| | #181 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MessengerDiscovery Live TR Beta
| |||||
|
| | #182 (mesaj-linki) | |
yaaa ben bi türlü indiremedim yaa | |
|
| | #183 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar slm... bu programı nası indiricemm ... yardımcı olrsanız sevinirim... | |
|
| | #184 (mesaj-linki) | |
süper bi program ama şu var program in hepsi türkçe degil. Birsürü İngilizce yerler ve daha çok msn discoveryX2 dekiyle aynli olan özellikler türkçe olmuş.Yeni özelliklerin çogu türkçe deil.
| |
|
| | #185 (mesaj-linki) | |
Kişisel bilgisayarımda bazı sorunlar yaşadığım için Messenger sayfalarını bir süredir güncelleyemiyorum. Sistemimi yeniden kurar kurmaz MessengerDiscovery Live Final (Türkçe) sürümünün resimli anlatımlı sayfasını hazırlayacağım. Gelişmeleri duyuracağız. O zamana kadar MessengerDiscovery Live TR Beta sürümünü kaldırıp aşağıdaki bağlantıda bulunan Final sürümünü kurmanız önerilir: http://www.msxlabs.org/forum/messeng...ive-final.html | |
|
| | #186 (mesaj-linki) | |
çok güzel eline sağlık ya artı olarak bişi sormak istiyorum biraz saçma olabilir kusuruma bakmayın arkdaşlar mesela win.liv.meg. de nick varya onu kayan yazı şeklinde yapabilirmisiniz diye sorucaktım.Benimkisi sadece merak eee sonuçta sizler bu işin ehlisiniz neyse çok konuştum bünyeme zarar byee Son Düzenleyen Blue Blood; 14-09-2006 @ 12:55. | |
|
| | #187 (mesaj-linki) | |
bendede bütünleşme sağlanamadı diyor ya | |
|
| | #188 (mesaj-linki) | |
ben programı kurdum süper birşey bunda emeği geçen herkeze sonsuz teşekkür ederim sağolun elinize sağlık birde sorum olacak karşıdan almış olduğum resimler nereye kaydoluyor ve bunları nasıl görüntülüyebiliyorum
| |
|
| | #189 (mesaj-linki) | |
Merhaba ben Gizem msn live programı kullanıyorum sizden 2 isteğim olacak mümkünse. Birincisi bu programdan önce msn 7.5 kullanırken space leri görebiliyordum ama live yükleyince şu anda göremiyorum. İkincisi live de engelleyeni görme ile ilgili bi program var mı ? Engellediklerimi görebiliyorum ama beni engelleyenleri göremiyorum ya da ben bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler
| |
|
| | #190 (mesaj-linki) | |||||||||||||
MessengerDiscovery ve Messenger bütünleşmesinin sağlanıp sağlanamadığını öğrenmek için MessengerDiscovery sembolü > Contacts menüsüne tıklayın. Oturum açmış olmanız gerektiğine dair bir uyarı alırsanız, bütünleşme sağlanmamış demektir. Windows XP, Windows Live Messenger ve proxy sunucusu ardından olmayan bir internet bağlantısı ile MessengerDiscovery Live kullanamamanız için hiçbir neden görünmüyor. Herhangi bir güvenlik programı kullanıyorsanız, geçici olarak devre dışı bırakın, Messenger oturumunuzu birkaç kez kapatıp tekrar açın. Bütünleşmenin sağlanıp sağlanmadığını kontrol edin. | |||||||||||||
|
![]() |
| Etiketler |
| beta, live, messengerdiscovery |
MessengerDiscovery Live TR Beta Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MessengerDiscovery Live 1.5 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 539 | 10-07-2009 17:20 |
| MessengerDiscovery 2 Beta (Preview) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 180 | 10-07-2009 17:14 |
| Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live | ahmetgns | Arşive Kaldırılan Konular | 283 | 01-02-2009 13:37 |
| MessengerDiscovery Live 1.1 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 265 | 14-03-2007 20:10 |
| MessengerDiscovery Live Beta (İngilizce) | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 14 | 17-05-2006 17:32 |