| | #1 (mesaj-linki) | |
| Yahoo Messenger'ı Türkçe'leştirin
selamlar arkadas yuzde yuz turkce olmasa bıle yuzde 80 bır turkcelestırmek mumkun nasıl mı tek yapmanız gereken yamayı acmak ve yuklemek olay bıtıyor =) Yahoo Messenger 7.0 Beta popüler Turkce yaması Moderator Notu:Trojen içeren link değiştirilmiştir.(yahoo nun 8.0 Beta sı resmi sitesinden bulabilirsiniz) Yahoo Messenger 7.5 yaması: İndir Son Düzenleyen kompetankedi; 22-06-2006 @ 16:43. Sebep: trojen bulundu link değiştirildi. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yahoo Messenger'ı Türkçe'leştirin
YAHOO MESSENGER 8.0 TR YAMASI http://WWW.PROGRAMFİLES.CJB.NET ADRESİNDE İNDİRİN KULLANIN
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
yokki orda kardeş 8.0 türkçe lütfen
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
|
Yahoo 8.0 Türkçe Yama Çıkmıştır Download Etmek İçin Aşağıdaki URL'ye Tıklayın ! Yahoo 8.0 Türkçe Yamayı 7.5'te Olduğu Gibi Yine Ben Yaptım Başarılar ! http://www.turkupload.org/dosya/74Yahoo8.0-TrYama.exe Yahoo Messenger 8.0 Türkçe Yama Ve Görünümü ! ![]() Son Düzenleyen Blue Blood; 20-09-2006 @ 16:46. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
Yahoo messenger 8.0 ın türkçe yamasını arıyorum fakat söylediğiniz bölümlerin hiç birinde daha doğrusu adreslerin hiçbirinde tükçe yapmak için gereken bir şey bulamadım acil olarak yardım ederseniz çok sevinicem . iyi Çalışmalar . Saygılar ...
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
süper bişe y ya
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
8,0 türkçe
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
Dalgamı geçiyorsunuz,linklerin hiç biri çalışmıyor.İnsanların zamanını harcamayın,Biliyorsanız link yükleyin yoksa bişeyler yazmış olmak için mesaj kirliliği yapmayın.
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yahoo Messenger'ı Türkçe'leştirin Download link'(ler)i calismadigindan konu kapatilip arsive kaldirildi.
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
Çalışan yama mevcut olmadığı için konu kapatılmıştır.
| |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| türkçe yahoo messenger, türkçe yahoo msn, yahoo messenger türkçe, yahoo msn türkçe, yahoo türkçe msn, |
Yahoo Messenger'ı Türkçe'leştirin Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Yahoo Web Messenger | hellboy726 | Diğer MSN Messenger İçerikleri | 1 | 17-09-2009 21:45 |
| Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 5 | 25-06-2009 17:26 |
| Yahoo! Messenger 7.5 - Yahoo! Messenger with Voice (8.0) | kompetankedi | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 3 | 13-01-2009 04:44 |
| Yahoo Messenger | zerrin35 | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 27-09-2008 23:42 |
| Yahoo ve Mail | hellboy726 | Internet/Bilgisayar Dünyası | 0 | 20-08-2008 01:06 |