| | #101 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MessengerDiscovery - Teknik Destek
Yukarıdaki Linki İncele, Programı Kur ve !imitate Komutu Çalışır. MSN Messenger Discovery Mevcut Olması Lazım.. | |||||
|
| | #102 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery - Teknik Destek orayı inceleyip kurdum ve yapmıştım zaten ama tekrar denedim olmuoyr..imitate yapamıorumm | |
|
| | #103 (mesaj-linki) | |
arkadslar kaspersky antivirus programı kullanıyorum MessengerDiscovery programını kurarken "detected: adware not-a-virus:AdWare.Win32.VB.c" uyarısı alıyorum bu nedir? | |
|
| | #104 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #105 (mesaj-linki) | |
Ben discovery'nin her özelliğini rahatça kullanabiliyorum tüm forumuda okudum sayılır.Arada bir,Ben online olduğum anda tekrar offline oluyorum discoveryi kapattığımdaysa(başlattan)tekrar rahatça online olabiliyorum.Her özellik çalıştığı için bir uyum problemide yok sanıyorum,firewall yada antivirüs programlarımı kapayıpta denedim yine değişmedi anca PCye reset atınca düzeliyor bu sorun başka bir yöntemi yokmu bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
| |
|
| | #106 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #107 (mesaj-linki) | |
yardım acilarkadaslar bana cevap vericek kimse yokmu msn discovery yükledim bilgisayarım hata veriyor anlayamadım her an veriyor ve ben internete girmkete çok zorlanıyorum lütfen acıl yardım dedin | |
|
| | #108 (mesaj-linki) | |||||
İyi Bir Bilgisayar Operatörü Nasıl Olur? | |||||
|
| | #109 (mesaj-linki) | |
!autoresponse olayını nasıl iptal edeceğiz peki...? !autoresponseoff ,!autoresponse off, !autoroff vb ..şeyleri denedim ..beceremedim tamam ..düzelttim ama komutla değil tekrar kapatıp açtım msni .. bir de bu arada karşı taraf msn lerinin ana sayfasında kişi listesinin olduğu yerde yani, mousle benim üzerime geldiklerinde sarı bir sutun çıkıyormus ..hepsi bundan şikayetçi ..bunu nasıl düzeltebiliriz ? Son Düzenleyen RaHLe; 15-01-2006 @ 00:29. | |
|
| | #110 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery - Teknik Destek ben messenger discovery'i sorunsuz yükledim,kullanmaya başladım.ama nedense birden bire; simgenn üstüne sağa tılayıp "kişiler"in açıldığı pencerede nedense bütün listem görnüyo. filtreyi kullanamıyorum.ordaki insanları azaltamıyorum! yardııım | |
|
![]() |
| Etiketler |
| destek, messengerdiscovery, teknik |
MessengerDiscovery - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 2 Hafta Önce 23:54 |
| MSN İfadeleri Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 27 | 09-09-2008 22:15 |
| Messenger Plus! - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 495 | 09-09-2008 21:45 |
| Göz Kırpmaları - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 41 | 09-09-2008 21:45 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |