| | #41 (mesaj-linki) |
|
hacettepe-ölürüm hasretinle
| |
|
| | #42 (mesaj-linki) | |
|
brokLyn Bounce--ConTact (singLe mix)
| |
|
| | #43 (mesaj-linki) | |
|
Çelik - Affet
| |
|
| | #44 (mesaj-linki) | |
| metallica-Nothing Else Matters | |
|
| | #45 (mesaj-linki) |
| ÖZGÜN_ŞEYTAN | |
|
| | #46 (mesaj-linki) |
| ŞEBNEM FERAH---ÇAKIL TAŞLARI | |
|
| | #47 (mesaj-linki) | |
| UGUR ARSLAN SON HICKIRIK ilk mektup tadında yazılmalıydı bir aşkın son satırlarıda sana ilk mektubum say bunu belki seni çok özliycem ama bilki seni hep çok sevdim ve her zaman seveceğim seni çok seviyorum her zaman seveceğim bin kalbim olsa sana hepsini vereceğim birgün kaparsak gözlerimizi son hıçkırık göklerde buluşturacak bizi içimin acıyan yüzü sakın ağlama sen yokluğumuda at pencereden şimdi ve okuduğun her satırda yırt beni duvarlara astığın her asi sitemini tak peşimede gönder öte içimin ağlayan yüzü sakın ağlama sen ağzımdan her kaçanı ezberle sadece ve söyleyemediğim diğer yalanlarıda bu mektup allahın emriyle bu mektup sana tüm hasretimle tıpkı gözlerinin renginde mürekkebim satırlarım bahtımın karanlığında kaybedilmiş bütün savaşlarım adına yenilmişliğin mahçup cesaretine sığınıpta sensizliğe ve hep sessizliğe biriktirdiklerimi içimde dağları deviren gizleri yazdım sana birgün bu hikayenin biteceğide aslında hep aklımda sana veremediğim bütün sözler artık son satırlarımda içimin en iç yanı bendeki bir enkaz yığını seni terketmenin bile başkaydı tadı sana hasretlenmek zaten bana mübahtı baksana bu ayrılık ikimizede çok yakıştı içimin acıyan yüzü sakın ağlama sen bendeki bir ayrılığın hüznü sende kaybetmişliğin acı telaşı inan seninki çabuk geçer ama benim ayrılığım kimbilir kaç ömür sürer seni çok seviyorum her zaman seveceğim bin kalbim olsa sana hepsini vereceğim bir gün kaparsak gözlerimizi son hıçkırık göklerde buluşturacak bizi | |
|
| | #48 (mesaj-linki) |
| TEOMAN ----- NE EKMEK NE DE SU................... | |
|
| | #49 (mesaj-linki) | |
|
stir Me uP- haDİse
| |
|
| | #50 (mesaj-linki) |
| Hande Yener__Aşkın Ateşi | |
|
![]() |
| Etiketler |
| anda, arşiv, dinlediğiniz, Şarkı | en cok dinlediginiz sarkilar, knock out gelincik, sarki arsivi, su an dinlediginiz sarki, |
Şu Anda Dinlediğiniz Şarkı [Arşiv] Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Şu Anda Dinlediğiniz Şarkı [Arşiv] | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 4595 | 30-06-2009 10:36 |
| Şu Anda Dinlediğiniz Şarkı [Arşiv] | asla_asla_deme | Arşive Kaldırılan Konular | 5148 | 20-06-2008 15:55 |
| Şu Anda Dinlediğiniz Şarkı [Arşiv] | arwen | Arşive Kaldırılan Konular | 13992 | 27-10-2007 12:26 |
| Şu Anda Dinlediğiniz Şarkı [Arşiv] | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 6275 | 02-08-2007 23:14 |
| Şu Anda Dinlediğiniz Şarkı [Arşiv] | seloman | Arşive Kaldırılan Konular | 2928 | 15-04-2007 14:24 |