MessengerDiscovery - Teknik Destek Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 28-10-2005   #21 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Sizi silenler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Engelleyenler hakkında ne MessengerDiscovery ne başka bir program ne de bir web sitesi size bilgi verebilir...
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 28-10-2005   #22 (mesaj-linki)
KaRaNLiK_GeCe

KaRaNLiK_GeCe adlı kullanıcıdan alıntı
Selam Msn 7.5 kullanıyorum plus ve stuffplug-ng eklentileri yüklü ve discovery de daha yeni indirdim ve kurdum. bu sorunmu yoksa benmi kullanamıyorum bilmiyorum ama ayarlardan görüntü resmi hırsızına kısayol atıyorum ve tamam diyorum ama ne hikmettir bilinmez aynı kısayolu tıkladığımda aynı tas aynı hamam hiç bir değişiklik yok. bu konuda bir bilgisi olan varsa lütfen cevap yazsın. bu daha başlangıç eğer diğer özellikleride çalıştıramazsam kafayı yiyip discoveryi silecem. acil yardım...
soruma cevap verecek kimse yokmu...
Eski 28-10-2005   #23 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

MessengerDiscovery > Seçenekler > Diğer > Görüntü Resimleri ekranına gelin, Kısayol bölümüne istediğiniz kısayol kombinasyonunu girin.

Alt + M mesela... Konuşma penceresinde Alt + M'ye basmanız istediğiniz sonucu verir. Olmuyorsa kaldırın MDX'i...
Eski 29-10-2005   #24 (mesaj-linki)
KaRaNLiK_GeCe

NeutralizeR ya bu çaldığımız fotoları nerde saklıyor bu discovery bunu bulamadım acil bir cevap verebilirmisiniz...

Son Düzenleyen Blue Blood; 02-04-2006 @ 00:38.
Eski 29-10-2005   #25 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

Messenger Discovery ikonuna sağ tıklayın ve Kişiler/Arşivlenmiş Görüntü Resimleri'ne gelin..
Kolay gelsin..
Eski 02-11-2005   #26 (mesaj-linki)

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı
Her şeyden önce bu konunun ilk sayfasındaki ilk mesajı okuyun.

Ardından MSN Messenger 7.5, MessengerDiscovery X 2 TR, Windows XP ve ADSL bağlantısı kullandığınızı teyit edin.

MSN Messenger > Araçlar > Seçenekler > Bağlantı > Gelişmiş Ayarlar ekranına gelin

SOCKS localhost : 1863 olarak ayarlı olduğundan emin olun.

Son olarak aşağıdaki resimde söyleneni yapın ve bilgisayarı baştan başlatın.

Ek 1623

Her şeyi denemenize rağmen çalıştırmayı başaramıyorsanız, sisteminizle uyumlu değildir, kaldırın...

Bağlantı ayarlarını localhost 1863 olarak ayarladım fakat bağlantıyı sınadığımda şu şekilde bir uyarı alıyorum
http://img246.imageshack.us/img246/1148/msn2cl.jpg
acaba sistemimde 1863 nolu portu kullanan başka bir programmı var sorusu aklıma geliyor bu hatayı nası giderebilirim? buna ek olarak daha önceden sorunsuz çalısıyordu msn7.5 türkce kullanıyorum plus +stuff plug in de kurulu.
Teşekkürler...
Eski 09-11-2005   #27 (mesaj-linki)
Morpheus

selamlar

dicveryi kudum sizin gosterdiginiz gibi ayarları yaptım fakat defalarca kuruop kaldırdım resert attım falan hala çalışmıyor..sebebi ne olablir?

şimdiden tşk kederim emeklriniz için
Eski 09-11-2005   #28 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Kısa bir süre sonra yeni bir güncelleme yayınlayacağım, MSN Messenger bütünleşmesini sorununu %99 çözecek bir güncelleme... (Orjinal kod sahibinin iddiası... Ayrıca Türkçe sürümdeki bazı ufak hatalar ve MDX'i kurduktan sonra arada bir iletilerin ulaşmaması sorunları da giderilecek.)
Eski 10-11-2005   #29 (mesaj-linki)
dalf

discovery X 2 TR programını kurdum ama çalıştırmak için tıkladığımda "MSVBVM60.DLL, bulunamadı uygulamanın yeniden yüklenmesi sorunu düzeltebilir." diye bi uyarı mesajı veriyo ve program kesinlikle açılmıyor. programı tekrar tekrar yükledim ama bişey olmadı
ne yapmam lazım??
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler....
Eski 10-11-2005   #30 (mesaj-linki)
Morrigan - avatarı

Visual Basic Runtime dosyalarını güncelleştirmeniz gerekiyor.

Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
MessengerDiscovery - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
ADSL Teknik Destek karamgozlu PC/Internet Teknik Destek 91 2 Hafta Önce 23:54
MSN İfadeleri Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 27 09-09-2008 22:15
Messenger Plus! - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 495 09-09-2008 21:45
Göz Kırpmaları - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 41 09-09-2008 21:45
Msn Teknik Destek İstiyorum yquai Arşive Kaldırılan Konular 2 11-04-2008 09:53