| | #41 (mesaj-linki) | |||||
|
Birde discovery de nick ekleme bölumune bişey copy-paste yaptığımda yan şekiller çıkmıyor sadece yazdığım isim: ஐ◄███▓▒░░NICK░░▒▓███►ஐ OLMASI GEREKİRKEN ?<-------NICK------->? Şeklinde çıkıyor... Bu konuda arkadaşlar yardımlarınızı Bekliyorum... SAYGILAR | |||||
|
| | #42 (mesaj-linki) | |||||
|
Son Düzenleyen Blue Blood; 23-11-2005 @ 13:06. | |||||
|
| | #43 (mesaj-linki) | |||||
|
MSN Kişi listenizin oldugu pencerede, Kişiler/Kişileri Yönet/Kişileri Sırala/Görünen Ad seçili olmamasıdır. Görünen adı secerseniz herkesin nick'ini kişi listenizde görürsünüz. Son Düzenleyen Blue Blood; 23-11-2005 @ 13:11. | |||||
|
| | #44 (mesaj-linki) | |||||
|
| |||||
|
| | #45 (mesaj-linki) | |
|
selam arkadaşlar messenger discoveryx2 yi masaüstüne yerleştirmeme rağmen nedense açılmıyor tıklayıp aç a bastığım zaman da "messenger discovery is already running.please do not run two instances of messenger discovery" diye yazı geliyor ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
| |
|
| | #46 (mesaj-linki) | |||||
|
Son Düzenleyen NeutralizeR; 23-11-2005 @ 22:44. | |||||
|
| | #47 (mesaj-linki) | |||||
|
^^ Yukarıdaki sayfayı inceleyin ve en altındaki resimli anlatımdan yararlanın. | |||||
|
| | #48 (mesaj-linki) | |||||||||
|
| |||||||||
|
| | #49 (mesaj-linki) | |
| hataa..
Sayın admınler ve program yapımcıları.Bu sıtenızde msn adına hersey yapılıyor.Oncelıkle tsk etmelıyım bu emeklere.Dıscoverey yı bır turlu yapamadım.Buradada ınceledım bır kac kez kurdum sılşdım yıne olmuyor.Xıkonu asagıda kısılerımı yonet deyınce aturum acılmadı dıyor.Ikonu msn nın ana bolumune tasıyamadım.Sozu edılen baglantı ve port a da baktım normal hersey.Son versıyonu ındırdım .Msn nın ust kısmında povered bu msxlabs yazıyor.Umarım buna bır cozum bulup bu programdanda yararlanacagız umudundayım .Kolay gelsın
| |
|
| | #50 (mesaj-linki) | |
| Şimdiye kadar yazılmış olanların dışında başka bir çözüm önerisi yok maalesef... Önceki sayfaları inceleyip defalarca denemeniz dışında yapabileceğiniz bir şey yok, bizim de olmadığı gibi... | |
|
![]() |
| Etiketler |
| destek, messengerdiscovery, teknik |
MessengerDiscovery - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 2 Hafta Önce 23:54 |
| MSN İfadeleri Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 27 | 09-09-2008 22:15 |
| Messenger Plus! - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 495 | 09-09-2008 21:45 |
| Göz Kırpmaları - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 41 | 09-09-2008 21:45 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |