Dinamik Görüntü Resimleri - Teknik Destek Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 26-08-2005   #1 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Dinamik Görüntü Resimleri - Teknik Destek

Güncelleme: Bu tarihten itibaren lütfen sorularınız için önce forumda arama yapınız, sonra Dinamik Görüntü Resimleri forumunda yeni konu açarak sorunuzu yöneltiniz.

Konuyu kapatılıp arşive kaldırılmıştır.

Dinamik Görüntü Resimlerinin kullanımıyla ilgili yardım talebinde bulunmadan önce mutlaka aşağıdaki konuyu inceleyin:

MsXLabsWinksInstaller Resimli Kullanım Kılavuzu

Ayrıca kullandığınız messenger sürümü, işletim sisteminiz, internet bağlantı türünüz ve yüklü olan güvenlik yazılımları ile ilgili bilgileri de not düşünüz.

Son Düzenleyen NeutralizeR; 18-02-2006 @ 22:25.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 10-04-2006   #2 (mesaj-linki)
AysOsm
Cvp: Dinamik Görüntü Resimleri - Teknik Destek

messenger 7.5 kullanıyoru.. Wink installer yükledim. Win Xp Pro kullanıyorum.

benim anlamadığım siz dinamik resimlerin bazılarını gif Jpg Olarak vermişsiniz. bunlar nasıl dönüşümlü olacak şekilde kaydediliyor. Anlamadım. Yoksa aralarından bir tanesini mi rastgele görüntü resmim olarak kullanacam...
Eski 10-04-2006   #3 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Neye benzdiklerini göstermek adına eklenen .gif ya da .jpg dosyalarını farklı kaydedip resim olarak kullanmayacaksınız, zip dosyalarını indirip içlerindeki .mco'ları Messenger'ınıza ekleyeceksiniz. http://www.msxlabs.org/html/messenge...y-pictures.php
Eski 10-04-2006   #4 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

ZIP Şifreleri: msxlabs.com (bazen msxlabs.org)

İlk mesajda bağlantısı verilmiş konuyu inceleyiniz lütfen. Detaylı anlatım o konuda mevcut ve daha önce sorulan benzeri sorular o konu altında cevaplandı.
Eski 13-04-2006   #5 (mesaj-linki)
AysOsm

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı
Neye benzdiklerini göstermek adına eklenen .gif ya da .jpg dosyalarını farklı kaydedip resim olarak kullanmayacaksınız, zip dosyalarını indirip içlerindeki .mco'ları Messenger'ınıza ekleyeceksiniz. http://www.msxlabs.org/html/messenge...y-pictures.php

neutralizer kardes... Mco uzantı olayını anladım. Ben 50 resimli pack ler var. Onlardan bahsediyorum.. Onların sırası ile degistigini dusunuyorum. Yanlişsa özür dilerim. Ama orda kurulum özelliği olan mco uantılı dosya yok. Ya gif ya Jpeg dosyaları....

Ben o 50 resimli packleri nasıl yükleyecez onu sordum...
Eski 22-05-2006   #7 (mesaj-linki)
APOXMEN

yafs agalar bende dinamik goruntu istiyorum pls pls pls pls
Eski 26-05-2006   #8 (mesaj-linki)
mercani

slm ben dinamik görüntü resmini anlattıgınız koşullarda indirdim ve msn nemde kurdum anlayamadıgım birşey var bu görüntü resmi benim msn nemde kendim görebiliyorum ama karşı msn lerde görünmüyor bunun sebebi ne olabilir şimdiden tşk ler not :siteniz harika
Eski 05-06-2006   #9 (mesaj-linki)
AnnubiS

Arkadaşlar ben msn 8.0 kullanıorum ve dınamık resımler .mco yemıor bunda nasıl olacak pekı bu ıs Please help !!!
Eski 10-06-2006   #10 (mesaj-linki)
catlak

ya arkadaslar ben bu dinamik görüntü resimlerini yükledim bende gözüküyor fakat karsı taraftan gözükmüyor? bu sorunu nasıl giderebilirim...? Msn de plus! yüklü ondan olabilir mi? acil cozum gelirse sevinirim.... saygılar...
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Dinamik Görüntü Resimleri - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
WeeMee - Dinamik Görüntü Resmi Yapmak Ece Tavaslı Dinamik Görüntü Resimleri 11 1 Hafta Önce 10:58
Yeni Moodlar - New Moods (Dinamik Görüntü Resimleri) Morrigan Dinamik Görüntü Resimleri 44 09-10-2009 18:41
Dinamik Görüntü Resmi Yapabilmek? Blue Blood Dinamik Görüntü Resimleri 57 08-10-2009 22:25
Görüntü Resimleri Arşivimiz (Görüntü Resimleri) Blue Blood Dinamik Görüntü Resimleri 76 27-09-2009 23:37
MSN İfadeleri Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 27 09-09-2008 22:15