MessengerDiscovery - Teknik Destek Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 06-09-2008   #2071 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: MessengerDiscovery - Teknik Destek

onur1666 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Messenger Discovery'nin son sürümünü kullanıyorum ama titreşimleri istediğim sıklıkla atamıyorum. Ayarlarını yaptım güvenlik duvarından discoverye izinde verdim ama olmuyor. Ne yapmam gerekir?
Msn 8.1 kullanıyorum ama bu sorun önceden yoktu
Bu özellik için A-Patch kullanın. MDL 1.6 sürümünde (yeni sürüm 2.0 olarak yayımlanacak) bu sorun giderildi.

fba3 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
msn discovery'de çevrımdışı girenleri göster seceneğini seçtiğim halde hiç bi değişiklik olmadı yardım edebilirmisiniz ?
Bu özellik %100 tutarlı çalışmamaktadır ayrıca bu özelliğin çalışabilmesi için çevrimdışı oturum açmış kişinin sizin kişi kartınıza bakması ya da size konuşma penceresi açmış olması gerekir.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 07-09-2008   #2072 (mesaj-linki)

teşekkürler
Eski 07-09-2008   #2073 (mesaj-linki)
DİSCOVERY 1.5 KİŞİLER VE GÖRÜNTÜ RESMİ SORUNU

SLM ÖNCELİKLE AYRINTILI BİLGİLİENDİRDİĞİNİZ İÇİN TŞK .BEN DİSCOVERY1.5 VE MSN 8.5 YÜKLEDİM ANCAK DİSCOVERY TAM ÇALIŞMIYO KİŞİLER BÖLÜMÜNDE LİSTEMDE 50 KİŞİ OLMASINA RAĞMEN SADECE 3KİŞİ GÖRÜNÜYO VE GÖRÜNTÜ RESİMLERİMDEDE TIKLADIĞIMDA HATA VERİYO MSN DEN DÜŞÜYORUM VE HİÇ BİR GÖRÜNTÜ RESMİ YÜKLENMİYOR Ç.DIŞI GİRENLER DAHA ÖNCEKİ DİSCOVERY DE GÖRÜNÜRKEN BUNDA HİÇ BİR BELİRTİ OLMUYO AYDINLATIRSANIZ SEVİNİRİM TŞK
Eski 07-09-2008   #2074 (mesaj-linki)
bestedevre

ben dicovery yükledim dün bazı özelliklerini kullanamıyordum oturum açmış değilsiniz diyordu sildim tekrar yükledim bu defa msvbvm60.dll dosyası yokmuş onu yükleyin diyo onu indirdim fakat o dosyayı hangi dosyanın içine atacağım bilgi verirmisiniz lütfen
Eski 09-09-2008   #2075 (mesaj-linki)
zorunlu
cevrimdısı göster ayarlı kişiyi görebilme

selam arkadaşlar cevrimdısı görüntülemeye ayarlamıs bir kişiyi nasıl görebilirim.discoveriyde bu özelliği nasil kullanabilirim gerekli ayarı işaretledim ama denedim olmuyor yardımcı olabilirmisiniz.sorunun cevabını hergun86@hotmail.com adresine gönderebilirmisiniz forumdan takip edemeyebilirim. tskk
Eski 09-09-2008   #2076 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek

Güncelleme: Bu tarihten itibaren lütfen sorularınız için önce forumda arama yapınız, sonra MessengerDiscovery forumunda yeni konu açarak sorunuzu yöneltiniz.

Konuyu kapatılıp arşive kaldırılmıştır.
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Etiketler
destek, messengerdiscovery, teknik
MessengerDiscovery - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
ADSL Teknik Destek karamgozlu PC/Internet Teknik Destek 91 2 Hafta Önce 23:54
MSN İfadeleri Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 27 09-09-2008 22:15
Messenger Plus! - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 495 09-09-2008 21:45
Göz Kırpmaları - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 41 09-09-2008 21:45
Msn Teknik Destek İstiyorum yquai Arşive Kaldırılan Konular 2 11-04-2008 09:53