| | #401 (mesaj-linki) | |
| Genel bir açıklama yapmadıgınız sürece derdinize derman olamayız ![]() Ya da biraz sabredin ve MessengerDiscovery Live Final sürümünün cıkmasını bekleyin... | |
|
| | #402 (mesaj-linki) |
|
arkadaşlar bunu indirdim ama türkçe değilki bu...
| |
|
| | #403 (mesaj-linki) | |||||
|
| |||||
|
| | #404 (mesaj-linki) |
|
Arkadaşlar bugun yeni bi betası daha cıktı diye bi uyarı aldım ve yenisini yükledim ama yenisini yükledikten sonra messenger çalışmaz oldu Bilgisi veya önerisi olan ?? Yeni versiyon MessengerDiscovery Live | |
|
| | #405 (mesaj-linki) | |||||
|
Herhangi bir sorunla karşılaşmadım... Önceki sürümü kaldırıp daha sonra bu sürümü yüklemeyi deneyin.. | |||||
|
| | #406 (mesaj-linki) | ||||
ilgilendiğin için Teşekkürler demek bende bi sorun var.. Zaten önceki sürümü kaldırıp da yapmıştım. 10nun da sanırım tam versiyonunu yayınlıyacaklar orda öle bi yazı var umarım o zaman düzelir... | |||||
|
| | #407 (mesaj-linki) |
|
benim başka bi sorum olucek yardımcı olursanız sevinirim 7.5 de stuff-plugNG ile resim büyüte bilyiorduk bunu live msn için de nasıl yapabiliriz böyle bi eklenti var mı?? şimdiden teşekkürler...
| |
|
| | #408 (mesaj-linki) | |
| | |
|
| | #409 (mesaj-linki) |
|
şu anda msn live kullanıyorum .. msndiscoveryde resim hırsızı çalısmıyor... ancak konusma penceresinde kısa yolu uyguladıgımda resimleri gosteriyo fakat uzerinde FEATURE INCOMPLETE yazısı cıkıyor.. resimlerin klasorde saklanması için ne yapmalıyım .. tesekkurler...
| |
|
| | #410 (mesaj-linki) | |
| Verdigim Link'ten MessengerDiscovery Live Final'i Indirin http://www.msxlabs.org/forum/messeng...ive-final.html | |
|
![]() |
MessengerDiscovery - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 03-11-2009 22:54 |
| MSN İfadeleri Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 27 | 09-09-2008 21:15 |
| Messenger Plus! - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 495 | 09-09-2008 20:45 |
| Göz Kırpmaları - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 41 | 09-09-2008 20:45 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 08:53 |