| | #41 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Air Live - Teknik Destek
Messenger Air Live projesine bir süre ara verilmiş görünüyor. Gelişmeleri bildireceğiz. Messenger Air Live - Developed by DL, designed for Windows Live Messenger | |
|
| | #42 (mesaj-linki) | |
| MSN AIR LIVE
Sitede yayınlanmı oln msn aır lıve' yı kurmaya çalıştım fakat bi sorun var galiba, şu an pc de yüklü bir messenger yok. aır messengeri kurmaya çalıştım fakat ınstall ederken bana parola sordu, parolaları girdim fakat sonra bana yükleme yapabileceğim bi seçenek sunmadı Görev yöneticisinden baktığımda çalışıyor gözüküyor ama setup olayı hala bitmedi ! bi yardımcı olurmusunuz ?
| |
|
| | #43 (mesaj-linki) | |
yaw bende bişi sorcam uygula vazgeç ekranı çıkıyor uygulaya basıyom yeniden aynı ekran | |
|
| | #44 (mesaj-linki) | |
Konuyu kapatıp arşive taşıyorum.
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| air, destek, live, messenger, teknik |
Messenger Air Live - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 2 Hafta Önce 23:54 |
| MSN İfadeleri Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 27 | 09-09-2008 22:15 |
| Messenger Plus! - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 495 | 09-09-2008 21:45 |
| MessengerDiscovery - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 2075 | 09-09-2008 21:45 |
| MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 3874 | 09-09-2008 21:13 |