| | #221 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Flash İmza İstekleri P.u.S.u kardeş imzadaki kurtun alına reis yazmanı istiyorum | |
|
| | #222 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Flash İmza İstekleri | |
|
| | #223 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Flash İmza İstekleri
tşk P.u.S.u.
| |
|
| | #224 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar ben de iki gündür bir imza istiyorum üstünde gözlerimde bir süngü yazmasını ve gözlerinde ay yıldız bulunan bir kurt resmi arkasında da ay olmasını istiyorum. atta da kadirin özlemi yazmasını istiyorum ilgilendiğiniz için şimdiden teşekkür ediyorum. | |
|
| | #225 (mesaj-linki) | |
|
| | #226 (mesaj-linki) | |
elimde resim yok o türlü ve nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum size bıraksam olur mu?
| |
|
| | #227 (mesaj-linki) | |
|
| | #228 (mesaj-linki) | |||||
![]() (+) kısımları kaldırıp kullanızı kontrol panelındekı imza bolumune ekleye bılırsınız.. saygılarımla [+flash=http://img411.imageshack.us/img411/3458/zlemzlempu5.swf]width=500 height=150[/flash+] | |||||
|
| | #229 (mesaj-linki) | |
çok teşekkür ederim celebrindal. bunu nasıl ortalarım bilmiyorum ama her haliyle çok güzel . bu iyiliğini hiç unutmayacağım. sağol arkadaşım. | |
|
| | #230 (mesaj-linki) | |
|
![]() |
| Etiketler |
| arşiv, flash, İmza, İstekleri |
Flash İmza İstekleri [Arşiv] Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Flash İmza İstekleri | BrookLyn | Flash/Video Dünyası | 3 | 18-12-2008 00:29 |
| Üstteki Üyenin İmza ve Avatarına Puan Verme [Arşiv] | asla_asla_deme | Arşive Kaldırılan Konular | 3966 | 25-11-2007 01:24 |
| Üstteki Üyenin İmza ve Avatarına Puan Verme [Arşiv] | asla_asla_deme | Arşive Kaldırılan Konular | 4016 | 10-09-2007 22:40 |
| Üstteki Üyenin İmza ve Avatarına Puan Verme [Arşiv] | tfincan | Arşive Kaldırılan Konular | 3261 | 29-05-2007 23:31 |
| Üstteki Üyenin İmza ve Avatarına Puan Verme [Arşiv] | INIFERNO | Arşive Kaldırılan Konular | 1715 | 21-11-2006 15:13 |