| | #2071 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MessengerDiscovery - Teknik Destek
| |||||
|
| | #2072 (mesaj-linki) | |
teşekkürler | |
|
| | #2073 (mesaj-linki) | |
| DİSCOVERY 1.5 KİŞİLER VE GÖRÜNTÜ RESMİ SORUNU
SLM ÖNCELİKLE AYRINTILI BİLGİLİENDİRDİĞİNİZ İÇİN TŞK .BEN DİSCOVERY1.5 VE MSN 8.5 YÜKLEDİM ANCAK DİSCOVERY TAM ÇALIŞMIYO KİŞİLER BÖLÜMÜNDE LİSTEMDE 50 KİŞİ OLMASINA RAĞMEN SADECE 3KİŞİ GÖRÜNÜYO VE GÖRÜNTÜ RESİMLERİMDEDE TIKLADIĞIMDA HATA VERİYO MSN DEN DÜŞÜYORUM VE HİÇ BİR GÖRÜNTÜ RESMİ YÜKLENMİYOR Ç.DIŞI GİRENLER DAHA ÖNCEKİ DİSCOVERY DE GÖRÜNÜRKEN BUNDA HİÇ BİR BELİRTİ OLMUYO AYDINLATIRSANIZ SEVİNİRİM TŞK
| |
|
| | #2074 (mesaj-linki) | |
ben dicovery yükledim dün bazı özelliklerini kullanamıyordum oturum açmış değilsiniz diyordu sildim tekrar yükledim bu defa msvbvm60.dll dosyası yokmuş onu yükleyin diyo onu indirdim fakat o dosyayı hangi dosyanın içine atacağım bilgi verirmisiniz lütfen
| |
|
| | #2075 (mesaj-linki) | |
| cevrimdısı göster ayarlı kişiyi görebilme
selam arkadaşlar cevrimdısı görüntülemeye ayarlamıs bir kişiyi nasıl görebilirim.discoveriyde bu özelliği nasil kullanabilirim gerekli ayarı işaretledim ama denedim olmuyor yardımcı olabilirmisiniz.sorunun cevabını hergun86@hotmail.com adresine gönderebilirmisiniz forumdan takip edemeyebilirim. tskk
| |
|
| | #2076 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek Güncelleme: Bu tarihten itibaren lütfen sorularınız için önce forumda arama yapınız, sonra MessengerDiscovery forumunda yeni konu açarak sorunuzu yöneltiniz. Konuyu kapatılıp arşive kaldırılmıştır. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| destek, messengerdiscovery, teknik |
MessengerDiscovery - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 2 Hafta Önce 23:54 |
| MSN İfadeleri Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 27 | 09-09-2008 22:15 |
| Messenger Plus! - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 495 | 09-09-2008 21:45 |
| Göz Kırpmaları - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 41 | 09-09-2008 21:45 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |