MessengerDiscovery - Teknik Destek Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 23-11-2005   #41 (mesaj-linki)
34_BLADE_34

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı
Bunun MessengerDiscovery ile bir ilgisi yok.

Başlat > Ayarlar Denetim Masası > Bölge ve Dil Seçenekleri > Diller > Doğu Asya dilleri dosyaları yüklensin kutucuğunu işaretleyin. Windows kurulum CD'niz istenirse, sürücüye yerleştirin.
Dediğnizi bire bir yaptın cd istedi cd den yuklemeyi tamamladım restart istedi onuda yaptım fakat bir düzelme olmadı kişi listemde kimsenin nick i görunmuyor herkezin sadece adresi görunuyor msj yazarkende (diyelimki slm naber yazdım) benim pencerede nick imle görünüyor ama karşı tarafta e-mail adresim şeklinde msj karşıya ulaşıyor kimsenin nick inide göremiyorum bu 7.50 yuklediğimden beri...
Birde discovery de nick ekleme bölumune bişey copy-paste yaptığımda yan şekiller çıkmıyor sadece yazdığım isim:

ஐ◄███▓▒░░NICK░░▒▓███►ஐ

OLMASI GEREKİRKEN

?<-------NICK------->?

Şeklinde çıkıyor...
Bu konuda arkadaşlar yardımlarınızı
Bekliyorum...
SAYGILAR
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 23-11-2005   #42 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

noble adlı kullanıcıdan alıntı
selamlar.. dıscoveryde sadece kısı kısı mı gorunmez oluyoruz... tum lısteye gorunmez olma gıbı bı sansımız varmı?
Evt maalesef kişi kişi görünmez olmak zorundasınız...

Son Düzenleyen Blue Blood; 23-11-2005 @ 13:06.
Eski 23-11-2005   #43 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

34_BLADE_34 adlı kullanıcıdan alıntı
Dediğnizi bire bir yaptın cd istedi cd den yuklemeyi tamamladım restart istedi onuda yaptım fakat bir düzelme olmadı kişi listemde kimsenin nick i görunmuyor herkezin sadece adresi görunuyor msj yazarkende (diyelimki slm naber yazdım) benim pencerede nick imle görünüyor ama karşı tarafta e-mail adresim şeklinde msj karşıya ulaşıyor kimsenin nick inide göremiyorum bu 7.50 yuklediğimden beri...
Birde discovery de nick ekleme bölumune bişey copy-paste yaptığımda yan şekiller çıkmıyor sadece yazdığım isim:

ஐ◄███▓▒░░NICK░░▒▓███►ஐ

OLMASI GEREKİRKEN

?<-------NICK------->?

Şeklinde çıkıyor...
Bu konuda arkadaşlar yardımlarınızı
Bekliyorum...
SAYGILAR

Kişi listenizde nick'leri degilde adresleri görmenizin nedeni ;

MSN Kişi listenizin oldugu pencerede, Kişiler/Kişileri Yönet/Kişileri Sırala/Görünen Ad seçili olmamasıdır. Görünen adı secerseniz herkesin nick'ini kişi listenizde görürsünüz.

Son Düzenleyen Blue Blood; 23-11-2005 @ 13:11.
Eski 23-11-2005   #44 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

rosa9 adlı kullanıcıdan alıntı
slm arkadaslar. benim bir sorum var. msn ye kendi istegimle kayit etmedigim yada karsi taraftan kabul et diye yazi gelmeden ansizin bazi kisiler msn ye giris yapiyor. bunlar nasil giriyor. yada bunlari nasil engelleyebilirim. iki msn adresimide kullanamaz oldum. yenisini almak zorunda kaldim. bana yardim edermisiniz.
Böyle bir şeye olanak yok.Size eklendiginize dair bilgi gelmeden ve siz kabul etmeden kişi listenize giremezler.Daha önceden engellediginiz yada sildiginiz birini yanlıslıkla tekrar alırsanız izin verilen listenize, sizinle konusabilirler.O kişi listenizde görünmez, pencerenin üstünde kişi listenize eklemek için tıklayın diye bir yazı cıkıyordur muhtemelen..
Eski 23-11-2005   #45 (mesaj-linki)
emre1974

selam arkadaşlar messenger discoveryx2 yi masaüstüne yerleştirmeme rağmen nedense açılmıyor tıklayıp aç a bastığım zaman da "messenger discovery is already running.please do not run two instances of messenger discovery" diye yazı geliyor ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
Eski 23-11-2005   #46 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

QuickFix: Eğer windows'unuz C:\ sürücüsü dışında bir sürücüde kuruluysa (D:\WINDOWS, E:\WINDOWS gibi...) :

Başlat'a tıklayın > Çalıştır'a tıklayın > regedit yazıp enter'a basın.
Sol taraftaki menüden tıklayarak aşağıdaki anahtara kadar gelin:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run

Resimde gösterildiği gibi bu kez sağ taraftaki listeden msgdiscoveryx´i bulun ve üzerinde çift tıklayarak düzenleme yapın. Windows'unuz hangi sürücünde kuruluysa sürücü harfini ona değiştirin.

"C:\Program Files\MessengerDiscovery\msgdiscoveryx.exe"
"D:\Program Files\MessengerDiscovery\msgdiscoveryx.exe"
"E:\Program Files\MessengerDiscovery\msgdiscoveryx.exe"

Windows'unuz başka bir sürücüde kuruluysa (C:\ dışında), yukarıda verilen çözüm önerisini deneyin...

Son Düzenleyen NeutralizeR; 23-11-2005 @ 22:44.
Eski 24-11-2005   #47 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

ABERYY adlı kullanıcıdan alıntı
mrb bende bunu yükledim ama hiç bi ayarını bilmiyorum ve yapamadım da zaten bir çok özelligi var ben bunları kullanmak istiyorum yardımvı olurmusunuz karıştırmaktan beynim döndü
http://www.msxlabs.org/html/messengerdiscovery-live.php

^^ Yukarıdaki sayfayı inceleyin ve en altındaki resimli anlatımdan yararlanın.
Eski 24-11-2005   #48 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

lilyofthevalley adlı kullanıcıdan alıntı
messenger 7.0 , plus ve stuffplug NGv2 yüklü. discovery x2 tr yi burdan yükledim. discovery i çalıştırdığımda kişilerimin özelliklerini görüyorum. Ama ayarlar veya olay günlüğünü seçtiğimde şu mesajla karşılaşıyorum. tamam dedikten sonra ise hem discovery hem messenger kapatılıyor... Mesaj;

Run-time error '372';
Failed to local control 'CommonDialog' from comdlg32.ocx. Your version of comdlg32.ocx may be outdated. Make sure you are using the version of the control that was provided with application.

Lütfen yardım edin
cemicem adlı kullanıcıdan alıntı
COMDLG32.OCX

hatasıyla karşılaşan arkadaşlar :
kullanığınız windows versiyonuna göre

http://www.ascentive.com/support/new...e=COMDLG32.OCX

linkten dosyayı indirip windows\system32 klasörü içindeki orginal dosyayla değiştirdiklerinde sorun tamamen çözülüyor...

bilgilerinize....
Deneyin...
Eski 24-11-2005   #49 (mesaj-linki)
barancan
hataa..

Sayın admınler ve program yapımcıları.Bu sıtenızde msn adına hersey yapılıyor.Oncelıkle tsk etmelıyım bu emeklere.Dıscoverey yı bır turlu yapamadım.Buradada ınceledım bır kac kez kurdum sılşdım yıne olmuyor.Xıkonu asagıda kısılerımı yonet deyınce aturum acılmadı dıyor.Ikonu msn nın ana bolumune tasıyamadım.Sozu edılen baglantı ve port a da baktım normal hersey.Son versıyonu ındırdım .Msn nın ust kısmında povered bu msxlabs yazıyor.Umarım buna bır cozum bulup bu programdanda yararlanacagız umudundayım .Kolay gelsın
Eski 24-11-2005   #50 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Şimdiye kadar yazılmış olanların dışında başka bir çözüm önerisi yok maalesef...

Önceki sayfaları inceleyip defalarca denemeniz dışında yapabileceğiniz bir şey yok, bizim de olmadığı gibi...
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Etiketler
destek, messengerdiscovery, teknik
MessengerDiscovery - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
ADSL Teknik Destek karamgozlu PC/Internet Teknik Destek 91 2 Hafta Önce 23:54
MSN İfadeleri Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 27 09-09-2008 22:15
Messenger Plus! - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 495 09-09-2008 21:45
Göz Kırpmaları - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 41 09-09-2008 21:45
Msn Teknik Destek İstiyorum yquai Arşive Kaldırılan Konular 2 11-04-2008 09:53