| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Air Live (Türkçe + Resimli Anlatım) | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Air Live (Türkçe + Resimli Anlatım)
Anlatımı harika.Teşekkür etmiştim ama yine belirteyim.Çok teşekkürler. Ayrıca ben indirip çıkardım bir klasöre ama "Messenger Air Live Final" gibi bir klasör yoktu içinde. Direk kuruluma tıkladım şu şekilde bir hata çıktı. | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
İndirdiğiniz ZIP dosyasına sağ tıklayın ve "Klasöre çıkart..." seçeneğini kullanın.
| |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
programı yükledim ama hoşuma gitmedii şimdide silmek istiyorum silinmiyoo nerden siliniyoo buu regitten neleri silicem bi yardımcı olurmusunuz??
| |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
evet programı bende beyenmedim ve silinmiyor lütfen yardımcı olun . . .
| |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
Sanırım Iyiki Yüklemedim | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Air Live (Türkçe + Resimli Anlatım) Dosyanın icinde Kaldirma.exe war.. Ordan kaldırılması lazım | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
ya indirme bağlantısı çalışmıyo
| |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
paylasim icin saol ama cok gereksiz bir program,msn plus ve discovery fazlasiyla yetiyor bence...
| |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
Dosyayı Kurarken 2.ci Adımda Sanırım Uygula Dediğinde Böyle Bir Hata Veriyor ... | |
|
![]() |
| Etiketler |
| air, destek, live, messenger, teknik |
Messenger Air Live - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 2 Hafta Önce 23:54 |
| MSN İfadeleri Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 27 | 09-09-2008 22:15 |
| Messenger Plus! - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 495 | 09-09-2008 21:45 |
| MessengerDiscovery - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 2075 | 09-09-2008 21:45 |
| MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 3874 | 09-09-2008 21:13 |