| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kaspersky 7.0 Key - %100 Yasal
teşekkür ederim iyi bi çalışma olmuş denedim oluyor. olmuyor diyen arkadaşlar biraz dikkatsiz olabilirler mutlaka bi adımı kaçırıyor olmalılar. Oldu bende bi problem yok | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kaspersky 7.0 Key - %100 Yasal sorry this item is currently unavailable Software Registration - PC Advisor bu linki girdiğimde aldıgım hata.. Neden olmadı .. | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
neden verir bu sorunu ingilizcem olmadıgı için anlıyamıyorum yardım ederseniz sevinirm..
| |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
ya 180 gün sonra ne olcak bi dah bi daha bize licencde key vercek degiller ya... en iyisi cracklemek o da burda yasak tuhaftır... | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
ya tmm iyi güzel emegine saglık ama hata veriyo ya neden oldugunu bi açıklasan sevinirimm.. çıkan hata ise şu : Sorry - this item is currently unavailable. | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
slm arkadaşlar ben daha önçeden key aldım birdaha key almak zorunda kaldım ama çıkan hata::: Sorry - this item is currently unavailable. yardım ederseniz sevinirim emeği olan herkese tşkr ederim saygılar | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar ben yeniyim burda ama anladığım kadarı ile bu pc advisor bir bilgisayar dergisi ve sitesine üye olanlara her ay hediye ettiği cdnin içindeki programları indirme imkanı veriyor.zannımca kasperskyi de geçen ay 6 aylık paket şeklinde hediye verdi ama bizler sanki geç kaldık.kampanya bitmiş gibi. zaten linki şu şekilde tıklarsanız :Software Registration - PC Advisor muhtemelen bu ayın hediyeleri olan programlar çıkıyor atalarımız ne demiş geçti borun pazarı sür ....... niğdeye | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kaspersky 7.0 Key - %100 Yasal Software Registration - PC Advisor bu Linke girmio düzeLtirmisin!
| |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kaspersky 7.0 Key - %100 Yasal Sanırım sisteme çok yüklendik ![]() Maalesefki artık website dağıtımı sürdürmüyor. Konuyu, Arşive Kaldırıyorum. | |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
| Kaspersky Key %100 YASAL !!
Arkadaşlar kaspersky kendi sitesinde tekrar key dağıtımına başladı.2 Bilgisayarımdada denedim keyler gerçek.Sadece site almanca... E-Mail adresinizi doğru yazmanız yeterli... Kaspersky Lab: Antivirus Software, Computer Virus Protection, Antivirus, Anti Spyware %100 Yasaldır... Kolay Gelsin... | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| kaspersky 7 0 license key, kaspersky 7 licence key, kaspersky 7 license, kaspersky 7 license key, kaspersky 70 license key, |
Kaspersky 7.0 Key - %100 Yasal Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kaspersky Virüs Temizleme Aracı | AngelFRANTIX | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 17 | 15-09-2009 06:07 |
| Kaspersky 7 Küçük Ayarları | serkaut | PC/Internet Teknik Destek | 2 | 11-09-2009 13:31 |
| MsXLabs.org'u Yasal tutmak hakkında | NeutralizeR | Site ve Forum Hakkında | 4 | 23-07-2009 17:31 |
| Favori Oyunlarınızı Yasal Olarak İndirin | CrasHofCinneT | Bilgisayar (PC) Oyunları | 0 | 11-09-2008 03:35 |
| Türkçe RAP/Hip-Hop Bölümü Hakkında Yasal Bilgi | NeutralizeR | Türkçe RAP/Hip-Hop Underground | 0 | 03-12-2005 04:30 |