| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live V1.00.03 BETA
arkadaşlar bende ''messenger discovery is not blocked by a firewall'' diye bi uyarı alıyorum ingilizcem yoktur ama sanki bilgisayarım bu programı engelliyor gibi yorumladım bi virüs programı yüklü değil bilgisayarımda nasıl düzeltebilirim bu sorunu çok acil yardım
| |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live V1.00.03 BETA Sisteminizde Kurulu, Firewall,Spy veya Trojan Programı Messenger Discovery'i Engellemektedir.! Sisteminizde Kurulu Güvenlik Programını Yapılandırınız..! | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
güzelmiş ama ben diszovery 2x tr mutluyum
| |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
bi sey sormak istiorum ben programı yüklediğim zaman program çalışıyor gösteriyor ama altta sağda programın simgesi çıkmıyor yani ayarları yapmam için gerekli olan simge bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim
| |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
Lütfen konuyu aşağıdaki bağlantıdan takip edin: http://www.msxlabs.org/forum/messeng...e-tr-beta.html Bu konuyu kapatıyorum. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| İngilizce, beta, live, messengerdiscovery |
MessengerDiscovery Live Beta (İngilizce) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| JWPce / Japonca-İngilizce / İngilizce-Japonca Sözlük / Kelime İşlemci | NeutralizeR | Japon Dili ve Edebiyatı | 19 | 1 Hafta Önce 22:26 |
| MessengerDiscovery 2 Beta (Preview) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 180 | 10-07-2009 17:14 |
| Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live | ahmetgns | Arşive Kaldırılan Konular | 283 | 01-02-2009 13:37 |
| MessengerDiscovery Live 1.4 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 12-07-2008 22:29 |
| MessengerDiscovery Live TR Beta | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 219 | 25-10-2006 17:52 |