| | #11 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MessengerDiscovery Live TR Beta
| |||||
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
Bütünleşme Sağlamayı Başaramayan Arkadaşların Dikkatine. Discovery Kurulu Olanlar Kaldırıp Bilgisayarı Baştan Başlatın, Daha Sonra Microsoft .NET Framework Sürüm 2.0 Yeniden Dağıtılabilir Paketi (x86) İndirip Kurulumunu Yapın Bilgisayarınızı Yeniden Başlatın, Discovery Sitemizden İndirip Talimatlara Göre Kurulumunu Yapın.! Bütünleşme Sorunu Geçmiş Olması Gerekmektedir. Hala Bütünleşme Sağlanamadı İse MSN Messengerı Kapatıp Tekrar Açın. Hata Mesajı Çıkarsa Karşınıza Retry Tıklayın. Hala Olmadı Ne Yaptıysam Beceremedim Yapamadım Hata Var Diyenler Yeni Sürümünü Beklesin. | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
ben windovs live messenger 8.o beta son sürümünü kullanıyorum işletim sistemi xp home tekekomun kotalı adsl bağlantısı var bende ayrıca bilgisayarımda, antivirus programı olarak avast 4.6 pro aktif halde msg discovery live i yükledim messenger le uyumda sorun çıkarıyo bazen açılıyo bazen açılmıyo,oturum açmadığınızdan bu özelliği kullanamazsınız diyor oturum açık olduğu halde ekranda mouse i gösteren ok kumsaatine dönüp yanıp yanıp sönüyo windovs güvenlik duvarı engellemesini kaldırmama rağmen sorun çözülmüş değil yardım ederseniz sevinirim
| |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live TR Beta Arkadaşlar Benim bi Sorunum var msni açarken discovery böyle bi hata veriyor ![]() yazanı yaptığımda tekrarlıyor sürekli ve ![]() "Contacts" tıkladığımda ![]() Oturumumuz acık olduğu halde Böyle bir ekran geliyor ve kullanılmıyor yardımlarınız bekliyorum şimdiden kolay gelsin | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
peki,online olup offline gözükenleri nasıl tespit edeceğiz?
| |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
Süperr Bir Programm Çok sağolunn arkadaşlarrrr.... Yalnızzz bende Bir Sorun çıktı ayyarlardan...discpvery menüsünü Yardımın Yanında Göster dedim...fakat göstermior...üstelikkk Discovery ayarlatında germiorumm......fakat çalışıor discovery...Ayarlar menüsüne nasıl girebilirimm tekrar yarıdmcı olursanız sevinirim | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar resim çalmayı bir türlü yapamadım yardımcı olabilirmisiniz?
| |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
selam paylaşım için çok teşekkür ediyorum fakat ben kullanamıyorum sorun çıkarıyor bu uyarı geliyor Run-time error 7 out of memory
| |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar önüme bir yazı çıktı ve üye oldum site hakkında biri bana bilgi verirmi lütfen
| |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
|
arkadaşım msn plus bu msnde live de çlışıyormu çalışıyosada hangi versiyoonu çalışııyoo
| |
|
![]() |
MessengerDiscovery Live TR Beta Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MessengerDiscovery Live 1.5 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 539 | 10-07-2009 17:20 |
| MessengerDiscovery 2 Beta (Preview) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 180 | 10-07-2009 17:14 |
| Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live | ahmetgns | Arşive Kaldırılan Konular | 283 | 01-02-2009 13:37 |
| MessengerDiscovery Live 1.1 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 265 | 14-03-2007 20:10 |
| MessengerDiscovery Live Beta (İngilizce) | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 14 | 17-05-2006 17:32 |