| | #21 (mesaj-linki) | |
| Sizi silenler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Engelleyenler hakkında ne MessengerDiscovery ne başka bir program ne de bir web sitesi size bilgi verebilir... | |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |||||
|
| |||||
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
| MessengerDiscovery > Seçenekler > Diğer > Görüntü Resimleri ekranına gelin, Kısayol bölümüne istediğiniz kısayol kombinasyonunu girin. Alt + M mesela... Konuşma penceresinde Alt + M'ye basmanız istediğiniz sonucu verir. Olmuyorsa kaldırın MDX'i... | |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
| NeutralizeR ya bu çaldığımız fotoları nerde saklıyor bu discovery bunu bulamadım acil bir cevap verebilirmisiniz...
Son Düzenleyen Blue Blood; 02-04-2006 @ 00:38. | |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
| Messenger Discovery ikonuna sağ tıklayın ve Kişiler/Arşivlenmiş Görüntü Resimleri'ne gelin.. Kolay gelsin.. | |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |||||
|
Bağlantı ayarlarını localhost 1863 olarak ayarladım fakat bağlantıyı sınadığımda şu şekilde bir uyarı alıyorum http://img246.imageshack.us/img246/1148/msn2cl.jpg acaba sistemimde 1863 nolu portu kullanan başka bir programmı var sorusu aklıma geliyor bu hatayı nası giderebilirim? buna ek olarak daha önceden sorunsuz çalısıyordu msn7.5 türkce kullanıyorum plus +stuff plug in de kurulu. Teşekkürler... | |||||
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
|
selamlar dicveryi kudum sizin gosterdiginiz gibi ayarları yaptım fakat defalarca kuruop kaldırdım resert attım falan hala çalışmıyor..sebebi ne olablir? şimdiden tşk kederim emeklriniz için | |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
| Kısa bir süre sonra yeni bir güncelleme yayınlayacağım, MSN Messenger bütünleşmesini sorununu %99 çözecek bir güncelleme... (Orjinal kod sahibinin iddiası... Ayrıca Türkçe sürümdeki bazı ufak hatalar ve MDX'i kurduktan sonra arada bir iletilerin ulaşmaması sorunları da giderilecek.) | |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
|
discovery X 2 TR programını kurdum ama çalıştırmak için tıkladığımda "MSVBVM60.DLL, bulunamadı uygulamanın yeniden yüklenmesi sorunu düzeltebilir." diye bi uyarı mesajı veriyo ve program kesinlikle açılmıyor. programı tekrar tekrar yükledim ama bişey olmadı ![]() ne yapmam lazım?? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.... | |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |
| Visual Basic Runtime dosyalarını güncelleştirmeniz gerekiyor. Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en | |
|
![]() |
MessengerDiscovery - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 2 Hafta Önce 23:54 |
| MSN İfadeleri Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 27 | 09-09-2008 22:15 |
| Messenger Plus! - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 495 | 09-09-2008 21:45 |
| Göz Kırpmaları - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 41 | 09-09-2008 21:45 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |