| | #1 (mesaj-linki) | |
| İtiraf Ediyorum [Arşiv]İtiraflarınızı buraya yazıyorsunuz. Son Düzenleyen Morrigan; 07-04-2006 @ 22:29. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: İtiraf Ediyorum Ama Öğretmenim, hani senin itirafın..?! ![]() Öğretmenim itiraf etmeden asla.. ![]() | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: İtiraf Ediyorum
: ) Tamam, itiraf ediyorum...İlkokul üçüncü sınıfta gözlük takmaya başlamıştım ama takmak istemediğim için gözlüğü sınıfta bırakmıştım, anneme de oyun oynarken kırıldı demiştim.. Ertesi gün sabah okula gittiğimizde de öğretmen gözlüğü anneme vermişti.Ee mecburen de takmıştım... ![]() | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: İtiraf Ediyorum Lisedeyken Brad Pitt'e benzeyen 1 çocuk vardı.. Beden dersinde gidip onu öptüm.. Sonra da WC'ye kaçtım.. Ve mezun olana kadar bütün okul tarafından alay konusu oldum.. Allah'ım çok utanıyorum, hala.. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: İtiraf Ediyorum Madem itiraflar gözlükten açıldı ben de gözlükle ilgili bir itirafta bulunayım.. Ben de ilkokulda gözlük takmayı çok istiyordum ve sırf gözlerim bozulsun diye TV yi saatlerce yakından izler, babamın numaralı gözlüğünü onun haberi olmadan takardım... Oysa bizimkiler hep "yawrucum TV yi yakından seyredersen, başkasının gözlüğünü takarsan gözlerin bozulur bak sonra.." diyerek bana yol gösterdiklerini nerden bilceklerdi ![]() Dip Not: Muradıma Orta-II de kavuştum ve gözlük taktım...Yıllarca da gözlük kullandım...Ya şimdi? Çok zahmetli bişiy olan Kontakt Lens kullanıyorum ve bütçemi ayarlar ayarlar ayarlamaz lazer operasyonu geçirme hayalleri kuruyorum... ![]() | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
bi kere annemden gizli 1 günlüğüne pamukkaleye gidip gelmiştimmm
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
gerçekten bu sitenin yokluğunu hissettim......
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
birgün arabada kaza yaptım allahtan bana birşey olmadı ama kimseye söylemedim
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
itiraf ediyorum annemin sigaralarini ben asirip asirip icerdim..ama birakinca kendim almak zorunda kaldim | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: İtiraf Ediyorum itiraf ediyorum sevgilimi çok özledim... | |
|
![]() |
İtiraf Ediyorum [Arşiv] Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| İtiraf Ediyorum | kompetankedi | Forum Oyunları/Online Oyunlar | 2794 | 1 Hafta Önce 17:41 |
| Protesto Ediyorum | SaKLI | Kahve Molası | 408 | 4 Hafta Önce 03:38 |
| Seni Ölüme Terk Ediyorum | RespecT | Duygu Yüklü Flash'lar | 1 | 19-08-2007 12:59 |
| Seni Terk Ediyorum | BARIŞ | YouTube'dan Seçmeler | 1 | 24-03-2007 11:52 |
| Seni İçimden Terk Ediyorum | Blue Blood | YouTube'dan Seçmeler | 3 | 07-12-2006 20:04 |