| | #1 (mesaj-linki) | |
| MSN İfadeleri Teknik Destek Güncelleme: Bu tarihten itibaren lütfen sorularınız için önce forumda arama yapınız, sonra MSN İfadeleri (Emoticons) forumunda yeni konu açarak sorunuzu yöneltiniz. Konu kapatılıp arşive kaldırılmıştır. MSN İfadeleri Teknik Destek MSN Messenger ifadeleri ile ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı bu başlık altında belirtebilirsiniz. Saygılar | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| MSN İfadeleri ile ilgili Sorunlar msn de smiel ekliorum ama küçültüyor, eskiden stuffplugin yüklediğimde orjinal boyutunda kaydedebiliordum ama karşımdaki küçük görüodu bu seferde. Bunun bir çözümü yokmudur arkadaşlar? stuffplugin yükledim ama yine de ifadeelrim bozuluyor.. Yardımlar için şimdiden teşekkürler.. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn İfadeleri Hakkında Sorunlar evet bende ayni sykayetim var msnde ifade yaptigimiz zaman kucuk oluyor hata ozelikle yazili ifadeleri kucuk oluyor bunun bir cozumu varsa lutfen bizi biri bilgilendirse sevinirim cok sinir oluyom bakiyom guzel kopyalip yapiyom bakiyom kucuk anlamadimki neyse ins. biri bizi duyar da sorumuzun cozumu varsa bilgilendirir | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn İfadeleri Hakkında Sorunlar
msxlabs.com sifresi uymuyor ne yapabilirim kanka
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn İfadeleri Hakkında Sorunlar | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn İfadeleri Hakkında Sorunlar | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Msn İfadeleri Hakkında Sorunlar
Çoklu İfade Ekleme (EmoAdder) | |||||
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN İfadeleri ile ilgili Sorunlar
merhaba arkadaşlar msn ifadeleini indirdim fakat msn ye nasıl yüklicem yardımcı olursanız sevinirim msn de nasıl çalştıcam yardımlarınız için teşkkürler
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Siteden indirdiğim Smiley Pack'le ilgili
forumda yardımdan bulabilirsin
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Msn Ifadelerini nereye kopyalamak lazim
Selam, indirdigim ek msn emoticons paket iceriklerini nereye kopyalamam lazim ki msn konusma penceresinden ulasabileyim. Konusma penceresinden emoticons->show all->create->create a custom emoticon->find image-> name your emoticon diye yapılmıyor herhalde değil mi? Teşekkürler... | |
|
![]() |
MSN İfadeleri Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 2 Hafta Önce 23:54 |
| Messenger Plus! - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 495 | 09-09-2008 21:45 |
| MessengerDiscovery - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 2075 | 09-09-2008 21:45 |
| Göz Kırpmaları - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 41 | 09-09-2008 21:45 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |