| | #11 (mesaj-linki) | |
| ZoneAlarm 6.5.714.000 ZoneAlarm, dünyanin en popüler güvenlik duvari (firewall) yazilimidir. ZoneAlarm, internette güvenliginizden sorumludur. Ziyaret ettiginiz web sitelerini, kullandiginiz programlari ve internet trafigini her zaman denetler. MSN Messenger, ICQ, Internet Explorer vb. programlari açtiginizda ZoneAlarm programlarin erismek istedikleri IP adresi ve portu size bildirir. Akabinde karsiniza Allow veya Deny seçeneklerinden birisini seçmeniz gerekmektedir. "Allow" seçenegi programin/uygulamanin çalismasina izin verirken, "Deny" seçenegi programin/uygulamanin çalismasini engeller. Korsan (hacker) saldirilarindan sizi koruyan ZoneAlarm, saldiri yapanin IP adresini ve portunu size bildirir. Programda, çerez (cookie) kontrolü de mevcuttur. Programin sihirbazi ve adim adim islem yapabilme kullanimini kolaylastiriyor. Çevrimiçi koruma saglayan en iyi program olan ZoneAlarm'i mutlaka denemelisiniz. ![]() | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 2006 AntiVirüs/FirewaLL/Spywarm Programları..avast ın son sürümü: avast v.4.7 antivirüs avast serisinin son programı, her saniye bilgisayarı tamamen tarıyo, virüs bulunduunda haber veriyo: hamle yapma bağlantıyı kes karantinaya taşı seçeneklerini sunuyo | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: 2006 AntiVirüs/FirewaLL/Spywarm Programları..
http://u4.eset.com/eval/win/v2/nenttrst.exe | |||||
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 2006 AntiVirüs/FirewaLL/Spywarm Programları.. | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: 2006 AntiVirüs/FirewaLL/Spywarm Programları..
ÖNEMLİ UYARI! Foruma sık girmediğim için çok geç farkettim: Açılan konunun 1. sayfasında "M.S.T" arkadaşımız tarafından paylaşıma sunulan güvenlik yazılımlarından yukarda alıntı yaptığım 4 tanesi sahte(rogue) antispyware'dir... Sakın ola ki, indirip kurmaya kalkışmayın, başınıza dert açmayın... ![]() Belki duymuşsunuzdur: SpySheriff, SpyAxe, WinAntiVirus gibileri bunların en ünlülerindendir... Bkz: Spyware Warrior: Rogue/Suspect Anti-Spyware Products & Web Sites Sağlık ve esenlikler... Not: Uyarımı farketmeyip de indirmeye kalkışabilecek arkadaşlarımızın güvenliği yönünden, anılan yazılımların ilgililerce silinmesi yararlı olacaktır... | |||||
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 2006 AntiVirüs/Firewall/Spywarm Programları..
[QUOTE]norton protection center türkçe yama[/QUOTE NORTENI TURKCE YAPMAK ISTIYORUM YARDIMMM
| |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 2006 AntiVirüs/Firewall/Spywarm Programları..
Konu güncelliğini yitirdiği için arşive taşınmıştır.
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| 2006, programları |
2006 AntiVirüs/Firewall/Spywarm Programları.. Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Dünyanın En Çok Kullanılan Antivirüs Programları | gkhanfb | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 5 | 2 Hafta Önce 15:26 |
| En İyi Antivirüs Programı Hangisi? (2008 Araştırma) | AngelFRANTIX | PC/Internet Teknik Destek | 25 | 05-06-2009 19:29 |
| Bedava Antivirüs Yazılımı (Kampanya) | kompetankedi | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 1 | 28-03-2008 17:21 |
| Solfej - Rütbeni Sil (2006) - Full (30.09.2006) | GenerallX | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 24-11-2006 19:16 |