| | #1 (mesaj-linki) | |
| MessengerDiscovery Live Beta (İngilizce)Lütfen konuyu incelemeden aşağıdaki bağlantıdan takip edin: http://www.msxlabs.org/forum/messeng...e-tr-beta.html MessengerDiscovery Live V1.00.03 Şu anda sadece İngilizce. Denemek isteyenler kullanabilir. En kısa zamanda Türkçe olarakta sizlerle paylaşacağız.. Discovery kurulumundan önce Messenger'ınızı tamamen kapatın. d1.JPG Programı indirdikten sonra çalıştırdığımızda yüklemeye başlıyor.Next diyoruz. d2.JPG Yukarıdaki resimde yapmamız gereken sadece Install demek ve yüklemeyi izlemek :) d3.JPG Finish diyerek kurulumu tamamlıyoruz. d4.JPG d5.JPG Yukarıdaki 2 resimde görüldüğü gibi ayarlarına girebilir ve kendi isteğimize göre değişiklikler yapabiliriz... adsız.JPG Popup göstergelerinden resim çalmanız kolaylaştırılmış bu sürümde.. Programın BETA olduğunu unutmayalım. Not:Download linkine tıkladığınızda flitreye yakalanırsa link ; **** olan yere elinizle s+h+i+t yazarsanız sorunsuz inecektir...(harflerin arasındaki artıları kaldırın) ..::Download::.. <<<Ya da ek'teki Dosyayı indirin>> Son Düzenleyen Blue Blood; 20-04-2007 @ 20:57. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live V1.00.03 BETA
tesekkürler dostum. kurup denedim prg. sadece resim calma özelligi ise yaradi, haberci popuplar calisiyor. ama discovery nin en cok ise yarayan kismi olan contacts bölümü calismiyor, sanirim daha hazir degil. hani, bizi silenler, ekleyenler, engellenenler filan olan kismi. yaniliyormuyum? ben de yeniden DiscoveryX2 ye döndüm. cünkü su ana kadar Live Messenger ile uyumlu calisiyor bende )
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |||||
Programı ekledim ancak Programın BETA olduğunu unutmayalım diye de not düştüm. Saygılar | |||||
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Re: MessengerDiscovery Live V1.00.03 BETA tskler arkadsim paylasiminiza discovery hepsini denemeye karar verdim bununda turkcesi ciksin hemen denerim | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live V1.00.03 BETA Türkçe'si çıktığında zaman geçirilmeden sizlerle paylaşılacaktır... Ancak öncelikle kendimiz deneme şartıyla. | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
link mi ölü yoksa benmi sayfayı açamıyorum bi bakarsanız | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live V1.00.03 BETA Download linkine tıkladığınızda flitreye yakalanırsa link ; **** olan yere elinizle s+h+i+t yazarsanız sorunsuz inecektir...(harflerin arasındaki artıları kaldırın) Siz indirememişsiniz ![]() Az önce denedim sorunsuz iniyor ama yukardaki uyarıyı dikkate alın.. Kolay gelsin | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |||||
arkadaşım bide başka bir özelliklerini açıklarmısın?.(sana zahmet olucak ama) HeRZAMAN EMEĞE SAYGI!
... bidaha bakarsan sevinirimHERZAMAN EMEĞE SAYGI Son Düzenleyen CooL; 26-04-2006 @ 12:38. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |||||
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live V1.00.03 BETA Daha başka nasıl acıklayabilirim bilmiyorum.... Link'e tıklayın ve **** şeklinde kalan yere kendi elinizle s+hit yazın.(artıyı kaldırın yazarken) ![]() | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
nice find
| |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| contacts ne demek, live ne demek, msn beta ingilizce, msn beta ne demek, msn discovery resim çalma, |
MessengerDiscovery Live Beta (İngilizce) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| JWPce / Japonca-İngilizce / İngilizce-Japonca Sözlük / Kelime İşlemci | NeutralizeR | Japon Dili ve Edebiyatı | 19 | 01-10-2009 23:11 |
| MessengerDiscovery 2 Beta (Preview) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 180 | 10-07-2009 17:14 |
| Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live | ahmetgns | Arşive Kaldırılan Konular | 283 | 01-02-2009 13:37 |
| MessengerDiscovery Live 1.4 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 12-07-2008 22:29 |
| MessengerDiscovery Live TR Beta | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 219 | 25-10-2006 17:52 |