MessengerDiscovery Live TR Beta Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 11-08-2006   #141 (mesaj-linki)
wizardMD
Cvp: MessengerDiscovery Live TR Beta

Bu dosyada win32 adware programi gozukuyor resimde gorulecegi uzere
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 11-08-2006   #142 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

Virüs programınız fazla paranoyak...

Virüs programınızı deaktif edin ve kurun.... İddia ediyorsanız casus yazılım oldugunu , bir kaç sayfa geriyi incelerseniz açıklamalar tatmin edecektir sizi...
Eski 12-08-2006   #143 (mesaj-linki)

ya bu dıscovery nin tam sürümü ne zaman çıkıcak. bi bilginiz varsa ve beni aydınlatırsanız bu konu hakkında çok memnun olurum.

..:: SAYGILAR ::..
Eski 12-08-2006   #144 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

crazyexelans adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya bu dıscovery nin tam sürümü ne zaman çıkıcak. bi bilginiz varsa ve beni aydınlatırsanız bu konu hakkında çok memnun olurum.

..:: SAYGILAR ::..
Buyrun : http://www.msxlabs.org/forum/messeng...ive-final.html
Eski 13-08-2006   #145 (mesaj-linki)
my_dear_gazelle

yaw iyide nasıl kurucam ben şimdi bu proğramı
Eski 13-08-2006   #146 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

my_dear_gazelle adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
yaw iyide nasıl kurucam ben şimdi bu proğramı
Bu Konudaki Ilk Mesaj'da Anlatildigi Gibi.
Eski 14-08-2006   #147 (mesaj-linki)
M_K_

cıktı beta sürümünden sonra cıktı ful versiyonu ama bana bunu tam analata bilcek bir site lazım şimdi
bu programla neler yapa biliyorum ama tam olarak istiyorum kısa birşeyler5 olmasın

yönetici arkadaşlar bir de bu beta olduğu için tam türkce yokdemiştiniz şimdi ful versiyonu cıktı türkcesini nezaman veririsibniz bare
bu arada arkadaşlara selamlar

Son Düzenleyen Blue Blood; 14-08-2006 @ 16:26.
Eski 14-08-2006   #148 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

M_K_ adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
yönetici arkadaşlar bir de bu beta olduğu için tam türkce yokdemiştiniz şimdi ful versiyonu cıktı türkcesini nezaman veririsibniz bare
bu arada arkadaşlara selamlar
Detaylı anlatımı ve Full Türkçe'si yakında sitemizde yer alacak.
Eski 15-08-2006   #149 (mesaj-linki)
Fantastic 4

Gerçektende güzel olmuş elinize sağlık
Bu virüsle ilgili sorun bendede çıktı ama ben virüs programını kapatıp indirdim ve kurdum. Gerçektende güzel olmuş. Ayrıca bu virüsle ilgili sorunu olan arkadaşlara söylüyorum; kesinlikle virüs reklam yazılımı vs. türü korkulcak bişey yok. Dosya kesinlikle temiz ve böyle güzel şeyler başaran ve bunları bizimle ücretsiz şekilde paylaşan bir site böyle bir şey yapmaz. Kesinlikle onlara güvenebilirsiniz.
Ama benim küçük bi sorunum var. Hani olurya bir program yüklediğinizde karşınıza programın engellenmesinin kaldırılmasıyla ilgili bi uyarı çıkar. İşte bende bu uyarı çıkmadı ve bu yüzdende program wlm ile bütünleşemedi. Benim öğrenmek istediğim bu engellemeyi nereden nasıl kaldırabilirim.
Saygılar..
Eski 15-08-2006   #150 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

Fantastic 4 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Gerçektende güzel olmuş elinize sağlık
Bu virüsle ilgili sorun bendede çıktı ama ben virüs programını kapatıp indirdim ve kurdum. Gerçektende güzel olmuş. Ayrıca bu virüsle ilgili sorunu olan arkadaşlara söylüyorum; kesinlikle virüs reklam yazılımı vs. türü korkulcak bişey yok. Dosya kesinlikle temiz ve böyle güzel şeyler başaran ve bunları bizimle ücretsiz şekilde paylaşan bir site böyle bir şey yapmaz. Kesinlikle onlara güvenebilirsiniz.
Ama benim küçük bi sorunum var. Hani olurya bir program yüklediğinizde karşınıza programın engellenmesinin kaldırılmasıyla ilgili bi uyarı çıkar. İşte bende bu uyarı çıkmadı ve bu yüzdende program wlm ile bütünleşemedi. Benim öğrenmek istediğim bu engellemeyi nereden nasıl kaldırabilirim.
Saygılar..
Alıntı:

Uyarılarda belirtildiği gibi kuruluma başlamadan önce, (varsa) önceki MessengerDiscovery sürümlerini kaldırmanız, Messenger'ı tamamen kapatmanız gerekmektedir.

Kurulum tamamlandıktan sonra system tray'e (saatin yanı) MessengerDiscovery Live sembolü gelecektir. Eğer bu sembolü göremiyorsanız; Başlat > Programlar > MessengerDiscovery Live TR Beta menüsü altından MessengerDiscovery Live TR Beta kısayoluna tıklayın. Messenger kısayolundan da Messenger'ınızı başlatın ve oturum açın.

Kurmadan Önce Messenger'inizi Kapatin,Antivirüs Programinizi Gecici Olarak Devre Disi Birakin. Kurduktan Sonra Uyari Cikmayacaktir. Sag Alt Tarafta Saat'in Yanindaki MsgrDiscovery Sembölüne Sag Tiklayin. Contacts'a Tikladiginizda Oturum Acmis Olmaniza Dair 1 Uyari Mesaji Alirsaniz Bütünlesme Saglanmamis Demektir.

Konu Kapalı Yeni Konu Aç
MessengerDiscovery Live TR Beta Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MessengerDiscovery Live 1.5 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 539 10-07-2009 17:20
MessengerDiscovery 2 Beta (Preview) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 180 10-07-2009 17:14
Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live ahmetgns Arşive Kaldırılan Konular 283 01-02-2009 13:37
MessengerDiscovery Live 1.1 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 265 14-03-2007 20:10
MessengerDiscovery Live Beta (İngilizce) Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 14 17-05-2006 17:32