MessengerDiscovery Live TR Beta Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 19-07-2006   #111 (mesaj-linki)
kurt_burak414

ya acil yardıma ihtiyacım var programı yüklemek için exe dosyasına tıkladığımda karşıma ''windows belirtilen aygıta ,yola erişemedi....." yazan bi uyarı pencerisi çıkıyo ne yapmam gerek acil desteğe ihtiyacım var
email adresimede cevap atabilir veya sohbet edebilir ordanda anlatabilirisiniz noluyy çok acilll

Son Düzenleyen kompetankedi; 19-07-2006 @ 18:28. Sebep: lütfen kurallara uyalım..
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 19-07-2006   #112 (mesaj-linki)
kompetankedi - avatarı
Cvp: MessengerDiscovery Live TR Beta

kurt_burak414 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya acil yardıma ihtiyacım var programı yüklemek için exe dosyasına tıkladığımda karşıma ''windows belirtilen aygıta ,yola erişemedi....." yazan bi uyarı pencerisi çıkıyo ne yapmam gerek acil desteğe ihtiyacım var
email adresimede cevap atabilir veya sohbet edebilir ordanda anlatabilirisiniz noluyy çok acilll

Mod Uyarısı: Değerli arkadaşım sorununuz ivedi çözüm gerektirsede forum sayfalarına Admin yada Mod arkadaşlarımız ellerinden geldiğince yardımcı olmaya calışıyorlar. Nezaket anlayışınızı takdir etmemek elde değil. Unutmayın burası bir paylaşım adresi bizler elden geldiğince sizlere karşılıksız yardımcı olmaya cabalıyoruz. Bunu her an yapmak kudretine ulaşırız. O zaman takdir edersiniz.
Eski 19-07-2006   #113 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

kurt_burak414 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

Saatin Yanındaki MSN Simgesine Sağ Tıklayarak Çıkış Yapın. Daha Sonra
Discovery'i Denetim Masası > Program Ekle Kaldırdan Kaldırın. Sonra PC yi Yeniden Başlatıp MSN Açmadan Önce Discovery'i Kurun.
Eski 21-07-2006   #114 (mesaj-linki)
tazmaniaman

HERZAMANKİ GİBİ msxlabs ı tebrik edicem aslında hep icimden ettim ama gercekten tebrik ederim bukadar ilgi alaka hosgoru kalite yani forumları bastan sonra okudum inanın msn live +discvry ve win lif msn in butun teferratını yaklasık yarım saat icinde kurdum bitirdim hic bir hata bile vermedi yanlız.. anlamıyorum ben nasıl hata veriyo sizlerde he he ve bir kez daha ustun basarıları kalitesi ve ilgi alakası icin msxlabs ı hepinizi tebrik ederim.....
Eski 23-07-2006   #115 (mesaj-linki)
hell_fire

ya arkadaşlar eski discovery yi ben çok kullanıyodum (eski derken msn 7.5 zamanındakini) ama o yüklüyken yazdıklarım bazen karşımdakine gitmiyodu yada bana yazılanlar gelmiyodu bu sorun çözüldümü acaba
Eski 23-07-2006   #116 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

hell_fire adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya arkadaşlar eski discovery yi ben çok kullanıyodum (eski derken msn 7.5 zamanındakini) ama o yüklüyken yazdıklarım bazen karşımdakine gitmiyodu yada bana yazılanlar gelmiyodu bu sorun çözüldümü acaba
Sanırım çözüldü, WLM'ye terfi edin ve Live Discovery kurun...

Windows Live Messenger : http://www.msxlabs.org/forum/msn-tek...0792-00-a.html

DiscoveryLive Beta : http://www.msxlabs.org/html/messengerdiscovery-live.php
Eski 23-07-2006   #117 (mesaj-linki)
KeDiCiK

hmm.. ben bu msn son versionunu 5 kere yuklemisimdir bu siteye eklenmeden bile ben yuklemistim bu msn versionu ve sorun var programda bir sure sonra durmadan msn kapaniyor ve oyle kendiliginden kapaniyor msn durmadan giriorsun cikartior seni vsr

onun icin tavsiye etmem [msn i hergun kulanan birinden tavsiye]
Eski 24-07-2006   #118 (mesaj-linki)
lean
MessengerDiscovery Live TR Beta

siteden messenger plus live ı da indirdim. Kurulamıyor. Ne yapılmalı
Eski 24-07-2006   #119 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Türkçe dil destekli MessengerDiscovery Live Final sürümü kısa bir süre sonra yayınlanacaktır. Şu an bazı beta testerlar'la birlikte taramızca da test edilmektedir...
Eski 24-07-2006   #120 (mesaj-linki)
halfblind

bende beta2-0005 i kurdum ama hala aynı hatayı veriyor,anlamadım neden bu secur32.dll dosyasını yükleyip messengerın çalışmasına engel oluyor daha önce messpatch gibi yamalar kullanmıştım ama,defalarca hepsini kaldırdım ve messengerı kaldırıp yeniden kurdum yine de işe yaramadı,hala aynı hata..bende format attım belki registrylerle ilgilidir ben silememişimdir diye ama ı-ıh sonuç yine aynı,yok mudur bunun bir çözümü ya
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
MessengerDiscovery Live TR Beta Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MessengerDiscovery Live 1.5 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 539 10-07-2009 17:20
MessengerDiscovery 2 Beta (Preview) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 180 10-07-2009 17:14
Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live ahmetgns Arşive Kaldırılan Konular 283 01-02-2009 13:37
MessengerDiscovery Live 1.1 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 265 14-03-2007 20:10
MessengerDiscovery Live Beta (İngilizce) Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 14 17-05-2006 17:32