MessengerDiscovery Live TR Beta Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 13-07-2006   #91 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Cvp: MessengerDiscovery Live TR Beta

turgayalbayrak adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar ben kurdum çok güsel nerdeyse tüm özelliklerini kullanıorum ama ufak bi sorun war.hani bu discovery size küfür edenlerin küfürlerini göstermiomuş ya ben onu açtım ama bana küfür ediolar ben yine görüorum nasıl yapmam lazım benim o özelliği mutlaka açmam lazım bi yardımcı olursanız sewinirim
Kötü Söz Korumasi

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 14-07-2006   #92 (mesaj-linki)

bende anlayamadım ne demek istendiğini ..birde nereden yüklicem onu bulamadım yükleyince bu hatayı verirse haber veririm
Eski 14-07-2006   #93 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

mercan1 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bende anlayamadım ne demek istendiğini ..birde nereden yüklicem onu bulamadım yükleyince bu hatayı verirse haber veririm
Hangi Hatadan Bahsettiginizi Bilmiyorum ama Kötü Söz Korumasi MessengerDiscovery Live'in Özelliklerinden 1idir. Bu Konudaki Ilk Sayfadan Eklenmis Dosyalar Bölümünden Yükleyebilirsiniz.
Ya da Burdan (MessengerDiscovery Live) : http://www.msxlabs.org/forum/attachm...7&d=1147872530
Eski 14-07-2006   #94 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

mercan1 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Link'teki sayfadan indirebilir ve resimli anlatımı inceleyerek anlayamadığınız kısımları anlayabilirsiniz :

http://www.msxlabs.org/html/messengerdiscovery-live.php
Eski 14-07-2006   #95 (mesaj-linki)
fatyh

virüs var be bunlardaaa : hahaha ah Truva cıkardı bende yuklemıom alla allla orjına kalsın
Eski 14-07-2006   #96 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

fatyh adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
virüs var be bunlardaaa : hahaha ah Truva cıkardı bende yuklemıom alla allla orjına kalsın
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Eklentide virüs, spyware, trojan vb. hiçbir zararlı kod bulunmamaktadır.

'Reklam Yazılımı bulundu!' uyarısı veren anti-virus programları yalancıdır.

Dürüst bir anti-virus programına terfi etmek isterseniz Kaspersky Anti-Virus 6.0'ı seçin.

Bir yalancı olduğuma kanaat getiriyorsanız, programın üreticisinin web sitesinden İngilizce sürümünü indirin:
MessengerDiscovery Live

Tamamının Türkçe'ye çevrilmediğini programın haberini yayınlarken nedenleriyle birlikte belirtmiştim. Henüz Beta, tüm bölümlerin Türkçe'ye çevrilmesi şu noktada mümkün değil. İlk mesajdaki resimler temel özellikleri hakkında bilgi veriyor.

Bütünleşme sorununu aşamayanlar, kapasitelerini zorlamadıkça, istikrarlı olmadıkça bu eklentiyi kullanamayacaklardır.

Çünkü şimdiye kadar başına geçtiğim tüm pc'lerde bu eklentiyi bir veya birkaç seferde çalışır hale getirdim. Nasıl becerdiğimi de son bir yıldır farklı MessengerDiscovery konuları içindeki yüzlerce mesajda belirttim.

MessengerDiscovery, Messenger Plus! kadar profesyonel, iyi hazırlanmış ve sorunsuz çalışan bir eklenti değil. Güzel özellikleri var, doğru... Fakat daha amatör ruhlu bir eklenti.

Önceki MessengerDiscovery sürümlerinin konularını ve MessengerDiscovery Teknik Destek konusunun mesajlarını inceleyin lütfen. Forumun 'Arama' özelliğini kullanmaktan hiç çekinmeyen. Mesajları okumadan soru sormaktan şiddetle kaçının.

Saygılar
Konu hakkında bilgi edinmeye çalışmayıp karalamak ayıptır..
Eski 14-07-2006   #97 (mesaj-linki)
bar

walla denemedik birşey kalmadı önceden msn 7.5 in üzerine bi eklenti yapmıştım dosya gibi msn 8.0 beta gibi bişi olmuştu onda sorunsun çalışıodu msn discovery2 ama son denediğimde ne msn dis2 nede msn dis. live benim msn 7.5 imde çalışmadı we format attığım için baştan bulamıyorum msn 7.5 i nasıl 8.0 a çevirdiğimi bilen warsa burada yayınlarsa sevinirim
Eski 14-07-2006   #98 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

bar adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
walla denemedik birşey kalmadı önceden msn 7.5 in üzerine bi eklenti yapmıştım dosya gibi msn 8.0 beta gibi bişi olmuştu onda sorunsun çalışıodu msn discovery2 ama son denediğimde ne msn dis2 nede msn dis. live benim msn 7.5 imde çalışmadı we format attığım için baştan bulamıyorum msn 7.5 i nasıl 8.0 a çevirdiğimi bilen warsa burada yayınlarsa sevinirim
Asagidaki Link'ten Indirip Kurabilirsiniz...
http://www.msxlabs.org/html/msn-windows-live-messenger.php
Eski 15-07-2006   #99 (mesaj-linki)

programı rar olarak indiriyorum fakat avast hemen virüs bulundu diyor ve programı kurdurmuyor. Ne yapmam gerekir gerçekten bi zarar verirmi
Eski 15-07-2006   #100 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

finger adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
programı rar olarak indiriyorum fakat avast hemen virüs bulundu diyor ve programı kurdurmuyor. Ne yapmam gerekir gerçekten bi zarar verirmi
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Eklentide virüs, spyware, trojan vb. hiçbir zararlı kod bulunmamaktadır.

'Reklam Yazılımı bulundu!' uyarısı veren anti-virus programları yalancıdır.

Dürüst bir anti-virus programına terfi etmek isterseniz Kaspersky Anti-Virus 6.0'ı seçin.

Bir yalancı olduğuma kanaat getiriyorsanız, programın üreticisinin web sitesinden İngilizce sürümünü indirin:
MessengerDiscovery Live

Tamamının Türkçe'ye çevrilmediğini programın haberini yayınlarken nedenleriyle birlikte belirtmiştim. Henüz Beta, tüm bölümlerin Türkçe'ye çevrilmesi şu noktada mümkün değil. İlk mesajdaki resimler temel özellikleri hakkında bilgi veriyor.

Bütünleşme sorununu aşamayanlar, kapasitelerini zorlamadıkça, istikrarlı olmadıkça bu eklentiyi kullanamayacaklardır.

Çünkü şimdiye kadar başına geçtiğim tüm pc'lerde bu eklentiyi bir veya birkaç seferde çalışır hale getirdim. Nasıl becerdiğimi de son bir yıldır farklı MessengerDiscovery konuları içindeki yüzlerce mesajda belirttim.

MessengerDiscovery, Messenger Plus! kadar profesyonel, iyi hazırlanmış ve sorunsuz çalışan bir eklenti değil. Güzel özellikleri var, doğru... Fakat daha amatör ruhlu bir eklenti.

Önceki MessengerDiscovery sürümlerinin konularını ve MessengerDiscovery Teknik Destek konusunun mesajlarını inceleyin lütfen.
Saygılar
1 Cok Kez Tekrarlandi...
Lütfen Baslik Altindaki Mesajlari daha Dikkatli Okuyun.
Antivirüs Programlarinizi Gecici Olarak Devre Disi Birakin.
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Etiketler
beta, live, messengerdiscovery
MessengerDiscovery Live TR Beta Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MessengerDiscovery Live 1.5 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 539 10-07-2009 17:20
MessengerDiscovery 2 Beta (Preview) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 180 10-07-2009 17:14
Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live ahmetgns Arşive Kaldırılan Konular 283 01-02-2009 13:37
MessengerDiscovery Live 1.1 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 265 14-03-2007 20:10
MessengerDiscovery Live Beta (İngilizce) Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 14 17-05-2006 17:32