MessengerDiscovery Live TR Beta Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 30-08-2006   #181 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Cvp: MessengerDiscovery Live TR Beta

lena36 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bende ılk once btun ozllklr kllnlyrdu ama artk resmde calmyrm !imitate yptgmdda brsye olmyr nasıl dzltblrm bu srunu
Bilgisayarinizdaki MessengerDiscovery'i Kaldirin ve Son (Türkce) Sürmünü Verdigim Link'ten Indirip Kurun -> http://www.msxlabs.org/forum/messeng...tml#post192071
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 06-09-2006   #182 (mesaj-linki)
mcrapper88

yaaa ben bi türlü indiremedim yaa
Eski 06-09-2006   #183 (mesaj-linki)
hndn

arkadaşlar slm...
bu programı nası indiricemm ...
yardımcı olrsanız sevinirim...
Eski 07-09-2006   #184 (mesaj-linki)
legolas234

süper bi program ama şu var program in hepsi türkçe degil. Birsürü İngilizce yerler ve daha çok msn discoveryX2 dekiyle aynli olan özellikler türkçe olmuş.Yeni özelliklerin çogu türkçe deil.
Eski 08-09-2006   #185 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Kişisel bilgisayarımda bazı sorunlar yaşadığım için Messenger sayfalarını bir süredir güncelleyemiyorum. Sistemimi yeniden kurar kurmaz MessengerDiscovery Live Final (Türkçe) sürümünün resimli anlatımlı sayfasını hazırlayacağım. Gelişmeleri duyuracağız.

O zamana kadar MessengerDiscovery Live TR Beta sürümünü kaldırıp aşağıdaki bağlantıda bulunan Final sürümünü kurmanız önerilir:
http://www.msxlabs.org/forum/messeng...ive-final.html
Eski 08-09-2006   #186 (mesaj-linki)
djxray

çok güzel eline sağlık ya artı olarak bişi sormak istiyorum biraz saçma olabilir kusuruma bakmayın arkdaşlar
mesela win.liv.meg. de nick varya onu kayan yazı şeklinde yapabilirmisiniz diye sorucaktım.Benimkisi sadece merak eee sonuçta sizler bu işin ehlisiniz neyse çok konuştum bünyeme zarar byee

Son Düzenleyen Blue Blood; 14-09-2006 @ 12:55.
Eski 13-09-2006   #187 (mesaj-linki)
mc1975

bendede bütünleşme sağlanamadı diyor ya
Eski 14-09-2006   #188 (mesaj-linki)
ado3333

ben programı kurdum süper birşey bunda emeği geçen herkeze sonsuz teşekkür ederim sağolun elinize sağlık birde sorum olacak karşıdan almış olduğum resimler nereye kaydoluyor ve bunları nasıl görüntülüyebiliyorum
Eski 14-09-2006   #189 (mesaj-linki)
gizemlig

Merhaba ben Gizem msn live programı kullanıyorum sizden 2 isteğim olacak mümkünse. Birincisi bu programdan önce msn 7.5 kullanırken space leri görebiliyordum ama live yükleyince şu anda göremiyorum. İkincisi live de engelleyeni görme ile ilgili bi program var mı ? Engellediklerimi görebiliyorum ama beni engelleyenleri göremiyorum ya da ben bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler
Eski 14-09-2006   #190 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

mcrapper88 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
yaaa ben bi türlü indiremedim yaa
hndn adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar slm...
bu programı nası indiricemm ...
yardımcı olrsanız sevinirim...
Burdan İndireceksiniz : http://www.md-download.com/live/MDL_1.00.19.exe

djxray adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
çok güzel eline sağlık ya artı olarak bişi sormak istiyorum biraz saçma olabilir kusuruma bakmayın arkdaşlar
mesela win.liv.meg. de nick varya onu kayan yazı şeklinde yapabilirmisiniz diye sorucaktım.Benimkisi sadece merak eee sonuçta sizler bu işin ehlisiniz neyse çok konuştum bünyeme zarar byee
Saatin Yanındaki MessengerDiscovery Simgesine Sağ Tıklayıp Hareketli Nickname Özelliğini Aktif Hale Getirin.

mc1975 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bendede bütünleşme sağlanamadı diyor ya

MessengerDiscovery ve Messenger bütünleşmesinin sağlanıp sağlanamadığını öğrenmek için MessengerDiscovery sembolü > Contacts menüsüne tıklayın. Oturum açmış olmanız gerektiğine dair bir uyarı alırsanız, bütünleşme sağlanmamış demektir. Windows XP, Windows Live Messenger ve proxy sunucusu ardından olmayan bir internet bağlantısı ile MessengerDiscovery Live kullanamamanız için hiçbir neden görünmüyor. Herhangi bir güvenlik programı kullanıyorsanız, geçici olarak devre dışı bırakın, Messenger oturumunuzu birkaç kez kapatıp tekrar açın. Bütünleşmenin sağlanıp sağlanmadığını kontrol edin.

gizemlig adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Merhaba ben Gizem msn live programı kullanıyorum sizden 2 isteğim olacak mümkünse. Birincisi bu programdan önce msn 7.5 kullanırken space leri görebiliyordum ama live yükleyince şu anda göremiyorum. İkincisi live de engelleyeni görme ile ilgili bi program var mı ? Engellediklerimi görebiliyorum ama beni engelleyenleri göremiyorum ya da ben bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler
Sizi Engelleyenleri Görmeniz Mümkün Değil.
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Etiketler
beta, live, messengerdiscovery
MessengerDiscovery Live TR Beta Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MessengerDiscovery Live 1.5 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 539 10-07-2009 17:20
MessengerDiscovery 2 Beta (Preview) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 180 10-07-2009 17:14
Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live ahmetgns Arşive Kaldırılan Konular 283 01-02-2009 13:37
MessengerDiscovery Live 1.1 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 265 14-03-2007 20:10
MessengerDiscovery Live Beta (İngilizce) Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 14 17-05-2006 17:32