MessengerDiscovery Live TR Beta Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 07-08-2006   #131 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Cvp: MessengerDiscovery Live TR Beta

mavipelerin adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya bu dosya çalışmıyor.hemde virüslü çıktı
1 Cok Kez Tekrarlandi..
Mesajları okumadan soru sormaktan şiddetle kaçının.
Alıntı:
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı
Eklentide virüs, spyware, trojan vb. hiçbir zararlı kod bulunmamaktadır.

'Reklam Yazılımı bulundu!' uyarısı veren anti-virus programları yalancıdır.

Dürüst bir anti-virus programına terfi etmek isterseniz Kaspersky Anti-Virus 6.0'ı seçin.

Bir yalancı olduğuma kanaat getiriyorsanız, programın üreticisinin web sitesinden İngilizce sürümünü indirin:
MessengerDiscovery Live

Tamamının Türkçe'ye çevrilmediğini programın haberini yayınlarken nedenleriyle birlikte belirtmiştim. Henüz Beta, tüm bölümlerin Türkçe'ye çevrilmesi şu noktada mümkün değil. İlk mesajdaki resimler temel özellikleri hakkında bilgi veriyor.

Bütünleşme sorununu aşamayanlar, kapasitelerini zorlamadıkça, istikrarlı olmadıkça bu eklentiyi kullanamayacaklardır.

Çünkü şimdiye kadar başına geçtiğim tüm pc'lerde bu eklentiyi bir veya birkaç seferde çalışır hale getirdim. Nasıl becerdiğimi de son bir yıldır farklı MessengerDiscovery konuları içindeki yüzlerce mesajda belirttim.

MessengerDiscovery, Messenger Plus! kadar profesyonel, iyi hazırlanmış ve sorunsuz çalışan bir eklenti değil. Güzel özellikleri var, doğru... Fakat daha amatör ruhlu bir eklenti.

Önceki MessengerDiscovery sürümlerinin konularını ve MessengerDiscovery Teknik Destek konusunun mesajlarını inceleyin lütfen. Forumun 'Arama' özelliğini kullanmaktan hiç çekinmeyen. Mesajları okumadan soru sormaktan şiddetle kaçının.

Saygılar
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 07-08-2006   #132 (mesaj-linki)
ReYYa

Sevgili yönetici arkadaşları sabırla burdaki tekrar tekrar aynı sorulara cevap verdikelri için tebrik ediyorum...inan sayfaları okurken ben fena oldumm.....

bende bu programı kurdum gayette güsel çalşıyordu tabi kurmdan burda yapılan bütün bilgilendirmeyi okudum.....bütün özelliklerini kullanabiliyordum..bende de bugün bir sorun çıktı program açılmz oldu kaldırdım tekrar kurdum ne oldu anlayaöadım şimdi tekrar uğraşıyorum bakalım inş tekrar kurabilirim...
Eski 07-08-2006   #133 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

ReYYa adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Sevgili yönetici arkadaşları sabırla burdaki tekrar tekrar aynı sorulara cevap verdikelri için tebrik ediyorum...inan sayfaları okurken ben fena oldumm.....

bende bu programı kurdum gayette güsel çalşıyordu tabi kurmdan burda yapılan bütün bilgilendirmeyi okudum.....bütün özelliklerini kullanabiliyordum..bende de bugün bir sorun çıktı program açılmz oldu kaldırdım tekrar kurdum ne oldu anlayaöadım şimdi tekrar uğraşıyorum bakalım inş tekrar kurabilirim...
Güncellenmiş sürümü kurmayı deneyin ...

Direk kendi sitesinden download : >>Tıklayın<<
Eski 07-08-2006   #134 (mesaj-linki)
ReYYa

Güncellenmiş sürümü kurdum çalşıyor tşk ederim tek fark ingilizce olması neyse oda sorun teşkil etmez tekrar tşk ederim kolay gelsin...
Eski 08-08-2006   #135 (mesaj-linki)
crazy_man
mehmet meral

merhaba arkadaşlar ben bu programı yükleyemedim nasıl yükleyecem
Eski 08-08-2006   #136 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Cvp: mehmet meral

crazy_man adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
merhaba arkadaşlar ben bu programı yükleyemedim nasıl yükleyecem
Burdan
http://www.msxlabs.org/forum/messengerdiscovery/7824-messengerdiscovery-live-final.htm
Eski 10-08-2006   #137 (mesaj-linki)
dj_sinan

ya kusura bakmayın ebn burda yenıyım biri yardım ederse ii olur. bu discowery i kurdumda komutları nerden bulcam bide nasıl öalıştırcam . mesela !imitate yapıyorum ama olmuyo heraode bi ayar yapmam gerek ama bilmiyorum .diğer komutlarıda nasıl bulcamı sölersenız .tşkr .

slm kusura bakmayın ben burda yenıyım discowery ı kurdum ama nasıl kullanıcam mesela komutlatrı bulamadım bide bu komutları nasıl aktif hale getiricem bi sölersenız...

Son Düzenleyen Blue Blood; 10-08-2006 @ 21:45. Sebep: Mesajlariniz Birlestirildi.
Eski 10-08-2006   #138 (mesaj-linki)
jole

ya kardeş programda sorun var virüslü bende kaspersky 06 kullanıyorum bu kadar sayfa millet boşuna yazmadı herhalde sorun var programda
Eski 10-08-2006   #139 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

dj_sinan adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya kusura bakmayın ebn burda yenıyım biri yardım ederse ii olur. bu discowery i kurdumda komutları nerden bulcam bide nasıl öalıştırcam . mesela !imitate yapıyorum ama olmuyo heraode bi ayar yapmam gerek ama bilmiyorum .diğer komutlarıda nasıl bulcamı sölersenız .tşkr .

slm kusura bakmayın ben burda yenıyım discowery ı kurdum ama nasıl kullanıcam mesela komutlatrı bulamadım bide bu komutları nasıl aktif hale getiricem bi sölersenız...
Aktif Hale Getirmenize Gerek Yok, MessengerDiscovery'i Calistirmaniz Yeterli.
Bütünslesmenin Saglandigindan Emin Olun. Saatin Yanindaki MessengerDiscovery Simgesine Sag Tiklayip Contact Sectiginizde Oturum Acmis Olmani Gerektigine Dair 1 Uyari Alirsaniz Bütünlesme Saglanmamis Demektir.

jole adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya kardeş programda sorun var virüslü bende kaspersky 06 kullanıyorum bu kadar sayfa millet boşuna yazmadı herhalde sorun var programda
Güveniyorsaniz AntiVirüs Programinizi Gecici Olarak Devre Disi Birakin.
Güvenmiyorsaniz Kullanmayin.
Eski 10-08-2006   #140 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

jole adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Birkaç gün daha beklerseniz Türkçe dil destekli MessengerDiscovery Live Final'ı resmi web sitesinden indirebilirsiniz. Kurulum paketine virüs ekleyemeyeceğim için çok mutsuz olacağım...
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
MessengerDiscovery Live TR Beta Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MessengerDiscovery Live 1.5 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 539 10-07-2009 17:20
MessengerDiscovery 2 Beta (Preview) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 180 10-07-2009 17:14
Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live ahmetgns Arşive Kaldırılan Konular 283 01-02-2009 13:37
MessengerDiscovery Live 1.1 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 265 14-03-2007 20:10
MessengerDiscovery Live Beta (İngilizce) Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 14 17-05-2006 17:32