Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Sponsor Bağlantılar
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 02-10-2007   #16 (mesaj-linki)
Cvp: Kaspersky 7.0 Key - %100 Yasal

slm arkadaşlar ben daha önçeden key aldım birdaha key almak zorunda kaldım ama

çıkan hata::: Sorry - this item is currently unavailable. yardım ederseniz sevinirim emeği olan herkese tşkr ederim saygılar

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 15-10-2007   #17 (mesaj-linki)
torokin28

arkadaşlar ben yeniyim burda ama anladığım kadarı ile bu pc advisor bir bilgisayar dergisi ve sitesine üye olanlara her ay hediye ettiği cdnin içindeki programları indirme imkanı veriyor.zannımca kasperskyi de geçen ay 6 aylık paket şeklinde hediye verdi ama bizler sanki geç kaldık.kampanya bitmiş gibi.
zaten linki şu şekilde tıklarsanız :Software Registration - PC Advisor muhtemelen bu ayın hediyeleri olan programlar çıkıyor
atalarımız ne demiş geçti borun pazarı sür ....... niğdeye
Eski 16-10-2007   #18 (mesaj-linki)

Software Registration - PC Advisor bu Linke girmio düzeLtirmisin!
Eski 16-10-2007   #19 (mesaj-linki)

Sanırım sisteme çok yüklendik

Maalesefki artık website dağıtımı sürdürmüyor. Konuyu, Arşive Kaldırıyorum.
Eski 15-06-2008   #20 (mesaj-linki)
Kaspersky Key %100 YASAL !!

Arkadaşlar kaspersky kendi sitesinde tekrar key dağıtımına başladı.2 Bilgisayarımdada denedim keyler gerçek.Sadece site almanca... E-Mail adresinizi doğru yazmanız yeterli...

Kaspersky Lab: Antivirus Software, Computer Virus Protection, Antivirus, Anti Spyware

%100 Yasaldır... Kolay Gelsin...
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
kasper 6, kaspersky 2007 download, kaspersky 2007 key, kaspersky 6 aylık key, kaspersky 6 aylık yasal key, kaspersky 6 key download, kaspersky key alma, kaspersky yasal key, kaspersky6 key, kaspesky key,
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 09:40Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12130690 saniyede (54.75% PHP - 45.25% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR