| | #1 (mesaj-linki) | |
| Windows XP İçin Geleceğin Teması Son Düzenleyen Blue Blood; 01-10-2006 @ 18:34. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: We İşte Windows XP İçin Gelecegin Teması Öncelikle emeğine sağlık ama biraz daha açıklayıcı olmanıbekliyoruz mesela bunun türkçe dil desteği varmı? | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: We İşte Windows XP İçin Gelecegin Teması
| |||||
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows XP İçin Geleceğin Teması
arkadaşım programı kurdum ama silinmiyor bidaha denemediğin programları koyma nasıl sileceğim şimdi bunu pc sapıttı diğer arkadaşlar haklı bu rası güvenilir site olması lağzım başıma bir dert açtın ve düzelteceksin bekliyrm yardımını
Son Düzenleyen Blue Blood; 01-10-2006 @ 19:13. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
ohaa feLan oLdum desem yeridir aLt kısımLarda macintosh işLetim sisteminden esişntiler var üst kızım xp ama farkLı modifiye ediLmiş gibi sağ üstü köşe dizayn mükemmeL emeğine Sağlık biLgiLerin İçin saoL.....
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |||||
arkadaşın bu lafından sonra proğramı indirdim ve tabi her zamanki gibi abartılıp asılsız olduğunu anladım aslında iyiki abartmış mütiş bi proğram sahibi oldum yıldız verilecek bi proğram hakkında yaptığımız yorumlara bak mütiş bi proğram bence ve bundan sonrada kullanmayı düşünüyorum özellikle bu yazıyı yazan arkadaş için proğramı açık yani aktif haldeyken sildim ve çok rahat silindi ve tekrar kurup kullanıyorum yok bilgisayar sapıttı yok bilgisayar çöktü bi kere proğramın bilgisayarın sistemiyle bi alakası yok normal kurulan proğramlar gibi kurulup siliniyor proğram "stylexp" biliyosunuz heralde anlatmama gerek yok o proğramın 100 kat geliştirilmişi neden yüz diyorum çünkü daha proğramın içeriğinin hepsini incelemedim arkadaşın bu lafının tahmin ettiğim gibi asılsız çıktığını gördüm belki içeriğini inceledikten sonra 1000 kat diyecem proğramı anlatacak hiçbir şeye gerek yok gayet basit ve deneyerek bulunabilecek özellikler içeriyor. bence denemeden ziyade asılsız haberleri yazmasın | |||||
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows XP İçin Geleceğin Teması Değerli YoLGeZeR > konu bu seviyede kapatılmıştır sürekli kişilere cevab vermemenizi rica edeceğim.....zira bu konunun bir sahibi var müssade ederseniz kendisi cevap versin ...konuyu savunmanın size faydası yoktur....bu gün itibarı ile konuya ait muhtemel arızallar, olumlu, olumsuz eleştiriler dışındaki tüm mesajlar silme işlemi uygulanacaktır ...sitemizde tartışma ortamı değil huzur istiyoruz.....bilginize ...saygılar | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
Abi vista guzel onun teması cok iyi... bence kullanıcaksanız vista kullanın...
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows XP İçin Geleceğin Teması hercahi konu açıklaması istediniz bizde yaptık burda tartışılacak bişe göremiyorum ben. yazılarım gayet açıktır cvb istenmiş bende yaptım illa cvb konu sahibi yapacak diye bişede yok sanırım yazılarıda silmek istiyosanız silin siz bilirsiniz bide benim kimseden bişe beklediğimde yok zaten burdan yada bu konudan ne bekliyebilirimki yanlış bi yaklaşım sizinkisi Son Düzenleyen YoLGeZeR; 27-02-2006 @ 17:20. | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
bu kendi bil. kurduysan nasıl calıştıgını anlatırsan sevinirim ben bil. fazla anlamıyorum
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| geleceğin, teması, windows, İçin |
| windows tema turkce, xp saat temasi, xp tema turkce, |
Windows XP İçin Geleceğin Teması Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger 9.0 İçin A-Patch | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 225 | 5 Gün Önce 22:20 |
| Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) | NeutralizeR | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 352 | 3 Hafta Önce 19:05 |
| Winamp 5.54 / Türkçe Dil Paketi / Enhancer Eklentisi / MP11 Teması | Fth17 | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 1 | 18-12-2008 17:23 |
| Geleceğin Şöhreti | BlueNighT | Komik Flash'lar/Video'lar | 1 | 28-02-2007 20:23 |
| Kopya Windows Kullananlar İçin 20 Şubat Son Gün! (WGA) | Teknixs | PC/Internet Teknik Destek | 0 | 21-02-2007 00:24 |