| | #1 (mesaj-linki) | |
| Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? [Arşiv]Kendimizi nasıl hissettiğimizi mizahi, edebiyati, felsefi bir şekilde içimizden gelerek yazalım. Yere düşmüş, çöpe atılmayı bekleyen ama gelen geçenler tarafından görülmeyen buruşuk bir kağıt parçası gibi hissediyorum ![]() Son Düzenleyen Morrigan; 07-04-2006 @ 21:24. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Ben özet geçerdim ama, forumda filtre uygulaması var.. O yüzden yazmıyorum.. Hem size ne canım kendimi nasıl hissettiğimden.. Alla alla ya.. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Hayatımdaki tüm düzeni ( belki de düzensizliği ) değiştircek bir U dönüşüne yakın hissediyorum kendimi...Hayırlısı olsun... !!! | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
|
heyecanlı
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| AŞIK VE MUTLU(: | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
|
mutlu ve yorgun
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
|
yorgun ve uykusuz....
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) |
|
cok mutlu...
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| OKULDA KAVGA ÇIKTIĞI İÇİN KÖTUYUM. ARKADASIM VURULDU.. | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
|
üzgünüm bu nesislle ne yapabileceğimizi düşünüyorum da hüsrana uğarız herhalde diye düşünüyorum.... okullarda bile çetelşme varken...
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| arşiv, hissediyorsunuz, kendinizi | |
Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? [Arşiv] Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| ''Sadece 1 kelimeyle'' Kendinizi Anlatın | asla_asla_deme | Forum Oyunları/Online Oyunlar | 1506 | 21 Saat Önce 17:53 |
| Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? [Arşiv] | Hi-LaL | Arşive Kaldırılan Konular | 5051 | 01-03-2009 19:57 |
| ''Sadece 1 kelimeyle'' kendinizi anlatın bakalım [Arşiv] | tusubasa | Arşive Kaldırılan Konular | 3045 | 25-11-2007 00:12 |
| Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? [Arşiv] | M.u.R.a.T | Arşive Kaldırılan Konular | 3092 | 21-08-2007 21:53 |
| Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? [Arşiv] | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 1006 | 18-02-2007 11:55 |