| | #1 (mesaj-linki) | |
| Dinamik Görüntü Resimleri - Teknik Destek Güncelleme: Bu tarihten itibaren lütfen sorularınız için önce forumda arama yapınız, sonra Dinamik Görüntü Resimleri forumunda yeni konu açarak sorunuzu yöneltiniz. Konuyu kapatılıp arşive kaldırılmıştır. Dinamik Görüntü Resimlerinin kullanımıyla ilgili yardım talebinde bulunmadan önce mutlaka aşağıdaki konuyu inceleyin: MsXLabsWinksInstaller Resimli Kullanım Kılavuzu Ayrıca kullandığınız messenger sürümü, işletim sisteminiz, internet bağlantı türünüz ve yüklü olan güvenlik yazılımları ile ilgili bilgileri de not düşünüz. Son Düzenleyen NeutralizeR; 18-02-2006 @ 22:25. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Dinamik Görüntü Resimleri - Teknik Destek
messenger 7.5 kullanıyoru.. Wink installer yükledim. Win Xp Pro kullanıyorum. benim anlamadığım siz dinamik resimlerin bazılarını gif Jpg Olarak vermişsiniz. bunlar nasıl dönüşümlü olacak şekilde kaydediliyor. Anlamadım. Yoksa aralarından bir tanesini mi rastgele görüntü resmim olarak kullanacam... | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
Neye benzdiklerini göstermek adına eklenen .gif ya da .jpg dosyalarını farklı kaydedip resim olarak kullanmayacaksınız, zip dosyalarını indirip içlerindeki .mco'ları Messenger'ınıza ekleyeceksiniz. http://www.msxlabs.org/html/messenge...y-pictures.php | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
ZIP Şifreleri: msxlabs.com (bazen msxlabs.org) İlk mesajda bağlantısı verilmiş konuyu inceleyiniz lütfen. Detaylı anlatım o konuda mevcut ve daha önce sorulan benzeri sorular o konu altında cevaplandı. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |||||
neutralizer kardes... Mco uzantı olayını anladım. Ben 50 resimli pack ler var. Onlardan bahsediyorum.. Onların sırası ile degistigini dusunuyorum. Yanlişsa özür dilerim. Ama orda kurulum özelliği olan mco uantılı dosya yok. Ya gif ya Jpeg dosyaları.... Ben o 50 resimli packleri nasıl yükleyecez onu sordum... | |||||
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: HAREKETLİ AVATAR LAZIM LÜTFEN YARDIM!! | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
yafs agalar bende dinamik goruntu istiyorum pls pls pls pls | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
slm ben dinamik görüntü resmini anlattıgınız koşullarda indirdim ve msn nemde kurdum anlayamadıgım birşey var bu görüntü resmi benim msn nemde kendim görebiliyorum ama karşı msn lerde görünmüyor bunun sebebi ne olabilir şimdiden tşk ler not :siteniz harika | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
Arkadaşlar ben msn 8.0 kullanıorum ve dınamık resımler .mco yemıor bunda nasıl olacak pekı bu ıs Please help !!!
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
ya arkadaslar ben bu dinamik görüntü resimlerini yükledim bende gözüküyor fakat karsı taraftan gözükmüyor? bu sorunu nasıl giderebilirim...? Msn de plus! yüklü ondan olabilir mi? acil cozum gelirse sevinirim.... saygılar...
| |
|
![]() |
Dinamik Görüntü Resimleri - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| WeeMee - Dinamik Görüntü Resmi Yapmak | Ece Tavaslı | Dinamik Görüntü Resimleri | 11 | 1 Hafta Önce 10:58 |
| Yeni Moodlar - New Moods (Dinamik Görüntü Resimleri) | Morrigan | Dinamik Görüntü Resimleri | 44 | 09-10-2009 18:41 |
| Dinamik Görüntü Resmi Yapabilmek? | Blue Blood | Dinamik Görüntü Resimleri | 57 | 08-10-2009 22:25 |
| Görüntü Resimleri Arşivimiz (Görüntü Resimleri) | Blue Blood | Dinamik Görüntü Resimleri | 76 | 27-09-2009 23:37 |
| MSN İfadeleri Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 27 | 09-09-2008 22:15 |