| | #1 (mesaj-linki) | |
| Kaspersky 7.0 Key - %100 Yasal NOT: Ücretsiz Kaspersky key dağıtımı site tarafından sona erdirilmiştir. Konuyu yapatıyoruz. ____________________________________________________ Flash (videolu- Animasyonlu) anlatım eklenmiştir. İzlemek için; Kaspersky 7.0 %100 YasaL - www.MsxLabs.Org || ~ hellboy726 Altta belirtilen internet sitesinden resimdeki adımlar tekrarlandığında herkesin Kaspersky 7.0.125 keyi olacak. Yani % 100 Yasal + Black List'e girmez.. Öncelikle şuraya Girin: ve Kaspersky 7.0.125 'i bilgisayarınıza inndirin. Kod: http://downloads1.kaspersky-labs.com/products/release/english/homeuser/kis7.0/kis7.0.0.125en.exe Şimdi Şu adres e girerek alttaki adımları izleyin; Code: Kod: http://www.pcadvisor.co.uk/account/register Sizi Karşılayan Forumu alttaki resimdeki örnek gibi doldurun. İstenen mail adres e az önce aldığınız @hell-world.org adresini yazın.. Dolduruktan sonra next>> diyin ve açılan sayfadan tekrar next butonuna basın açılan sayfayi şöyle doldurun: Register ! Me 'ye Tıklayın. Şimdi www.Hotmail.Com Adresine Girin ve az önce aldığınız @hell-world.rg uzantılı adresiniz ile Login olun; Gelen Mailleri kontrol edin ve şu maildeki aktivasyon koduna tıklayın; Daha sonra açılan sayfaya şifrenizi tekrar yazın; alttaki auto login i işaretleyin; ve Confirm Register ! 'e tıklayın.. Şimdi Şu adrese Gidin: Kod:
Açılan sayfadan Yes 'i işaretleyin ve Register For Software 'ye tıklayın; Size Verilen Kodu Alın ... Şimdi KasperSky 'ın Resmi Sitesine Gidelim; Kod:
az önce aldığınız kodu yapıştırın.. Next 'e Basın... Karşınıza gelicek ekranı şöyle doldurun: (kendi mailinizi yazacaksınız.) Açılan Pencereden Download Key 'e tıklayın.. kaydet 'e basın. Şimdi keyi zipten çıkartın ve kaspersky 'a girin.. :::: işte Sonuç :::: Yayınladığım diğer sitemde Bazı arkadaşların sorunlarına göre ana sayfaya yönlendirme oluyormuş Eğer sizdede aynısını yapıyorsa; kayıt işlemi bitip auto login i işaretledikten sonra şu adrese gidin ve login olun ; Welcome - PC Advisor 'daha sonra verdiğim şu adresi aynı sayfa üzerine yapıştırın ; Bulan&Geliştiren& Resmeden & Flash anlatım 'ı hazırlayan ~ hellboy726 _______________________________________ NOT: Ücretsiz Kaspersky key dağıtımı site tarafından sona erdirilmiştir. Konuyu yapatıyoruz. Son Düzenleyen hellboy726; 27-05-2008 @ 22:53. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kaspersky 7.0.125 Key - %100 Yasal Peki Burada Ki YasaL Yapan oLay Ne? | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Kaspersky 7.0.125 Key - %100 Yasal
Her zaman okuduğum haber kaynaklarından biri olan websitede yayınlanan haber sizinle resimli olarak paylaştım. Yapamayan çıkarsa, isterkler doğrultusunda Flash (görsel) bir anlatımda ekleyebilirim. | |||||
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
tşk ederim ellerinize saglık kardeşim saolun
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
ben denedim ama bir sorun la karşılaştım (That email address is already taken. That nickname is already taken.) ne yapmam gerekir yardım edersen sevinirim paylaşim için tşkr ederim | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kaspersky 7.0.125 Key - %100 Yasal | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kaspersky 7.0 Key - %100 Yasal
herşey için saol mükemmel iş ancak ---- mail adresini vermeyip kendi emailinizi girin deseydin daha anlaşılır olurdu sanırım Son Düzenleyen hellboy726; 17-09-2007 @ 23:59. | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kaspersky 7.0 Key - %100 Yasal | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kaspersky 7.0 Key - %100 Yasal Flash anlatım hazırlanmış, düzenlenmiş ve sizin beyenilerinize sunulmuştur. Resimlerde problem yaşayanlar için ; Kaspersky 7.0 %100 YasaL - www.MsxLabs.Org || ~ hellboy726 'e bakabilirler. | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kaspersky 7.0 Key - %100 Yasal
denedim ama olmuyor... en son aşamada verdiğin link çalışmıyor... Software Registration - PC Advisor | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| kaspersky 7 0 key, kaspersky 7 key, kaspersky 70 key, kaspersky activation code, kaspersky key, |
Kaspersky 7.0 Key - %100 Yasal Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kaspersky Virüs Temizleme Aracı | AngelFRANTIX | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 17 | 15-09-2009 06:07 |
| Kaspersky 7 Küçük Ayarları | serkaut | PC/Internet Teknik Destek | 2 | 11-09-2009 13:31 |
| MsXLabs.org'u Yasal tutmak hakkında | NeutralizeR | Site ve Forum Hakkında | 4 | 23-07-2009 17:31 |
| Favori Oyunlarınızı Yasal Olarak İndirin | CrasHofCinneT | Bilgisayar (PC) Oyunları | 0 | 11-09-2008 03:35 |
| Türkçe RAP/Hip-Hop Bölümü Hakkında Yasal Bilgi | NeutralizeR | Türkçe RAP/Hip-Hop Underground | 0 | 03-12-2005 04:30 |