyi merak ettim. O reklamları kaldıran programlar sadece onun gösterilmesini önlemiyor mu, yani WLM arka planda hala yeni reklamları indirmiyor mu, kotayı yine de tüketmeye devam etmiyor mu? Şimdiden teşekkürler. Arkadaşlar siz de teşekkür butonlarını kullanmayı öğrenin, lütfen, doldurmayın başlıkları teşekkür mesajlarıyla.
| |
|
| | #84 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 Beta | |
|
| | #85 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 Beta Sorunsuz Yükledim Msn yi Ama Stuff Ng yi ßi Türlü Kullanamıyorum Söylediğiniz Dosyayı Taaa Windows System32 Klasöründe buldum Kopyaladım yapıstırdım Görmedi :s Yani Kabul etmiyor Yardım Ederseniz Sevinirim | |
|
| | #86 (mesaj-linki) | |
ben yükleyemedim arkadaslar yardimci olabilirmisiniz
| |
|
| | #87 (mesaj-linki) | |||||
Hiç okumadınız mı yukarda yaa. Herhalde başlıklara yazı yazmadan önce neler yazılmış okuyan nadir insanlardanım. Messenger Plus!'ın nasıl çalıştırılacağını yazdı, ve sonra da şunu ekledi ama haberiniz yok. Sinir oldum, kusura bakmayın.
| |||||
|
| | #88 (mesaj-linki) | |
yaw olmuyor aynen c:\program files\windows live\messenger\msnmsgr.exe uygulama yapılandırması dopru olmaddıgından bu uygulama başlamadı uygulmayı yeniden yüklemek sorunu giderebilir tekrar yükledim olmadı olmuyo xp kullanıyorum yardım edin
| |
|
| | #89 (mesaj-linki) | |
peki arkadaşlar bu sürrümle çoklu oturum açabliecekmiyiz?
| |
|
| | #90 (mesaj-linki) | |
merak ettigim şu.. en üstteki BETA ve powered by msxlabs.org yazısı nerden ne şekilde kaldırılıyor.. Yöneticilerden rica ediyorum.. Bunu kaldırabilirmiyiz acaba özellikle BETA yazısını...
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| beta, live, messenger, windows |
Windows Live Messenger 8.5 Beta Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live | ahmetgns | Arşive Kaldırılan Konular | 283 | 01-02-2009 13:37 |
| Windows Live Messenger 2009 (WLM 9.0 Beta 2) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 121 | 17-09-2008 20:57 |
| Windows Live Messenger 9.0 (WLM 9.0 Beta TR) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 477 | 24-08-2008 21:11 |
| Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 65 | 30-01-2007 05:32 |
| Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 118 | 20-06-2006 13:30 |