| | #141 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live TR Beta | |
|
| | #142 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live TR Beta
Virüs programınız fazla paranoyak... Virüs programınızı deaktif edin ve kurun.... İddia ediyorsanız casus yazılım oldugunu , bir kaç sayfa geriyi incelerseniz açıklamalar tatmin edecektir sizi... | |
|
| | #143 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live TR Beta ya bu dıscovery nin tam sürümü ne zaman çıkıcak. bi bilginiz varsa ve beni aydınlatırsanız bu konu hakkında çok memnun olurum. ![]() ![]() ..:: SAYGILAR ::.. | |
|
| | #144 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #145 (mesaj-linki) | |
yaw iyide nasıl kurucam ben şimdi bu proğramı
| |
|
| | #146 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #147 (mesaj-linki) | |
|
cıktı beta sürümünden sonra cıktı ful versiyonu ama bana bunu tam analata bilcek bir site lazım şimdi bu programla neler yapa biliyorum ama tam olarak istiyorum kısa birşeyler5 olmasın yönetici arkadaşlar bir de bu beta olduğu için tam türkce yokdemiştiniz şimdi ful versiyonu cıktı türkcesini nezaman veririsibniz bare bu arada arkadaşlara selamlar Son Düzenleyen Blue Blood; 14-08-2006 @ 16:26. | |
|
| | #148 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live TR Beta | |
|
| | #149 (mesaj-linki) | |
Gerçektende güzel olmuş elinize sağlık ![]() Bu virüsle ilgili sorun bendede çıktı ama ben virüs programını kapatıp indirdim ve kurdum. Gerçektende güzel olmuş. Ayrıca bu virüsle ilgili sorunu olan arkadaşlara söylüyorum; kesinlikle virüs reklam yazılımı vs. türü korkulcak bişey yok. Dosya kesinlikle temiz ve böyle güzel şeyler başaran ve bunları bizimle ücretsiz şekilde paylaşan bir site böyle bir şey yapmaz. Kesinlikle onlara güvenebilirsiniz. Ama benim küçük bi sorunum var. Hani olurya bir program yüklediğinizde karşınıza programın engellenmesinin kaldırılmasıyla ilgili bi uyarı çıkar. İşte bende bu uyarı çıkmadı ve bu yüzdende program wlm ile bütünleşemedi. Benim öğrenmek istediğim bu engellemeyi nereden nasıl kaldırabilirim. Saygılar.. | |
|
| | #150 (mesaj-linki) | |||||
Kurmadan Önce Messenger'inizi Kapatin,Antivirüs Programinizi Gecici Olarak Devre Disi Birakin. Kurduktan Sonra Uyari Cikmayacaktir. Sag Alt Tarafta Saat'in Yanindaki MsgrDiscovery Sembölüne Sag Tiklayin. Contacts'a Tikladiginizda Oturum Acmis Olmaniza Dair 1 Uyari Mesaji Alirsaniz Bütünlesme Saglanmamis Demektir. | |||||
|
![]() |
MessengerDiscovery Live TR Beta Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MessengerDiscovery Live 1.5 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 539 | 10-07-2009 17:20 |
| MessengerDiscovery 2 Beta (Preview) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 180 | 10-07-2009 17:14 |
| Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live | ahmetgns | Arşive Kaldırılan Konular | 283 | 01-02-2009 13:37 |
| MessengerDiscovery Live 1.1 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 265 | 14-03-2007 20:10 |
| MessengerDiscovery Live Beta (İngilizce) | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 14 | 17-05-2006 17:32 |