| | #2041 (mesaj-linki) | |
| | |
|
| | #2042 (mesaj-linki) |
|
yha ben bu msn discoveryi yükledim sınırsız titreşim olmuyo devamlı titreşim yollayamıyorum kişi listesindeki reklamda kalkmadı oturumu kapatıyorum konuşma pencereleride kapanıyo ben iğnelemeyi anlamadım abicim ne işe yaradığını bide bu debug ne ya ne işe yarıyo çok soru sordum ama kusura bakma yardımvı olursan sevinirim şimdiden emeğine sygı eline sağlık...
| |
|
| | #2043 (mesaj-linki) |
|
bi cvp yazın yha ben forma baktım bulamadım cvp yok mu | |
|
| | #2044 (mesaj-linki) | ||||
| MessengerDiscovery - MessengerDiscovery Live 1.5 Resimli Anlatım | MsXLabs
Biraz sabırlı olunuz .. Elbet bir cevap yazılacaktır.. | |||||
|
| | #2045 (mesaj-linki) |
| msn discovery i kurduktan sonra onun işaretinin kare hali olan bişey çıktı üstüne geldigimde bilgilendirme kutusu yazıyo ama ne silinebiliyo ne de herhangi bişey yapılıyo ondan nasıl kurtulurum bi yardımcı olursanızz ![]() teşekkürler... | |
|
| | #2046 (mesaj-linki) |
![]() | |
|
| | #2047 (mesaj-linki) |
|
MErhabalar benim discoveryda hata kodu verio error Menu Hook failed ok basinca MDLMainHook599 Bunu Nasil Bulabilirim Yada Tamamlayabilirim ? Calistirmak Icin
| |
|
| | #2048 (mesaj-linki) |
|
| | #2049 (mesaj-linki) |
|
tşk arkadaşlr
| |
|
| | #2050 (mesaj-linki) |
|
sizinde ramazanınız mübarek olsun
| |
|
![]() |
MessengerDiscovery - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 03-11-2009 22:54 |
| MSN İfadeleri Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 27 | 09-09-2008 21:15 |
| Messenger Plus! - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 495 | 09-09-2008 20:45 |
| Göz Kırpmaları - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 41 | 09-09-2008 20:45 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 08:53 |