| | #501 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MessengerDiscovery - Teknik Destek
Ayrıca son sürümde yaşanan problemlerle ilgili hiç bi yetkili arkadaşdan tavsiye ya da bilgi almadık. Bilginiz dahilinde bir el atsanız ya da evet böyle bir problem var ve araştırılıyor gibilerinden bişiler yazsanız da sevinsek =) | |||||
|
| | #502 (mesaj-linki) | |
Daima en son sürümü kullanın. Mevcut sürümü kaldırdıktan sonra registry'deki kayıt girdilerini ve program files içindeki kalan dosyaları da silmeyi unutmayın. Yeni sürümü kurun, Messenger'ı kapatıp yeniden açın, bu işlemi birkaç kez tekrar etmeniz gerekebilir.
| |
|
| | #503 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery - Teknik Destek | |
|
| | #504 (mesaj-linki) | |
messenger live kullanıyorum ve messenger discovery live yükledim ama bütünleşme sağlanamadı diye bi ekran çıkıyo nasıl giderebilirim yardımcı olursanız sevinirim
| |
|
| | #505 (mesaj-linki) | |
WİNDOWS LİVE MESSENCER KULLANIYORUM DİSCOVERY LİVE KULLANIYORUM AMA BUNDA BENİ ENGELLEYENİ GÖSTERMİYO ESKİ SÜRÜMÜNDE GÖSTERİYO DİYE BİLİYORUM BENİ ENGELLEYENİ NASI GÖREBİLİRİM YADA GÖSTEREN BİR EKLENTİ YADA PROĞRAM VARMI BANA YARDIMCI OLABİLİRMİSİN.. VALLA ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER | |
|
| | #506 (mesaj-linki) | |
yaa kafayı yicem bu live msn için ne kadar cok farklı discovery war hangisini yüklicem suan elimde 3 farklı discovery war en son cıkan ve sorunsuz olan MDX2TR midir? yardım lütfen | |
|
| | #507 (mesaj-linki) | |
Teknik aksaklıklar nedeniyle bazı bölümlerimizi bir süre güncelleyemedik. Birkaç gün içinde MessengerDiscovery sayfası güncellenecektir.
| |
|
| | #508 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar msn kişi listenizdekilerin resimleri mesenger Cache die bir dosyada ama yeri nerde bu dosyanın????????????????
| |
|
| | #509 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MessengerDiscovery - Teknik Destek http://msgdiscovery.com/live/MDL_1.1.0152.exe adresinden de indirebilirsin =)
Dizin ise; C:\Documents and Settings\kendi kullanıcı adın\Application Data\Microsoft\MSN Messenger | |||||
|
| | #510 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery - Teknik Destek | |
|
![]() |
| Etiketler |
| destek, messengerdiscovery, teknik |
MessengerDiscovery - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 2 Hafta Önce 23:54 |
| MSN İfadeleri Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 27 | 09-09-2008 22:15 |
| Messenger Plus! - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 495 | 09-09-2008 21:45 |
| Göz Kırpmaları - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 41 | 09-09-2008 21:45 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |