|
burakyoldas adlı kullanıcıdan alıntı
|
|
ya bende live 8.1 war we messenger discoveryi yukledim yukleme işlemi tatmlandı bilgisayarınıza yuklendi dio fakat msni actıımda menu cubugunda discovery gözükmüyor..yardımcı olursanız sewinirim
|
Daha önce herhangi bir sürümünü kurmuş muydunuz? Eski ayarlarınız hafızada kalmış olabilir. Buradaki adımları takip edin:
MessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım?
|
kjguhfuy adlı kullanıcıdan alıntı
|
|
Selam Arkadaşlar dün yükledim M.D yi dün çalaışıyordu bütün komutlarıyla sabah kalktım fakat !imitate komutu çalışmıyordu karşıdaki bilgisayarında msn live olduğundanda eminim fakat çalışmıyor sizdede öylemi
|
Windows Live Messenger'ı kapatın, yeniden açın. MessengerDiscovery Live da Windows Live Messenger ile birlikte tekrar yüklenecektir. Herhangi bir konuşma penceresi açıp !autoion ve !autoioff komutlarını girin. Komutları girdikten sonra bazı mesajlar görüyorsanız, herhangi bir sorun yok demektir.
|
primavera adlı kullanıcıdan alıntı
|
|
benim de çalışmıyor..biri bana yardım etsin lütfen..oturum açmadınız diyor..
|
Antivirüs-firewall programınızın MessengerDiscovery Live'ı engellemediğinden emin olun. Güvenlik yazılımlarınız kapalıyken tekrar kurulum yapın ve test edin.
|
The_CuRSe adlı kullanıcıdan alıntı
|
|
karşı taraf dosya gonderır ken ben kabul etmede no kabul ede bılıyormu ?? msn ger yamalarında ??
|
Sorunuzu tam anlamadım ama gönderdiğiniz dosyanın otomatik olarak karşı tarafa gitmesi diye bir durum söz konusu değil. Karşınızdaki kişi bir eklenti yükleyip bu şekilde ayar yapmadığı sürece tabii...
|
sbtj adlı kullanıcıdan alıntı
|
|
Merhaba ben Araniza yeni katildim bi sorunum vardi discovery 1.2 kullaniyodum msnim 8.1 hic bi sorun yoktu 1.3 son sürümünü kurdum msni acinca oturum acmadan system trayden cik dedigimde msgr.exe hata bellek read olamadi hatasi veriyor fakat oturum acipta system traydan cik dedigimde bu hatayi vermiyor 1.2 de böyle bi sorunum yoktu windows xp servispack 2 2007 full güncel bi xp kullaniyorum bu hatadan dolayi son sürüme gecemedim bu yüzden sürkli güncelle uyarisi geliyor kafayi yicem güncellemeri kontrol etme diyorum yine ediyor sorunumu cözmede yardimci olursaniz cok tesekkür ederim!
|
Birkaç gün önce bazı ek dil dosyalarını da içeren
MDL 1.3.0310 sürümü yayınlandı. Bu sürümü deneyebilirsiniz. Temiz bir kurulum yapmak için:
MessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım?
|
beautifulday adlı kullanıcıdan alıntı
|
|
yaa artık çıldırmak üzereyim arkadaşlar discovery i tamamen kaldırmadaki herşeyi aynen yaptım ama tek sorun prog files discovery klasörünü sildim ama dll uzantılı dosya silinmiyor nasıl silebilirim lütfen yardım ediiinnn=(
|
CTRL + ALT + DEL tuşlarına basıp Görev Yöneticisi'ni çalıştırın. İşlemler listesinde msnmsgr.exe işleminin olmadığından emin olun. Eğer listede bu işlem(ler) varsa, İşlemi Sonlandır ile sonlandırın. Tekrar ilgili dosyayı silmeyi deneyin.
|
çakra01 adlı kullanıcıdan alıntı
|
|
bende discovery yükledim ama bu özelliklerin bi kısmı yok neden acaba öğrenebilirmiyimmm
|
Hangi özellikleri aradığınızı ve hangi özelliklerin olmadığını belirtirseniz bir açıklama getirmemiz daha kolay olur.