MessengerDiscovery - Teknik Destek Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 13-01-2006   #101 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Cvp: MessengerDiscovery - Teknik Destek

Jacasse adlı kullanıcıdan alıntı
!imitate yasdığımda hiç bi değişiklik olmuor.plus +7.5 var.
birde messenger debug un üstünde kişiler yazıyor.
kurulumda gösterdiğiniz gibi bnde kişiler in yanında ok işareti çıkmıyor..yardımcı olurmusunuz??
http://www.msxlabs.org/html/messengerdiscovery-live.php

Yukarıdaki Linki İncele, Programı Kur ve !imitate Komutu Çalışır. MSN Messenger Discovery Mevcut Olması Lazım..
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 13-01-2006   #102 (mesaj-linki)
Jacasse

orayı inceleyip kurdum ve yapmıştım zaten ama tekrar denedim olmuoyr..imitate yapamıorumm
Eski 14-01-2006   #103 (mesaj-linki)
mege

arkadslar kaspersky antivirus programı kullanıyorum MessengerDiscovery programını kurarken "detected: adware not-a-virus:AdWare.Win32.VB.c" uyarısı alıyorum bu nedir?
Eski 14-01-2006   #104 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

mege adlı kullanıcıdan alıntı
arkadslar kaspersky antivirus programı kullanıyorum MessengerDiscovery programını kurarken "detected: adware not-a-virus:AdWare.Win32.VB.c" uyarısı alıyorum bu nedir?
Paranoyak bir anti-virus programının uyarısı...
Eski 14-01-2006   #105 (mesaj-linki)
ANTANDROS

Ben discovery'nin her özelliğini rahatça kullanabiliyorum tüm forumuda okudum sayılır.Arada bir,Ben online olduğum anda tekrar offline oluyorum discoveryi kapattığımdaysa(başlattan)tekrar rahatça online olabiliyorum.Her özellik çalıştığı için bir uyum problemide yok sanıyorum,firewall yada antivirüs programlarımı kapayıpta denedim yine değişmedi anca PCye reset atınca düzeliyor bu sorun başka bir yöntemi yokmu bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Eski 14-01-2006   #106 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

mege adlı kullanıcıdan alıntı
Virüs programını devre dışı yapın ve kurulum sağlayın kurulum bitince yeniden devreye alın ve taratın makinayı birşey bulmayacak program :..şayet bulsa bloke edin bulduğunu :... 1virüs dedektörünün zararlı gördüğünü diğeri görmez bunu da unutmayın sakın >Kolay gelsin
Eski 14-01-2006   #107 (mesaj-linki)
gül_ünsal

yardım acilarkadaslar bana cevap vericek kimse yokmu msn discovery yükledim bilgisayarım hata veriyor anlayamadım her an veriyor ve ben internete girmkete çok zorlanıyorum lütfen acıl yardım dedin
Eski 14-01-2006   #108 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

gül_ünsal adlı kullanıcıdan alıntı
yardım acilarkadaslar bana cevap vericek kimse yokmu msn discovery yükledim bilgisayarım hata veriyor anlayamadım her an veriyor ve ben internete girmkete çok zorlanıyorum lütfen acıl yardım dedin
Olur olmaz mail adresi yayınlamayın forum kuralları yasaklar ve özel muamele yapılmaz kişilere zira paylaşım sitesiyiz ve sabırlı olun cevabı mutlaka alırsınız bu sayfallarda > aşağıdaki linkden AntiSpyXP yazılımı bulun ve çalıştırın ie hatta raporlarını durdurun > düzelecek olay discovery ile ilgili değil sorununuz > kolay gelsin

İyi Bir Bilgisayar Operatörü Nasıl Olur?
Eski 15-01-2006   #109 (mesaj-linki)
RaHLe

!autoresponse olayını nasıl iptal edeceğiz peki...?
!autoresponseoff ,!autoresponse off, !autoroff vb ..şeyleri denedim ..beceremedim

tamam ..düzelttim ama komutla değil tekrar kapatıp açtım msni ..
bir de bu arada karşı taraf msn lerinin ana sayfasında kişi listesinin olduğu yerde yani, mousle benim üzerime geldiklerinde sarı bir sutun çıkıyormus ..hepsi bundan şikayetçi ..bunu nasıl düzeltebiliriz ?

Son Düzenleyen RaHLe; 15-01-2006 @ 00:29.
Eski 15-01-2006   #110 (mesaj-linki)
aslaniçe

ben messenger discovery'i sorunsuz yükledim,kullanmaya başladım.ama nedense birden bire; simgenn üstüne sağa tılayıp "kişiler"in açıldığı pencerede nedense bütün listem görnüyo. filtreyi kullanamıyorum.ordaki insanları azaltamıyorum! yardııım
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Etiketler
destek, messengerdiscovery, teknik
MessengerDiscovery - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
ADSL Teknik Destek karamgozlu PC/Internet Teknik Destek 91 2 Hafta Önce 23:54
MSN İfadeleri Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 27 09-09-2008 22:15
Messenger Plus! - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 495 09-09-2008 21:45
Göz Kırpmaları - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 41 09-09-2008 21:45
Msn Teknik Destek İstiyorum yquai Arşive Kaldırılan Konular 2 11-04-2008 09:53