Üye Ol
Ana SayfaForumlarGünlüklerToplulukVideolarSohbetBize Ulaşın
Forumda Ara
Konu Kapalı

MessengerDiscovery - Teknik Destek

Eski 17-11-2005 #31 (mesaj-linki)
LaNeTLi23
ya arkadaslar ben dinamik görüntü resimleri yükldim daha öncede kullaniyordum bu resimleri ama hic bir sorun olmuyordu bu sefer nedense sorun var kurulmuyor olmuyor bir türlü msn coklu oturum yamasi var discovery yuklu önceden sadece coklu yama vardi discovery simdi msn yi kasiyor sürekli kapaniyor hata veriyor acaba bu resimlerin kurulmama sebebide discovery kurulu olmasi mi bilginiz var mi ?

yaw dostum daha bunun nasil aciklamasini yapiyim zaten sorunu ne oldugunu bilsem kendim yapacagim bu pc daha yeni format cekildi daha gecen gune kadar güzel isliyordu calisiyordu programda sorun var demiyorum zaten HATA NEYDEN OLUSABILIR IHTIMALLERINI SORUYORUM bu program daha önce kullanirken yoktu hata mata vermiyordu sadece coklu oturum yamasi vardi diyorum ya ama discovery yoktu simdi yukledim discovery mesala 3 pencere acayim sürekli kapaniyor her dk basi olmasada 5-10 dk bir bazen yarim satte bir tekrar baglan yapamiyosun hata veriyor sifryi silip yeniden yazman lazim neyse ya tamam saol genede ben bi discovery deneyeyim bide öyle bakiyim tsk ler genede

Son Düzenleyen Blue Blood; 17-11-2005 @ 08:26.

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 17-11-2005 #32 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
MDX2TR'ye suç atmayın...

Bende neden olmuyor böyle hatalar ? Demek ki programda bir sorun yok.

Alternatifler türetin ve deneyin. Buraya sorunuzu yazarken acıklayıcı ve anlasılır şekilde yazarsanız daha cabuk cevap alırsınız..

Kolay gelsin.

Eski 17-11-2005 #33 (mesaj-linki)
duygu_dugi
ya ben yükledim bu programı ama örneğin çevrimiçi kişi bilgisine weya kişi listesi yöneticisine bastığımda bu özelliği kullanabilmeniz için oturum açmış olmanız gerekmektedir dio.. Halbuki doğru yükledimm.. Ne yapıcam şimdi?? Bi bilgisi olan war mı??

Eski 17-11-2005 #34 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Önceki sayfalara göz atmadan geldiginiz belli oluyor duygu_dugi !

Önceki sayfalarda cevaplamıstım bu soruyu..Böyle bir bug var Discovery'de bunun çözümü ise oturumu kapatıp tekrar açmak..Başka bir acıklama bilmiyorum maalesef..Kolay gelsin..

LaNeTLi23

discovery yoktu simdi yukledim discovery mesala 3 pencere acayim sürekli kapaniyor her dk basi olmasada 5-10 dk bir bazen yarim satte bir tekrar baglan yapamiyosun hata veriyor sifryi silip yeniden yazman lazım....

Programa bişey demiyorum diyorsun ama bunu sen yazmıssın ve ben 10 tane pencere acıyorum sorun vermiyor...

Son Düzenleyen Blue Blood; 17-11-2005 @ 00:39.

Eski 21-11-2005 #35 (mesaj-linki)
Bogus
YA KARDEŞİM MADEM TEKNİK DESTEK VERİYOSUNUZ, İNSANLARA BU ŞEKİLDE "KULLANMA O ZAMAN" DİYEMEZSİNİZ...AYNI SORUNU BENDE YAŞIYORUM...MAKİNEYE KURULUYO VE TASKBARDA İKON ÇIKIYOR..İYİ GÜZEL..AMA DİSCOVERY ÖZELLİKLERİNİN HİÇ BİRİ KULLANILAMIYOR...CONTACT LİST TE OLMASI GEREKEN "X" İKONU DA YOK, ÇIKMIYOR...MACHMOOD KARDEŞ..."KULLANMAYIN" DİYECEĞİNE BU SORUNA ÇARE BUL...GÜN GELİR SENİNDE İŞİN DÜŞER ...BİRİ SANA "YAPAMIYOSAN KULLANMA, SORUN SENDE" DEDİĞİNDE ÜZÜLÜRSÜN KALAKALIRSIN OLDUĞUN YERDE...

Eski 21-11-2005 #36 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Öncelikle göndermiş olduğunuz mesajlardaki üslubunuza dikkat edin lütfen. Burada Teknik Destek veriyoruz, üstelik program üreticisinin verdiği teknik destekten çok daha geniş kapsamlı teknik destek veriyoruz. Bu forum size yetersiz geliyorsa, http://forums.msgdiscovery.com/ adresinde bulunan program sahibinin forumuna göz atabilirsiniz.

Bir kez daha hatırlatmakta fayda var. MessengerDiscovery, MSN Messenger olmadan bir hiç. Kurmanız, menülerini görmeniz, sembolün saatin yanına gelmesi (system tray) hiçbir anlam ifade etmiyor. Kullanabilmeniz ve özelliklerden faydalanabilmeniz için MSN Messenger'la bütünleşmiş olması gerekiyor. Sorunlar da genelde bu noktada başlıyor. Bu eklenti, Messenger Plus! kadar eski ve profesyonel bir eklenti değil. Programı yapan kişi de her yeni sürümde kendini biraz daha geliştiriyor.

Bu tarih itibariyle en son sürümü olan MDX v2.0.02 sürümü, diğer MDX sürümlerine göre MSN Messenger'la daha sorunsuz bütünleşiyor. Buna rağmen MDX her sistemde çalışmıyor! Proxy sunucu ardından internet'e bağlanıyorsanız, MDX'i kullanamazsınız. Tek bir bilgisayar ve sadece bu bilgisayarın kullandığı bir internet bağlantısında (ADSL-dialup uyumlu, kablonet sorun çıkarıyor) programın çalışmaması için bir neden görünmüyor, çalışmaması durumunda da yapılacak muhtemel tüm çözüm önerilerini de şimdiye kadar defalarca yazdık.

Daha önce cevaladığımız bir mesajı birkaç sayfa sonra tekrar görmek hoşumuza gitmiyor. Teknik destek amaçlı yazdığımız mesajları 10 kez yazmak hoşumuza gitmiyor. Teknik Destek konusunu ve MDX2TR konusunu baştan sonra okumanız gerekiyor, herhangi bir hata bildirimi mesajı göndermeden önce.

Daha önce MessengerDiscovery'i kurup da çalıştıramadığım bir sistem olmadı şimdiye kadar. Sorunlarla ben de karşılaştım ve yazdığım çözüm önerilerini deneyerek eklentiyi çalışır hale getirmeyi başardım.

Kuracaksınız, oturumunuzu kapatacaksınız, kaldıracaksınız, tekrar kuracaksınız, bilgisayarı baştan başlatacaksınız, MSN Messenger bağlantı ayarlarını kontrol edeceksiniz... İlla ki kullanmak istiyorsanız verdiğimiz çözüm önerilerini tek tek deneyeceksiniz.

Her yolu denemenize rağmen çalıştıramazsanız da, sisteminizde gereksiz yere bulunmaması, MSN Messenger'ı yavaşlatmaması, sorun çıkarmaması açısından da kaldıracaksınız. Bu kadar basit... Bu kadar basit olamaz diyorsanız da program üreticisinin forumuna gidip oradaki mesajları inceleyip derdinizi bir de onlara anlatmayı deneyebilirsiniz.

Eklentinin indirme bağlantısını verip de hiçbir açıklama yapmadan sizi onunla başbaşa bırakmışız gibi davranıp isyan mesajları göndermeyin, lütfen!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ayarlar menüsü dışındaki özelliklere aşağıdaki resimlerde belirtilen bölümlerden ulaşabilirsiniz:

Görünmez Mesajlaşma'ya tıkladıktan sonra listeden görünür ya da görünmez olmak istediğiniz kişinin email adresine sağ tıklayıp o kişiye görünür ya da görünmez olabilirsiniz. Görünmez olduğunuz kişilere çevrimdışı görünürsüz, fakat onlara pencere açıp ileti gönderebilir ve onlardan ileti alabilirsiniz. Bazı kullanıcıların anlamamakta inat ettiği ve "İyi de bunun için MDX'e ne gerek var, engelleyince de öyle oluyor" dedikleri durum maalesef aynı değil. Engellerseniz çevrimdışi görünürsünüz ve mesajlaşamazsınız.

Lütfen teknik destek almak için mesaj gönderirken mümkün olduğunca detay veriniz. "Olmuyor, hata verdi, çalışmıyor" gibisinden bilgi içermeyen yardım taleplerinde bulunmayın... "Tamam da, Onu anladık da, İyi de, Her şey güzel de..." gibisinden sinir bozucu mesajlar göndermeyin!

Anlayışınız için teşekkürler,
Saygılar

Son Düzenleyen NeutralizeR; 21-11-2005 @ 15:34.

Eski 22-11-2005 #37 (mesaj-linki)
oiven
Arkadaşlar bende Messengerdiscovery programı ilk yüklediğimde teknik destek bölümüne birçok arkadaş gibi veryansın edecektim ama sorunun pc lerimizden veya yüksek güvenlik düzeylerimizden kaynaklandığını keşfettim evimdeki ve işyerimdeki bilgisayarlar hemen hemen aynı özelllikte ama evimdekinin güvenliği biraz daha üst düzeyde (Ad-Aware'nin Ad-Watch ve Winpatrol programları kayıt dosyası değişikliklerini sürekli engelledi) evimde ne yaptım ne ettiysem çalıştıramadım ama bugün messenger discovery programı işyerimde sadece görünmezken konuşma olayı dışında sorunsuz çalıştı. Orada çalışınca evdeki bilgisayarda yine 2 saatimi harcadım ne plus neden discovery çalışmadı...
Bence Teknik destek bölümü bazı konularda haklı arkadaşlar...

Eski 22-11-2005 #38 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
34_BLADE_34 adlı kullanıcıdan alıntı
Discovery bende kurulu gayet de güzel çalışıyor fakat bir sorun var BUYUK NICK kullanamıyorum nickimin buyuk çıkmasını sağlayan harfleri ekleyemiyorum
????NICK??? Şeklinde çıkıyor nickin,bu durumun sebebi ve ilacı nedir dostlar?
Bunun MessengerDiscovery ile bir ilgisi yok.

Başlat > Ayarlar Denetim Masası > Bölge ve Dil Seçenekleri > Diller > Doğu Asya dilleri dosyaları yüklensin kutucuğunu işaretleyin. Windows kurulum CD'niz istenirse, sürücüye yerleştirin.

Eski 22-11-2005 #39 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
oiven adlı kullanıcıdan alıntı
Bu arada üstteki mesajımda belirtmeyi unuttum mesajı tekrar düzeltmekte işime gelmedi...
İşyerimde toplam 15 bilgisayar yerel ağ üzerinden internete bağlanıyor evimdeki ise tek başına bunun bir etkisi varmı? Üst kısımlarda bu gibi durumlarda sorun verdiği gibi bir metinle karşılaşmıştım....
Internet Cafe kullanıcısı olup da MessengerDiscovery kullanan kişiler var...

Eski 22-11-2005 #40 (mesaj-linki)
trapper

Görüntü resimleri

meseenger discovery x2 yi yeni kullanmaya başladım, arşivlenmiş görüntü resimlerinde karşı tarafın resmini görüntü resmim olarak ayarla dediğim zaman herhangi bir değişiklik olmuyor.

bir de bu resimler bilgisayarda herhangi bir yere kaydediliyormu ?

yardımlarınız için teşekkürler.

Konu Kapalı

Etiketler
destek, messengerdiscovery, teknik | 800072745, 800072745 hata kodu, hata kodu 800072745, messenger discovery ayarlari, messengerdiscovery kurulumu, msn discovery kurulum, msn discovery kurulumu, runtime error 372,
MessengerDiscovery - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
ADSL Teknik Destek karamgozlu PC/Internet Teknik Destek 91 03-11-2009 22:54
MSN İfadeleri Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 27 09-09-2008 21:15
Messenger Plus! - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 495 09-09-2008 20:45
Göz Kırpmaları - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 41 09-09-2008 20:45
Msn Teknik Destek İstiyorum yquai Arşive Kaldırılan Konular 2 11-04-2008 08:53