| | #1 (mesaj-linki) |
Bir Şarkı Çal Bana [Arşiv] Bir gün öncesi Bir gün sonrası Yalnızlığın tam ortası Yar gitti elden, ellerin oldu Yollar aşk doldu, hüzünle doldu Can dayanmaz buna Ne aşk yar dayanmaz Kaderime vur o sana vurmasın Son umudum ol düşman duymasın Haberimi sal (ver) bütün aşklara Uzak olsun ikimizden de Doğuş-Can dayanmaz Son Düzenleyen NoRanynn; 07-05-2006 @ 12:39. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Bir Sarki Cal Bana imkansız aşk (hırsız_polis) | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: Bir Sarki Cal Bana kirac sonsuza kadar bir sen varsın bir de şarkılar usanmam senden geçse de yıllar sonsuza kadar yeryüzünde gökyüzünde her şeyimde hayalimde düşümde nerelerde olursan ol benim kalacaksın kararmasın hayır sakın umutların sen yalnız benim benim çiçeğim kalacaksın | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Cvp: Bir Sarki Cal Bana Tual - KASIM Bir teselli ver kırılan gururumaBir tebessüm et unutursun zamanla Yine dalmışım aynada yüzüm ağlar Yine dalmışım elimde fotoğraflar Yine aylardan kasım Sanki sende kaldı bir yarım Her nefesim her anım Sanadır canım | |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Cvp: Bir Sarki Cal Bana kıraç-sevme Zorlama şartları zorlama sevdiğim Bak elimden geleni yaptım senin için Hayal etmek güzel fakat gerçekler zor Bırak herşey gibi bu da böyle bitsin Şimdi ben giderken ardından bakma Yanan yüreğime birde sen ateş atma Sevme bir daha beni sevme Asla yüzümü görme Bunu benden isteme Hani sana birgün bazı şeyler söylemiştim Sen sadece aşkı düşün deyip kesmiştin Herşey çok güzel, biraz fazla güzel Ben çok ama çok korkuyorum demiştin | |
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| bedava şarkı çal, bir şarkı çal bana, elfidan şarkısı, en güzel şarkılar çal, en güzel şarkıları çal, sarki cal, sarkı cal, sarkı çal, sen imkansızsın şarkısı, tüm şarkılar çal, şarkı çal, şarkı çaldır, şarkılar çal, şarkılar çal, ark al, |
| Konu Araçları | |
Bir Şarkı Çal Bana [Arşiv] Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Hikayeler ve Öyküler -2- | NoRanynn | Yazın Hayatı | 1679 | 1 Gün Önce 21:45 |
| Felsefe Nedir? | ThinkerBeLL | Felsefi Mevzular | 54 | 4 Hafta Önce 02:40 |
| Sohbetler | mechul | Müslümanlık/İslamiyet | 208 | 21-10-2007 01:58 |
| Kavramsal Sanat | NoRanynn | Sanat | 5 | 15-09-2007 09:35 |
| Rüya Tabirleri | Mystic@L | Parapsikoloji | 40 | 07-03-2007 11:37 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||