Windows Live Messenger 8.5 Beta Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 29-05-2007   #81 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: Windows Live Messenger 8.5 Beta

efesli_ugur adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
version.dll dosyası yok nasıl olcak o
http://dts.msxlabs.org/NeutralizeR/VERSION.dll
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 29-05-2007   #82 (mesaj-linki)
seyyahosman

Valla emeğinize sağlık .Ayrıca Admin i de kutluyorum çok sabırlı insan .üye burda baştan yazılanları okumuyor tüm sayfaları önceden cevap verilmiş soruları soruyor ve admin hala kızmadan cevap yazıyor .Cennetliksiniz ustam

Saygılar
Eski 29-05-2007   #83 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

Biri bu sürümde Discovery'i nasıl kullanacağız, reklamları kaldırmam gerekiyor, kotadan yiyor demiş bayağı bi sayfa önce. Bir şeyi merak ettim. O reklamları kaldıran programlar sadece onun gösterilmesini önlemiyor mu, yani WLM arka planda hala yeni reklamları indirmiyor mu, kotayı yine de tüketmeye devam etmiyor mu? Şimdiden teşekkürler. Arkadaşlar siz de teşekkür butonlarını kullanmayı öğrenin, lütfen, doldurmayın başlıkları teşekkür mesajlarıyla.
Eski 29-05-2007   #84 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Biri bu sürümde Discovery'i nasıl kullanacağız, reklamları kaldırmam gerekiyor, kotadan yiyor demiş bayağı bi sayfa önce. Bir şeyi merak ettim. O reklamları kaldıran programlar sadece onun gösterilmesini önlemiyor mu, yani WLM arka planda hala yeni reklamları indirmiyor mu, kotayı yine de tüketmeye devam etmiyor mu? Şimdiden teşekkürler. Arkadaşlar siz de teşekkür butonlarını kullanmayı öğrenin, lütfen, doldurmayın başlıkları teşekkür mesajlarıyla.
Bazı yamalar bu reklamları yalnızca gizlerlerken, bazıları reklamların gösterilmesiyle ilgili olan tüm bir prosedürü iptal ediyorlar.
Eski 29-05-2007   #85 (mesaj-linki)
CanDy - avatarı

Sorunsuz Yükledim Msn yi Ama Stuff Ng yi ßi Türlü Kullanamıyorum Söylediğiniz Dosyayı Taaa Windows System32 Klasöründe buldum Kopyaladım yapıstırdım Görmedi :s Yani Kabul etmiyor Yardım Ederseniz Sevinirim
Eski 29-05-2007   #86 (mesaj-linki)
asiye80

ben yükleyemedim arkadaslar yardimci olabilirmisiniz
Eski 29-05-2007   #87 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

Hiç okumadınız mı yukarda yaa. Herhalde başlıklara yazı yazmadan önce neler yazılmış okuyan nadir insanlardanım. Messenger Plus!'ın nasıl çalıştırılacağını yazdı, ve sonra da şunu ekledi ama haberiniz yok. Sinir oldum, kusura bakmayın.
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı
Maalesef Messenger Plus! Live'ın WLM 8.5 ile tam uyumlu sürümünü beklemeniz gerekiyor. Kısmen çalışmasından kastım buydu...
Not: NeutralizeR'ın kısmen dediği konuşma pencerelerinde adların renkli olmaması işte.
Eski 29-05-2007   #88 (mesaj-linki)
burakkan

yaw olmuyor aynen c:\program files\windows live\messenger\msnmsgr.exe uygulama yapılandırması dopru olmaddıgından bu uygulama başlamadı uygulmayı yeniden yüklemek sorunu giderebilir tekrar yükledim olmadı olmuyo xp kullanıyorum yardım edin
Eski 29-05-2007   #89 (mesaj-linki)
gizemli47

peki arkadaşlar bu sürrümle çoklu oturum açabliecekmiyiz?
Eski 29-05-2007   #90 (mesaj-linki)
mula2001 - avatarı

merak ettigim şu.. en üstteki BETA ve powered by msxlabs.org yazısı nerden ne şekilde kaldırılıyor.. Yöneticilerden rica ediyorum.. Bunu kaldırabilirmiyiz acaba özellikle BETA yazısını...
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Etiketler
beta, live, messenger, windows
Windows Live Messenger 8.5 Beta Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live ahmetgns Arşive Kaldırılan Konular 283 01-02-2009 13:37
Windows Live Messenger 2009 (WLM 9.0 Beta 2) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 121 17-09-2008 20:57
Windows Live Messenger 9.0 (WLM 9.0 Beta TR) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 477 24-08-2008 21:11
Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 65 30-01-2007 05:32
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 118 20-06-2006 13:30