| | #1 (mesaj-linki) | |
| MessengerDiscovery - Teknik Destek Güncelleme: Bu tarihten itibaren lütfen sorularınız için önce forumda arama yapınız, sonra MessengerDiscovery forumunda yeni konu açarak sorunuzu yöneltiniz. Konuyu kapatılıp arşive kaldırılmıştır. MessengerDiscovery ile ilgili tüm sorularınızı, problemlerinizi buraya yazabilirsiniz. Teknik destek verdiğimiz MessengerDiscovery sürümü: Resimli anlatım sayfası: MessengerDiscovery Live 1.5 Resimli Anlatım Haber konusu: MessengerDiscovery Live 1.5 Resimli anlatımı ve indirme bağlantısı için yukarıdaki link'e tıklayınız. --- Teknik destek yalnızca MessengerDiscovery Live sürümlerine verilmektedir. Bu konunun ilk sayfalarındaki mesajları göz ardı edebilirsiniz (eski tarihte olduklarından). Lütfen teknik destek talebinde bulunmadan önce bazı teknik bilgileri vermeye çalışınız: Kullandığınız Messenger sürümü, İşletim sisteminiz (Windows...), Yüklü olan güvenlik yazılımları... (Anti-virus, firewall), Eklentiyi birkaç kez yeniden kurup kurmadığınız, Güvenlik yazılımlarınız kapalıyken durumun değişip değişmediği... "Oturum açmış değilsiniz" Sorunu ve Çözümü Son Düzenleyen NeutralizeR; 13-04-2007 @ 16:13. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
|
bende msn 7.5 var ve msn discovery i yükledim sağ altta x işareti çıktı tıklayıp kişi listesi yoneticisine girince oturumun bu özelliği kullanabilmeniz için oturum açmnız gerekiyor diyor messengerin üst tarafında da x işareti çıkmadı bana yardımcı olursanız sevinirim noolur yardımcı olun
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |||||
|
http://www.msxlabs.org/html/messengerdiscovery-live.php eger yine olmasa sen biryerde hata yapıosundur........... ![]() | |||||
|
| | #4 (mesaj-linki) | |||||
|
| |||||
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| MesssengerDiscovery X sürümünü kullanın. Proxy ayarlarını kontrol edin. MSN Messenger bağlantı sınayıcısını çalıştırıp birkaç kez test edin. Birkaç kez oturumunuzu açıp kapatın. MessengerDiscovery X ve MSN Messenger bütünleşmesi sağlanmalı... | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |||||
|
| |||||
|
| | #7 (mesaj-linki) | |||||||||
| Teknik Destek Elamanı İş Başında
MessengerDiscovery v3 Repacked MSN Messenger 7.0
| |||||||||
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| ![]() http://www.msxlabs.org/html/messengerdiscovery-live.php MDX 2 TR hazır, yukarıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. QuickFix: Eğer windows'unuz C:\ sürücüsü dışında bir sürücüde kuruluysa (D:\WINDOWS, E:\WINDOWS gibi...) : Başlat'a tıklayın > Çalıştır'a tıklayın > regedit yazıp enter'a basın. Sol taraftaki menüden tıklayarak aşağıdaki anahtara kadar gelin: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run qfixmdx.png Resimde gösterildiği gibi bu kez sağ taraftaki listeden msgdiscoveryx´i bulun ve üzerinde çift tıklayarak düzenleme yapın. Windows'unuz hangi sürücünde kuruluysa sürücü harfini ona değiştirin. "C:\Program Files\MessengerDiscovery\msgdiscoveryx.exe" "D:\Program Files\MessengerDiscovery\msgdiscoveryx.exe" "E:\Program Files\MessengerDiscovery\msgdiscoveryx.exe" Son Düzenleyen NeutralizeR; 25-10-2005 @ 18:15. | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
|
ya bi yardım edebilrmisinz? benim msn sanırım discovery x i gormuo? oturum açmnız lazım filan diyo bazen? we msnde discoveryx simgesi yok? (ayarlardan düzelttim ama genede olmadı)??? we komutlarda tutmuo? kısacası msn discovery x le birleşmedi , nasıl olcak bu?
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Her şeyden önce bu konunun ilk sayfasındaki ilk mesajı okuyun. Ardından MSN Messenger 7.5, MessengerDiscovery X 2 TR, Windows XP ve ADSL bağlantısı kullandığınızı teyit edin. MSN Messenger > Araçlar > Seçenekler > Bağlantı > Gelişmiş Ayarlar ekranına gelin SOCKS localhost : 1863 olarak ayarlı olduğundan emin olun. Son olarak aşağıdaki resimde söyleneni yapın ve bilgisayarı baştan başlatın. set2.gif Her şeyi denemenize rağmen çalıştırmayı başaramıyorsanız, sisteminizle uyumlu değildir, kaldırın... | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| messenger discovery ayarları, messenger discovery kurulumu, messengerdiscovery kurulumu, messengerdiscovery live kurulumu, msn discovery kurulum, |
MessengerDiscovery - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 4 Gün Önce 23:54 |
| MSN İfadeleri Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 27 | 09-09-2008 22:15 |
| Messenger Plus! - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 495 | 09-09-2008 21:45 |
| Göz Kırpmaları - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 41 | 09-09-2008 21:45 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |