| | #1 (mesaj-linki) | |
| Göz Kırpmaları - Teknik Destek Güncelleme: Bu tarihten itibaren lütfen sorularınız için önce forumda arama yapınız, sonra MSN Göz Kırpmaları (Winks) forumunda yeni konu açarak sorunuzu yöneltiniz. Konuyu kapatılıp arşive kaldırılmıştır. Göz Kırpmaları - MSN Göz Kırpmalar - Goz Kirpmalari - Free MSN Winks : MsXLabs Göz Kırpmaları 2 - MSN Göz Kırpmalar - Goz Kirpmalari - Free MSN Winks : MsXLabs sayfalarında göz kırpmaları arşivimizi bulabilirsiniz. Göz kırpmaların yüklenmesiyle ilgili detaylı bilgi içeren konu bağlantısı: MsXLabsWinksInstaller Resimli Kullanım Kılavuzu Lütfen teknik destek talebinde bulunmadan önce kullandığınız Messenger sürümü, işletim sisteminiz, internet bağlantı türünüz ve sisteminizde yüklü olan güvenlik yazılımları hakkında bilgi vermeye çalışınız. Son Düzenleyen NeutralizeR; 09-05-2006 @ 12:04. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Göz Kırpmaları - Teknik Destek
ben bu siteden bikac wink indirip actim fakat msn nin tanimasini saglayamadim, winklere girdigimde , browse gibi bi ibare bulamadigim icin bisi yapamadim, yardim !
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |||||
MsXLabsWinksInstaller Resimli Kullanım Kılavuzu | |||||
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
arkadaşım xphome profesyonel msn 7.5 plus yüklü gözkırpmalar wink installari kuruyorum gözkırpmaları rardan çıkartıyorum ama şöylebir ileti alıyorum MSUSVM60.DLL bulunamadığından uygulama başlatılamadı.uygulamanın yeniden başlatılması sorunu giderebilir. daha önce wink installeri yine sizin verdiğiniz linkleri kullanarak evimdeki pc ye indirdim onda da xp yülü msn 7.5 plus var bu defa neden olmuyor anlamdım ki yine ilk öne verdiğim pc yede daha öncede yüklemiştim çoklu oturum yaması var ayrıca arkadaş olmadı neden bi yardımcı olurmusunuz lütfen. teşekkür ederim .saygılarımla . | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Göz Kırpmaları - Teknik Destek ya ben 1 tane yüklüyorum bi daha yükleyemiyorum. neden acaba yardım edebilir misiniz? Windows XP Professional Service Pack 2 Kaspersky Anti-Virus MSG Plus | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |||||||||
| |||||||||
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Göz Kırpmaları - Teknik Destek Burası teknik destek bölümü değilmi yaw? Her soru sorana kullanma klavuzu linki verip yolluyosunuz!! bende herşey kurulu hatta 1 yıldır kurulu ama mct uzantılı winksleri nasıl kuruyoruz?? | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Göz Kırpmaları - Teknik Destek | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
windows live maessenger xp kullanıyorum göz kırpmaları kullanmak için nasıl bir yol izlemem lazım pek anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim.tşk. | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Arkadaşlar yardım ImageShack - Hosting :: adsz6cy.png arkadaşlar yardım edin acilen siteye girip bakın hataya bu benim için çok önemli yardım ederseniz sevinirim yaşasın Msxlabs | |
|
![]() |
Göz Kırpmaları - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 2 Hafta Önce 23:54 |
| MSN İfadeleri Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 27 | 09-09-2008 22:15 |
| Messenger Plus! - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 495 | 09-09-2008 21:45 |
| MessengerDiscovery - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 2075 | 09-09-2008 21:45 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |