MessengerDiscovery - Teknik Destek Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 30-10-2006   #501 (mesaj-linki)
B.E
B.E - avatarı
Cvp: MessengerDiscovery - Teknik Destek

mk1907 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bire bir aynı problemi yaşadım bende çıldırmak üzereyim eğer sende eski sürümü varsa ekliyebilirmisin buraya eskiye döniyim bende
1.0.0019 sürümünü forumu ararsan bulabilirsin sanıyorum.

Ayrıca son sürümde yaşanan problemlerle ilgili hiç bi yetkili arkadaşdan tavsiye ya da bilgi almadık. Bilginiz dahilinde bir el atsanız ya da evet böyle bir problem var ve araştırılıyor gibilerinden bişiler yazsanız da sevinsek =)
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 30-10-2006   #502 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Daima en son sürümü kullanın. Mevcut sürümü kaldırdıktan sonra registry'deki kayıt girdilerini ve program files içindeki kalan dosyaları da silmeyi unutmayın. Yeni sürümü kurun, Messenger'ı kapatıp yeniden açın, bu işlemi birkaç kez tekrar etmeniz gerekebilir.
Eski 31-10-2006   #503 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

http://www.msxlabs.org/forum/messeng...tml#post248827
Eski 06-11-2006   #504 (mesaj-linki)
karahannn

messenger live kullanıyorum ve messenger discovery live yükledim ama bütünleşme sağlanamadı diye bi ekran çıkıyo nasıl giderebilirim yardımcı olursanız sevinirim
Eski 08-11-2006   #505 (mesaj-linki)
vagabondmad

WİNDOWS LİVE MESSENCER KULLANIYORUM DİSCOVERY LİVE KULLANIYORUM AMA BUNDA BENİ ENGELLEYENİ GÖSTERMİYO ESKİ SÜRÜMÜNDE GÖSTERİYO DİYE BİLİYORUM BENİ ENGELLEYENİ NASI GÖREBİLİRİM YADA GÖSTEREN BİR EKLENTİ YADA PROĞRAM VARMI BANA YARDIMCI OLABİLİRMİSİN..
VALLA ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER
Eski 08-11-2006   #506 (mesaj-linki)
vanquish_szr

yaa kafayı yicem bu live msn için ne kadar cok farklı discovery war hangisini yüklicem suan elimde 3 farklı discovery war en son cıkan ve sorunsuz olan MDX2TR midir? yardım lütfen
Eski 08-11-2006   #507 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Teknik aksaklıklar nedeniyle bazı bölümlerimizi bir süre güncelleyemedik. Birkaç gün içinde MessengerDiscovery sayfası güncellenecektir.
Eski 08-11-2006   #508 (mesaj-linki)
NoTHiNGaM FoReST

arkadaşlar msn kişi listenizdekilerin resimleri mesenger Cache die bir dosyada ama yeri nerde bu dosyanın????????????????
Eski 08-11-2006   #509 (mesaj-linki)
B.E
B.E - avatarı

vanquish_szr adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
yaa kafayı yicem bu live msn için ne kadar cok farklı discovery war hangisini yüklicem suan elimde 3 farklı discovery war en son cıkan ve sorunsuz olan MDX2TR midir? yardım lütfen
Discovery'nin son sürümü 1.1.0152'dir. Forumda bulacağın gibi http://msgdiscovery.com/live/MDL_1.1.0152.exe

adresinden de indirebilirsin =)

NoTHiNGaM FoReST adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar msn kişi listenizdekilerin resimleri mesenger Cache die bir dosyada ama yeri nerde bu dosyanın????????????????
Yanılmıyorsam msn bütün resimleri, backgroundsları, winks leri falan aşağıda vereceğim dizinde yedekliyor. Fakat dosya uzantıları farklı olduğu için dosyaların içinde normal resim falan yok.

Dizin ise; C:\Documents and Settings\kendi kullanıcı adın\Application Data\Microsoft\MSN Messenger
Eski 15-11-2006   #510 (mesaj-linki)
lider78

karahannn adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
messenger live kullanıyorum ve messenger discovery live yükledim ama bütünleşme sağlanamadı diye bi ekran çıkıyo nasıl giderebilirim yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar aynı derrt bendede var bilgisi olan varmı? acaba
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Etiketler
destek, messengerdiscovery, teknik
MessengerDiscovery - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
ADSL Teknik Destek karamgozlu PC/Internet Teknik Destek 91 2 Hafta Önce 23:54
MSN İfadeleri Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 27 09-09-2008 22:15
Messenger Plus! - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 495 09-09-2008 21:45
Göz Kırpmaları - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 41 09-09-2008 21:45
Msn Teknik Destek İstiyorum yquai Arşive Kaldırılan Konular 2 11-04-2008 09:53