| | #11 (mesaj-linki) | |
| çevrimdışı iken mesaj yazamıyorum arkadaşlar merhaba yeni versiyonu yükledim ayarları yaptım fakat çevrimdışı görünüyorken mesaj yazamıyorum mesaj yazma panom kapalı oluyor bu sorunu nasıl çözebilirim ? lütfen yardım ediniz | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| Çevrimdışı görünmeyeceksiniz... Yani durumunuzu o şekilde ayarlamayacaksınız... MSN Messenger kişi listenizde beliren X sembolüne tıklayın, ardından Görünmez Mesajlaşmayı seçin. Resimli anlatımlar hazırlanıyor, daha fazla detayı orada bulabilirsiniz... | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
| İlk sayfadan itibaren şimdiye kadar yazılan problemler ve muhtemel çözümlerini denemenize rağmen sonuç alamıyorsanız, tüm işlemleri ikinci kez yapın. Güvenlik duvarınının MessengerDiscovery 'i engellemediğinden emin olun (Firewall ayarlarınız) MessengerDiscovery'i bir kez daha kurup bilgisayarınızı baştan başlatmayı deneyin... İlk mesaj çok detaylı bir sorun-çözüm içeriğine sahip... Başka bir bilgisayarda deneme imkanınız varsa, o sistemde başarılı bir kurulum yapabilirseniz, hangi adıma kendi sisteminizde takıldığınızı anlayabilirsiniz. Üzgünüm, başka bir çözüm önerisi yok... Programın resmi sitesinde bizim burada ürettiğimiz çözüm önerilerinin 10'da 1'i bile mevcut değil... | |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |||||
| DLL hatası alanlar...
| |||||
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
| Aşagıdaki sayfada resimli anlatımlara bakarak hangi özelliğin neye yaradığı hakkında bilgi edinebilirsiniz. http://www.msxlabs.org/html/messengerdiscovery-live.php | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |||||
|
| |||||
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
| Aldığım bilgiye göre arada bu tür hatalar oluyormuş.. ![]() Çözümü ise oturumu kapatıp tekrar açmak.. | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |||||
|
| |||||
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
| "Bu Özelliği Kullanabilmeniz İçin Oturum Açmış Olmanız Gerekiyor" "Şu an oturum açmış görünmüyorsunuz" "Kişi listesinde X sembolü yok" "Saatin yanında X sembolü yok" "!imitate komutu çalışmıyor" sorunları ayrı ayrı sorunlar olmadıkları için ayrı ayrı cevapları da yok. Tek cevabı var: MessengerDiscovery ve MSN Messenger bütünleşmesi sağlanmamış. MessengerDiscovery'i kurmuş olmanız anında çalışacağı anlamına gelmiyor maalesef. 10 sistemden 8'inde oturumu bir kez kapatıp tekrar açtıktan sonra MessengerDiscovery normal bir şekilde çalışıyor. Sihirli değnek dokunuşu çözümü olmadığı için ilk mesajdan itibaren çözüm önerilerini okumanız gerekiyor. Tabii "ben illa ki bu eklentiyi kullanmak istiyorum!" diyorsanız... | |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
| !imitate dışında komut yok Görüntü Resmi Hırsızı için: MessengerDiscovery > Ayarlar > Diğer > Görüntü Resimleri İstediğiniz kısayol kombinasyonunu ayarlayıp Tamam'a tıklayarak pencereyi kapatın. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| destek, messengerdiscovery, teknik |
MessengerDiscovery - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 2 Hafta Önce 23:54 |
| MSN İfadeleri Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 27 | 09-09-2008 22:15 |
| Messenger Plus! - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 495 | 09-09-2008 21:45 |
| Göz Kırpmaları - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 41 | 09-09-2008 21:45 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |