| | #31 (mesaj-linki) | |
|
itiraf ediyorum henüz sitedeki eski üyelerin hepsini tanımış değilim....
| |
|
| | #32 (mesaj-linki) |
|
itiraf ediyorum kiminle tanışsam ye nişanlı ya evli ya da kısa süreli ilişki yaşamak istiyor hiçbirine yüz vermiyorum ama artık evlenmek istiyorum
| |
|
| | #33 (mesaj-linki) |
| itiraf ediyorum dun takımdan atildim... | |
|
| | #34 (mesaj-linki) |
|
biz UŞAK/Banaz 31 Ağustos İ.Ö.O. 7/A sınıfı öğrencileri olarak İTİRAF EDİYORUZ:Erkan ÇAKMAK erkadışımızdan nefret ediyoruz onu yanımızda istemiyoruz inşallah bu yazıyı okursun erkan sana da bye bye deriz kikse istemiyor seni bunu bil
| |
|
| | #35 (mesaj-linki) | |
|
moralim çok bozuk... o kadar bozukki...parmaklarım tuşlara basmamaya uğraşıyor...aklım la organlarım birer çelişki içinde şu an...
| |
|
| | #36 (mesaj-linki) | |
| cok kotuyum ve yalnız | |
|
| | #37 (mesaj-linki) |
|
itiraf ediyorum bugün arkadaşıma pembe bir yalan söylemek zorunda kaldım
| |
|
| | #38 (mesaj-linki) | |
| İtiraf ediyorum Kayseride Askerlik yaparken Çorumlu Muharrem Uzmanın Şampuanın içine sıvı el sabununu ben koydum. Çok aradılar koyanı ama ßulamadılar. O menem | |
|
| | #39 (mesaj-linki) | |
|
şuan uykum gelmesine rağmen hala buradayımmm takılıp kaldımm kimsede yok burda tek başıma
| |
|
| | #40 (mesaj-linki) | |
|
itirafff ediyorum ben aşkıma tapıyorum | |
|
![]() |
| Etiketler |
| İtiraf, arşiv, ediyorum | 69 itiraf, |
İtiraf Ediyorum [Arşiv] Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| İtiraf Ediyorum | kompetankedi | Forum Oyunları/Online Oyunlar | 2798 | 28-01-2010 12:02 |
| Protesto Ediyorum | SaKLI | Kahve Molası | 415 | 15-01-2010 00:50 |
| Seni Ölüme Terk Ediyorum | RespecT | Duygu Yüklü Flash'lar | 1 | 19-08-2007 11:59 |
| Seni Terk Ediyorum | BARIŞ | YouTube'dan Seçmeler | 1 | 24-03-2007 10:52 |
| Seni İçimden Terk Ediyorum | Blue Blood | YouTube'dan Seçmeler | 3 | 07-12-2006 19:04 |