MessengerDiscovery Live TR Beta Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 24-07-2006   #121 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Cvp: MessengerDiscovery Live TR Beta

lean adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
siteden messenger plus live ı da indirdim. Kurulamıyor. Ne yapılmalı
halfblind adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bende beta2-0005 i kurdum ama hala aynı hatayı veriyor,anlamadım neden bu secur32.dll dosyasını yükleyip messengerın çalışmasına engel oluyor daha önce messpatch gibi yamalar kullanmıştım ama,defalarca hepsini kaldırdım ve messengerı kaldırıp yeniden kurdum yine de işe yaramadı,hala aynı hata..bende format attım belki registrylerle ilgilidir ben silememişimdir diye ama ı-ıh sonuç yine aynı,yok mudur bunun bir çözümü ya
Admin bilgilendirmesini göz önüne alarak biraz sabır...
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 25-07-2006   #122 (mesaj-linki)
penomen

ben sifremi girip online oldugum halde MessengerDiscovery Live Beta'yı indiremiyorum link çıkmıyor.
Eski 25-07-2006   #123 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

penomen adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ben sifremi girip online oldugum halde MessengerDiscovery Live Beta'yı indiremiyorum link çıkmıyor.
Tıklayın : MessengerDiscovery Live TR Beta

Mesajın en altındaki eklenmiş dosyalar kısmından indirin.
Eski 25-07-2006   #124 (mesaj-linki)
halfblind

MachMood adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Admin bilgilendirmesini göz önüne alarak biraz sabır...
bahsettiğim secur32.dll sorunu çözüldü(bilgisayar komple formatı yeyince) şimdi bahsettiğim beta2 -0005 ile bağlantı sorunu yaşıyorum[yazıyordum ki birden discoverym çalışmaya başladııııııı](hala sorun çeken arkadaşlar için: sanırım bahsettiğim beta2 henüz public olarak dağıtılmıyofakat kararlı sürüme çok az kaldı matt öyle söylüyo)
Eski 27-07-2006   #125 (mesaj-linki)
Arslan211

Arkadaşlar benim antivürüs programı indirirken görüyo ve siliyo neden anlamadım ama ya programda bi sorun var veya ben de ki antivürüste (Ha bu arada AVAST 4.7 kullanıyorum) Bilgisi olan cevap yazsın
Eski 27-07-2006   #126 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

Arslan211 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaşlar benim antivürüs programı indirirken görüyo ve siliyo neden anlamadım ama ya programda bi sorun var veya ben de ki antivürüste (Ha bu arada AVAST 4.7 kullanıyorum) Bilgisi olan cevap yazsın
Bu soruyu kaçıncı defa cevaplıyoruz sayamadım... Ama bizler sabırlı insanlarız..

MessengerDiscovery Live TR Beta'da hiç bir spy, trojan vb. casus yzılım bulunmamaktadır.

Virüs programınız biraz paranoyak... Deaktif edip programı kurun.
Eski 05-08-2006   #127 (mesaj-linki)
eses_met

arakadaslar bunda vürüs var REKLAM YAZILI BULUNDU! kontrol edılsın lutfen koyulan seyler arkadaslar
Eski 05-08-2006   #128 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

eses_met adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arakadaslar bunda vürüs var REKLAM YAZILI BULUNDU! kontrol edılsın lutfen koyulan seyler arkadaslar
Kullandıgınız virüs programını deaktif edip programı kurun.

Hiç bir şekilde Virüs, Trojan vb. zararlı içerik bulunmamaktadır.

Virüs programınız biraz evhamlı ve detaylı bilgi için önceki sayfaları inceleyiniz.
Eski 07-08-2006   #129 (mesaj-linki)
akademik6

Programda virüs var tam indirmenin bitmesine yakın virüs uyarısı geliyor ve bağlantıyı kesiyor. Lütfen tekrar dosyayı gözden geçirir misiniz
Eski 07-08-2006   #130 (mesaj-linki)
mavipelerin

ya bu dosya çalışmıyor.hemde virüslü çıktı
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
MessengerDiscovery Live TR Beta Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MessengerDiscovery Live 1.5 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 539 10-07-2009 17:20
MessengerDiscovery 2 Beta (Preview) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 180 10-07-2009 17:14
Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live ahmetgns Arşive Kaldırılan Konular 283 01-02-2009 13:37
MessengerDiscovery Live 1.1 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 265 14-03-2007 20:10
MessengerDiscovery Live Beta (İngilizce) Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 14 17-05-2006 17:32