| | #1 (mesaj-linki) | |
| Web Çeviri ve Metin Çeviri Programı: Simka Studio & Çeviri 2.0
Çeviri programlarının en iyisi simka studio & çeviri 2.0 ın full sürümü. Metin çeviri, web çeviri, sözlük güncelleme, vs.. herşey var. ![]() ![]() Simka Metin Çeviri Simka Metin Çeviri,İngilizce metinleri,PDF'leri, TXT veya word dosyalarını, kısaca bütün dökümanlarınızı Türkçe'leştirir! Simka Web Çeviri Web Çeviri Modülü'nü kullanarak İngilizce web sayfalarını tek tuşla saniyeler içerisinde, yapısını bozmadan Türkçe'ye çevirebilirsiniz!. Sözlük Tüm programlarla birlikte pop-up menü olarak kullanabilceğiniz 300.000'i aşkın kelime kapasiteli İngilizce-Türkçe Sözlük Ayarlar Program ayarlarını, hızlı çeviri kısayolunu ve güncelleme seçeneklerini en hızlı bir şekilde yapabileceğiniz hızlı ayarlar editörü. Sözlük Güncelleme Sözlük güncellemelerine anında ulaşabileceğiniz, internet üzerinden anlık güncelleme modülü. Hızlı Çeviri Windows'un herhangi bir yerinde , herhangi bir uygulamada seçmiş olduğunuz metni / cümleyi / kelimeyi önceden belirlemiş olduğunuz bir kısayol tuşunu kullanarak çeviri işlemine gönderebilirsiniz. Çeviri sonucu, ayarlarınıza bağlı olarak ister imleçin bulunduğu yerde isterse ekranın belirli bir bölümünde gösterilecektir. Tek yapmanız gereken çevirmek istediğiniz yazıyı seçili hale getirip kısayol tuşuna basmak. Metin Çeviri Simka Çeviri Studio Yeni İngilizce ile olan her türlü probleminizi ortadan kaldırıyor.Hem metin çeviri hem de web çeviriyi tek bir paket halinde sunan Simka Studio Yeni, metin çevirideki başarısını bütün platformlarda gösteriyor. 300.000'i aşkın kelime kapasitesi, kullanıcı sözlüğüne kelime ekleme ve çıkarma, farklı anlamlar ve terim tipleri seçebilme, yakın anlamları önerme vb.eşsiz özellikleriyle metin çeviriyi bambaşka bir platforma taşıyor. Web Çeviri Web Çeviri Modülü'nü kullanarak İngilizce web sayfalarını tek tuşla saniyeler içerisinde, yapısını bozmadan Türkçe'ye çevirebilirsiniz! Ana Sayfası: Simka Electronics & Medical Softwares Son Düzenleyen CrasHofCinneT; 24-10-2008 @ 22:17. Sebep: Ana sayfa linki eklenti... | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Web çeviri ve metin çeviride olay: Simka Studio & Çeviri 2.0
arkadaşlar ben bu program ve bir kaç tane daha program denedim ama bunlar sadece ingilizceyi türkçe yapıyo bana türkçeyi ingilizce yapanı lazım | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Web çeviri ve metin çeviride olay: Simka Studio & Çeviri 2.0 bu simkanın her aşamasını hatasız işleyerek konumlandırdım fakat her ihtiyacım oluşunda şifre gibi bişiler istio.bilen varsa banada versin.onca msj attım simka infoya bi dönüş yapmadılar,indirirkende email yoluyla kullanıcı şifrenizi göndercez dediler.çıt çıkmadı valla . bu simkanın her aşamasını hatasız işleyerek konumlandırdım fakat her ihtiyacım oluşunda şifre gibi bişiler istio.bilen varsa banada versin.onca msj attım simka infoya bi dönüş yapmadılar,indirirkende email yoluyla kullanıcı şifrenizi göndercez dediler.çıt çıkmadı valla . Son Düzenleyen geysanur01; 02-12-2006 @ 20:14. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
full mu demo mu?
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
vurus uyarısı veriyor avast
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
teşkkürler güzel bi paylaşım
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
DİKKAT !!! avast bendede truva atı buldu indirmeyi yarıda kestim arkadaşlar .......... İNDİRMEYİN ;-) | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
avast bnde kullanıom herseyi virus goruyo ßıktım yaf | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Web Çeviri ve Metin Çeviri Programı: Simka Studio & Çeviri 2.0
arkadaşlar simka malasef hemen hemen hepsi virus var ancak tek biryerde buldum bilmem site adı vermek doğrumu ynlız crack yada seri nosu yok bulamadım
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Web Çeviri ve Metin Çeviri Programı: Simka Studio & Çeviri 2.0
arkadşlar yardım edin lütfen ben kaspersky için bir mesaj atıyorum cevap almıyorum yanlış yerdenmi siteye mesaj bırakıyorum kısacası siteye konular için nasılmesaj atarım.
| |
|
![]() |
| hizli cevir, hizli ceviri, hizli ceviri programi, hizli ingilizce ceviri, hizliceviri com, |
Web Çeviri ve Metin Çeviri Programı: Simka Studio & Çeviri 2.0 Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Tuning Car Studio (Araba Modifiye Programı) | La Duffrain | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 6 | 8 Saat Önce 16:27 |
| Turing İngilizce - Türkçe Metin Çeviri Programı | last_wolf | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 5 | 06-10-2009 17:16 |
| Fransızca - Türkçe Çeviri | gadget | YouTube'dan Seçmeler | 3 | 27-09-2009 19:20 |
| @promt Expert 8.0 Translator - Çeviri Programı | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 5 | 25-10-2008 01:15 |
| Google Botlarıyla Anlık Çeviri | hellboy726 | Internet/Bilgisayar Dünyası | 1 | 22-12-2007 19:26 |