| | #131 (mesaj-linki) | |||||||||
| Cvp: MessengerDiscovery Live TR Beta
Mesajları okumadan soru sormaktan şiddetle kaçının.
| |||||||||
|
| | #132 (mesaj-linki) | |
Sevgili yönetici arkadaşları sabırla burdaki tekrar tekrar aynı sorulara cevap verdikelri için tebrik ediyorum...inan sayfaları okurken ben fena oldumm..... bende bu programı kurdum gayette güsel çalşıyordu tabi kurmdan burda yapılan bütün bilgilendirmeyi okudum.....bütün özelliklerini kullanabiliyordum..bende de bugün bir sorun çıktı program açılmz oldu kaldırdım tekrar kurdum ne oldu anlayaöadım şimdi tekrar uğraşıyorum bakalım inş tekrar kurabilirim... | |
|
| | #133 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live TR BetaDirek kendi sitesinden download : >>Tıklayın<< | |
|
| | #134 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live TR Beta Güncellenmiş sürümü kurdum çalşıyor tşk ederim tek fark ingilizce olması neyse oda sorun teşkil etmez tekrar tşk ederim kolay gelsin... | |
|
| | #135 (mesaj-linki) | |
| mehmet meral
merhaba arkadaşlar ben bu programı yükleyemedim nasıl yükleyecem | |
|
| | #136 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: mehmet meral
http://www.msxlabs.org/forum/messengerdiscovery/7824-messengerdiscovery-live-final.htm | |||||
|
| | #137 (mesaj-linki) | |
|
ya kusura bakmayın ebn burda yenıyım biri yardım ederse ii olur. bu discowery i kurdumda komutları nerden bulcam bide nasıl öalıştırcam . mesela !imitate yapıyorum ama olmuyo heraode bi ayar yapmam gerek ama bilmiyorum .diğer komutlarıda nasıl bulcamı sölersenız .tşkr . ![]() slm kusura bakmayın ben burda yenıyım discowery ı kurdum ama nasıl kullanıcam mesela komutlatrı bulamadım bide bu komutları nasıl aktif hale getiricem bi sölersenız... Son Düzenleyen Blue Blood; 10-08-2006 @ 21:45. Sebep: Mesajlariniz Birlestirildi. | |
|
| | #138 (mesaj-linki) | |
ya kardeş programda sorun var virüslü bende kaspersky 06 kullanıyorum bu kadar sayfa millet boşuna yazmadı herhalde sorun var programda
| |
|
| | #139 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MessengerDiscovery Live TR BetaBütünslesmenin Saglandigindan Emin Olun. Saatin Yanindaki MessengerDiscovery Simgesine Sag Tiklayip Contact Sectiginizde Oturum Acmis Olmani Gerektigine Dair 1 Uyari Alirsaniz Bütünlesme Saglanmamis Demektir.
Güvenmiyorsaniz Kullanmayin. | |||||
|
| | #140 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
![]() |
MessengerDiscovery Live TR Beta Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MessengerDiscovery Live 1.5 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 539 | 10-07-2009 17:20 |
| MessengerDiscovery 2 Beta (Preview) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 180 | 10-07-2009 17:14 |
| Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live | ahmetgns | Arşive Kaldırılan Konular | 283 | 01-02-2009 13:37 |
| MessengerDiscovery Live 1.1 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 265 | 14-03-2007 20:10 |
| MessengerDiscovery Live Beta (İngilizce) | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 14 | 17-05-2006 17:32 |