| | #1 (mesaj-linki) | |
| Fantastic Cam (MSN)
Webcamınız olsa da olmasa da MSN video konferans yapabileceğiniz bir program var.bu program ile ister webcamınız varsa arka planda komik ifadeler yaratabilirsiniz yada webcam kısmında bilgisayarınızdan bir resim yada video oynatırken arka planda yine değişik ve komik ifadeler kullanabilirsiniz. ![]() Son Düzenleyen Blue Blood; 20-10-2006 @ 17:43. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Fantastic Cam (MSN)
| |||||
|
| | #3 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
abı buraya bır temel atmaya geldım bakarsın gece konducular el koyarlar sımdıden önlemını alalalım dedım ))) | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
SAOLLLLLLL
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar arkadaşın dediği splitcam dır googleye splitcam yazın ordan bulabilirsiniz kullanımıada kolay eğer isterseniz resimli anlatım yaparım
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
işime yaramadı ama çok sevinmiştim olmadı..... | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
ısalah bı ıse yara YA BUNU NASIL INDIRECEGIMI ANLAMADIN YARDIM EDEN YOKMUUUU????? Son Düzenleyen kaya063; 03-02-2007 @ 13:21. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
bndede yaramadı ![]() | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
çok teşekkürler
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Çam, fantastic, msn |
Fantastic Cam (MSN) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Fantastic Couples - Fantastik Çift Resimleri | *TeoDora* | Fantazi Dünyası | 1141 | 2 Gün Önce 12:53 |
| Fantastic Men - Fantastik Erkek Resimleri | asla_asla_deme | Fantazi Dünyası | 1885 | 2 Gün Önce 12:52 |
| Fantastic Women - Fantastik Kadın Resimleri -3- [Arşiv] | Blue Blood | Fantazi Dünyası | 2000 | 02-03-2009 18:13 |
| Fantastic Four (Fantastic 4 Kimlerdir? - Fantastic 4 Hakkında) | MaKaLeLe | Süper Kahramanlar | 6 | 01-10-2008 01:12 |
| Mr. Fantastic / Reed Richards (Mr. Fantastic Hakkında) | MaKaLeLe | Süper Kahramanlar | 1 | 11-05-2007 05:59 |