| | #121 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MessengerDiscovery Live TR Beta
| |||||
|
| | #122 (mesaj-linki) | |
ben sifremi girip online oldugum halde MessengerDiscovery Live Beta'yı indiremiyorum link çıkmıyor. | |
|
| | #123 (mesaj-linki) | |||||
Mesajın en altındaki eklenmiş dosyalar kısmından indirin. | |||||
|
| | #124 (mesaj-linki) | |||||
) şimdi bahsettiğim beta2 -0005 ile bağlantı sorunu yaşıyorum[yazıyordum ki birden discoverym çalışmaya başladııııııı ](hala sorun çeken arkadaşlar için: sanırım bahsettiğim beta2 henüz public olarak dağıtılmıyo fakat kararlı sürüme çok az kaldı matt öyle söylüyo )
| |||||
|
| | #125 (mesaj-linki) | |
Arkadaşlar benim antivürüs programı indirirken görüyo ve siliyo neden anlamadım ama ya programda bi sorun var veya ben de ki antivürüste (Ha bu arada AVAST 4.7 kullanıyorum) Bilgisi olan cevap yazsın
| |
|
| | #126 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live TR Beta![]() MessengerDiscovery Live TR Beta'da hiç bir spy, trojan vb. casus yzılım bulunmamaktadır. Virüs programınız biraz paranoyak... Deaktif edip programı kurun. | |
|
| | #127 (mesaj-linki) | |
arakadaslar bunda vürüs var REKLAM YAZILI BULUNDU! kontrol edılsın lutfen koyulan seyler arkadaslar | |
|
| | #128 (mesaj-linki) | |||||
Hiç bir şekilde Virüs, Trojan vb. zararlı içerik bulunmamaktadır. Virüs programınız biraz evhamlı ve detaylı bilgi için önceki sayfaları inceleyiniz.
| |||||
|
| | #129 (mesaj-linki) | |
Programda virüs var tam indirmenin bitmesine yakın virüs uyarısı geliyor ve bağlantıyı kesiyor. Lütfen tekrar dosyayı gözden geçirir misiniz
| |
|
| | #130 (mesaj-linki) | |
ya bu dosya çalışmıyor.hemde virüslü çıktı
| |
|
![]() |
MessengerDiscovery Live TR Beta Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MessengerDiscovery Live 1.5 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 539 | 10-07-2009 17:20 |
| MessengerDiscovery 2 Beta (Preview) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 180 | 10-07-2009 17:14 |
| Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live | ahmetgns | Arşive Kaldırılan Konular | 283 | 01-02-2009 13:37 |
| MessengerDiscovery Live 1.1 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 265 | 14-03-2007 20:10 |
| MessengerDiscovery Live Beta (İngilizce) | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 14 | 17-05-2006 17:32 |