| | #21 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Messenger Air Live (Türkçe + Resimli Anlatım)
afreeOCX - msinet.ocx - Downloading File... | |||||
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
windows system 32 nerede?onu bulamıyorum
| |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
needed deki OCX. uzantılı dosyaları system32 ye kopyalayıp tekrar açtım.açılan pencerede uygula tuşuna bastım ama olmadı bunu baska turden yükleyemezmıyım biri bana anlatabilirmi?
| |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
\Messenger Air Live Final\Needed\ klasörünün içindeki .OCX uzantılı dosyaları \WINDOWS\SYSTEM32\ klasörüne kopyala. kopyaladıktan sonra şu hatayı veriyor ![]() ![]() arkadaşlar Burdan indirip \WINDOWS\SYSTEM32 klasörüne kopyalayınız: afreeOCX - msinet.ocx - Downloading File... bunuda indirip attıp oldu 3 tane ocx dosyası atmış oldum, fakat şöle bir hata vedi ![]() Son Düzenleyen lee; 11-08-2007 @ 19:20. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Air Live (Türkçe + Resimli Anlatım) | |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
biş sorucam yükledim ama tekrR NERDEN AYARLARINI DEĞİŞTİRmek için programı nerden acmam gerekiyor masa üztünde yada msnde her hangi bi yeri yokki bunun
| |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Air Live (Türkçe + Resimli Anlatım) | |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
teşekkürlerimi bir borç bilirim | |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Air Live - Teknik Destek
bu programı nasıl kaldırabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| air, destek, live, messenger, teknik |
Messenger Air Live - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 2 Hafta Önce 23:54 |
| MSN İfadeleri Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 27 | 09-09-2008 22:15 |
| Messenger Plus! - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 495 | 09-09-2008 21:45 |
| MessengerDiscovery - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 2075 | 09-09-2008 21:45 |
| MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 3874 | 09-09-2008 21:13 |